باز گویی داستان شیر و موش

سلام دوستان عزیز من داستان شیر و موش رو بدون متن و از حفظ بازنویسی کردم خواستم نظرات شما رو در موردش بدونم البته وییسی هم که ضبط کردم توی پست جداگانه میذارم:

The lion and the mouse
A big lion was sleep in the sun one day. Suddenly a little mouse came out to play from his nest. He ran up the lions face and slid down his back. The little mouse was so tiny so that he didn’t notice the lion. The lion woke up suddenly and now he is so angry and caught the mouse with a great strike.“im going to eat you” the lion roared with his wide mouth. The mouse cried so loud. “please be kind to me and one day ill help you” said the little mouse
“im a lion, the king of the jungleand why i must need your help?”
The lion laughed very hard and the lion ran away.
But just tomorrow the mouse was out walking that heard a big roar and shocked and squeaked when he saw the king of the jungle tied to a tree.
But the mouse had a plan to set him free. He worked quickly and chewed trough the rope. And cuts the rope
“oh little mouse thank you so much. I never thought one day i would need help. Excuse me little mouse. Your the best friend there ever could be”.

14 پسندیده

سلام

چرا جداگونه؟ همین جا بذارید بهتره ک، همراه با متنتونه

7 پسندیده

حفظ کردن این همه متن خوبه البته عین اون نبود ولی خوبه.
چند بار این داستان رو گوش دادید؟

6 پسندیده

بابا اعصابمو خورد کرده با اون فرمت اپلود نمیشه. پسوند فایل هم که تغییر میدم بازم نمیشه

6 پسندیده

:joy::joy:باید تبدیل ب mp3 کنید

5 پسندیده

ممنون❤️. من 18بار گوشش دادم. و یه ده دوازده باری هم از روش خوندم…

6 پسندیده

آفرین چ پشتکاری :clap::clap::joy::joy:

5 پسندیده

با تغییر پسوند یا با نرم افزار مبدل؟؟
حالا متنش خوب بود؟

6 پسندیده

با نرم افزار،
متن را من نمیدونم، باید از @farzad_poodineh، @pari، @ala, @elhamhajavi @YoKambiz بپرسید

ببخشید میشه متن بالا را برا ایشون یه چک بکنید و ایراداتشو بهشون بگین؟

ممنون :pray::pray:

6 پسندیده

:blush::blush::blush::blush: رکوردم تا سی بار گوش دادنم رفته:relaxed::relaxed:

7 پسندیده

هممون همین طوریم :grin::grin:

6 پسندیده

این که چیزی نیست من تا ۱۵۰ بار رفتم و کامل حفظ نکردم :joy::joy:

7 پسندیده

سلام از نرم افزار مبدل استفاده کنین

این خوبه

3 پسندیده

سلام، حتما :tulip:
آقا بهزاد عزیز @behzadabdolrezaee1995b
من ابتدا متنی که شما نوشتید رو خوندم و بعد یه نگاهی به متن اصلی داستان انداختم.
این که عینا مثل اون ننوشتید و یطورایی با تغییرات جزئی اما هوشمندانه داستان رو دوباره تعریف کردید، عالیه. :clap:
اجازه بدین نکاتی که به چشمم خورد و میتونه بهتون کمک کنه رو خدمتتون بگم
sleep که شما نوشتین فعل هست یعنی خوابیدن ، و باید asleep مینوشتین که صفت هست و یعنی خوابیده. این دو به لحاظ تلفظ یه کوچولو با هم فرق دارن برا همین ممکنه شما رو در نوشتار به اشتباه بندازن. :thinking:

مورد بعدی که بسیار مشهوده و در نوشتار باید رعایت بشه اینه که جملات با حرف بزرگ باید شروع بشن.
ضمیر I (من) در هر جای جمله همیشه باید با حرف بزرگ نوشته بشه.
( یه استادی داشتیم هر وقت این مورد رو تو نوشته های بچه ها میدید حرص میخورد قاطی میکرد میگفت چرا I رو وسط جمله i مینویسید؟ :angry: مگه چَته؟ :face_with_symbols_over_mouth:)
ای یادش به خیر :woman_facepalming: :joy:
خب!
ادامه میدهیم،
این علامت آپستروف ’ رو یادتون نره! :ok_hand:
I’m free
You’re the best

و نکته آخر :relieved:
وقتی دارین داستانی رو به زمان گذشته تعریف میکنین (یعنی همه افعال گذشته هستن)، همونو تا اخر حفظ کنین. اگه دارین به زمان حال تعریف میکنین، فعل هامون باید تا اخر در زمان حال باشه.
شما اینو درسته درست اومدین اما اون اخرا یه cuts دیدم که باید میشد cut (هر سه شکل این فعل یعنی گذشته و حال و شکل سومش میشه cut)

خب همین!
دوستای عزیزم اگه چیز دیگه ای بود شما اضافه کنین :tulip:
در کل عالی :clap:
الهی همگی روز به روز موفق تر باشین :tulip: :blue_heart:

13 پسندیده

سلام الهام جونم :smiley:، حالتون چطوره :kissing_heart::kissing_heart:
وای مرسی، بازم ب شما، اقلا اومدین ایرادای متن این بنده خدا را رفع کردین :pray::pray:
دوستون دارم :heart_eyes::heart_eyes::rose::rose:

7 پسندیده

سلام به روی ماهت :tulip:

وظیفه اس :blue_heart: :blush:

من بیشتر تر :heart_eyes: :blue_heart:

7 پسندیده

Hi,
Your method is the best way to improve the writing skill. Congratulations :clap:

he was so angry

I’ll

One lion at the beginning is enough

But just the next day

Cut

You’re

Your text is good and keep doing it.

9 پسندیده

سلام @ala عزیز، حالتون چطوره :slightly_smiling_face::rose::rose:
ممنون از قبول زحمت ویرایش، لطف کردید :pray::pray::pray:

6 پسندیده

سلام و صد سلام. خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

6 پسندیده

Thank you my dear friend
Thank for your positive energy​:relaxed::heart::heart::heart:

6 پسندیده