Qunnine is used to cure malaria.
اینجا که فاعل مشخصه، چرا پس جمله از ساختار مجهول استفاده کرده،
میتونست بگه
Qunnine uses to cure malaria
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی کوئینین » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی دوم »
3 پسندیده
این جمله passive نیست فکرکنم اگه passive باشه باید جای فاعل و مفعول عوض کرد و فعل ed یا p.p بگیره اگه اشتباه نکنم my car was broken منم خودم مشکل دارم توی گرامر passive
2 پسندیده
میشه از داستانت اسکرین شات بگیری
2 پسندیده
با سلام
دوست عزیز جمله مجهول به این مفهوم نیست که اگه فاعل مشخص نباشه باید از مجهول استفاده کرد بلکه زمانی از این جمله استفاده میشه که روی سابجکت که بیشتر تو ذهن ما به اشتباه فاعل میاد عمل و فعلی صورت میگیره و بهتره بگیم سابجکت جمله.
اینجا سابجکت یا موضوعیت اصلی جمله در مورد کویین هست که میخواد خبر یا اطلاعاتی از اون رو به ما بده پس سابجکت ما میشه کویین.
مفهوم جمله میگه داره از این کویین که نمیدونم چی هست
برای مالاریا استفاده میشه یعنی ما انسانا حالا یا میخورنش یا ی جوری ازش استفاده میکنن برای درمان مالاریا در صورتی که جمله ای که شما نوشتی میشه کویین استفاده میکنه برای مالاریا، میبینید جور در نمیاد ی چیز غیر جاندار نمیتونه عملی رو انجام بده و اقدام کننده باشه به خودی خود.
به طور کلی تو پروسه یادگیریتون با این نمونه ها زیاد برخورد میکنید که به مرور براتون عادی میشه زیاد سخت نگیرید و ادامه بدید منم سعی کردم مفهومشو بگم که زیاد وارد گرامر نشیم.
6 پسندیده
خب میتونست بصورت حال ساده استفاده کنه؟
2 پسندیده
دقیقا به صورت مجهول حال ساده استفاده شده.
اون used شکل سوم فعل هست و ارتباطی با زمان گذشته نداره.
3 پسندیده