با لغاتی که تاکنون فرا گرفتم میخواهم زمانی از مطالعه را به جملهسازی و بازگویی بپردازم و درکِ مهارت رایتینگ که نوشتن و مهارت ریدینگ که خواندن میباشد را افزایش بدهم .
در تاپیک تکنیک TPRS روشی عالی برای یادگیری زبان انگلیسی و تدریس آن گفته شده به مرور با گوش دادن به داستانها حسی را در خودتون پرورش میدید که غلط را از درست میتوانید تشخیص بدید . بدون اینکه قواعد گرامری بخوانید .
فرمولهای زمانها در زبان انگلیسی را از ویدیوای نت برداری و آنالیز کردم و میخواهم با لغاتی که تاکنون فرا گرفتم ، مهارت رایتینگ نوشتن و مهارت ریدینگ خواندن را با استفاده از تکنیک بازگویی (استراتژی پنجگانه) و جمله ساختن این قابلیت را خواهم داشت که اونها را تصور کنم و عمیقتر جذب کنم .
اگر نکته یا ایراد در تصویر وجود داشت لطفاً بفرمایید .
مطالعههایم بیروح ، بیرنگ ، پژمرده میباشد .
میخواهم از قانون ششم یادگیری زبان ، تکنیک پنجم بازگویی را مورد استفاده قرار بدهم .
میخواهم از لغاتی که تاکنون فرا گرفتهام در نیمچه داستانها استفاده کنم . چهار تا چیز بهش اضافه کنم ، چهار تا چیز کم . سعی کنم موضوع را فان کنم ، یک جورایی در رابطه با داستان صحبت کنم .
زمان داستان را عوض کنم به زمان دیگهای بازگو کنم .
جدا از نیمچه داستانها با لغاتی که به حافظه بلندمدت انتقال دادهام یا فرا گرفتهام جمله بسازم .
با وجود تماشای ویدیوهای زمانها در انگلیسی ، هنوز در توان استفاده از فرمولها نخواهم بود . میخواهم با استفاده از لغاتی که فرا گرفتم با زمانها بازی کنم ، به جملهسازی بپردازم یا صریحتر افزار را بر دست بگیرم ، کنترل کنم و… . میخواهم بدانم چه کاری را انجام میدهم . دنبال چی میگردم .
میبایست هویت ، ساختار و… زبان انگلیسی را شناسایی تا مسیر را انتخاب کنم . زمانی که شما شناختی از چیزی ندارید برای مثال ماشین میخرید ، پوشاک میپوشید ، فیلم یا سریال تماشا میکنید و… .
حال که شناخت کامل داشتید از تردید فاصله گرفته ، مسیر مشخص میشود بعد اقدام میکنید . این موضوع برای من در زبان انگلیسی صادق است . زبان انگلیسی را فتح یک قله کوه ، مسیر شروع و پایان اتوبوس ، مسیر دوچرخه سواری و هر تفکری که دارید ببینید ، که من فتح یک قله کوه را انتخاب میکنم . کوه را شناسایی و تقسیمِ دامنه تا قله را در سه وهله انجام دادم . اکنون تصویر کوه در ذهن را زوم کنید وهله یک سه نقطه ، وهله دو سه نقطه و وهله سه سه نقطه . امکان افزودن نقطه در کنار وهله دو یا سه یا حتی یک خواهد بود (تفکرتان اِشغال نشود همان وهله یک ، دو و سه کافی میباشد) . پس چند نقطه شد ؟ نُه نقطه . وقت آن است برای نقطهها نام گذاری کنید . یک معلم داشتم برای دانشآموزان از داستان زندگیاش ، سفر با دوچرخه از تهران تا شمال را تعریف مینمود . سفر را قسمت بندی و نامگذاری کرده بود . ایستگاه اول را نوشابه با کیک نامیده بود و به ترتیب . بگذریم ما از یک تا سه سطح مبتدی ، چهار تا شش سطح متوسط ، سطح پیشرفته هم هفت تا نُه میباشد . میرسیم به بخش چیدمان یا برنامه ریزی که برای بنده دشوار است . زمانی که ندانستن اینکه چه چیزی را باید استوار چینش و برنامهریزی کرد تا از دامنه تا قله قدمگذاری نمود مغشوش خواهید شد .
درک ساختار یا اجزای جمله که در انگلیسی که برای موفقیت در یادگیری آن حیاتی و ضروری است . تلاش خویش این بوده تا به صورت کلی با اجزای ساختاری جمله در انگلیسی آشنا شوم و آن را فرا بگیرم . نمیگویم بدون اجزا جمله نمیتوانید جمله سازی داشته باشید . بلکه نیمچه داستانها ، داستانهایی هستند که میتوانیم الگوهای پرتکرار انگلیسی را با آن به راحتی یاد بگیرید .
اگر خویش بخواهم به مرور با گوش دادن به داستانها قواعد گرامری را فرا بگیرم که نمیگویم نباید مرور و تکرار را مورد استفاده قرار ندهید بلکه مرور و تکرار الزامی است .
جمعبندی
اما نگاه بنده بعد از آشنایی و فرا گرفتن اجزای جمله در انگلیسی یا Parts Of Sentence و ورود به نیمچه داستانها ، از لذت بالایی برخوردار خواهم شد .
امکان وجود اشتباه یا به فراموشی سپردن جملاتی که باید مینوشتم میباشد . با بزرگی خودتان عذرخواهی من را پذیرا باشید که زمان گرانقدرتان را گذاشتید .
لطفاً راهکاری ، ترفندی ، متدی و… موجود بود توضیح دهید .
من فارسی بلد نیستم . ولی ساختار جمله درسته گرامر passive خیلی مهم و یه گرامر داشتیم will برای regret بود . میشه ان گرامر توضیح بدین اگه اشتباه نکنم چون من کتاب four coner میخوانم four coner 4 پارت b یا c
بنظر من شما ک میخواین از گرامر استفاده کنین خیلی کارتون سخت میشه، من میگم اینقدر ب خودتون سخت نگیرین، ما ک قبلا مدرسه میرفتیم و اینقدر این گرامرها را یعنی بهمون یاد دادن، مثلا ب چ دردیمون خورد؟ چ استفاده ای الان میتونیم ازش بکنیم؟ اصلا میتونیم دو کلمه باهاشون جمله بسازیم و مکالمه کنیم؟ اینا را میگم ک بدونین روش شما روش درس و مدرسه است و بذارین برا همونجا بمونه، نمیدونم تحصیلات شما تا چ حده، اما بدونین ک اگه با این روش بخواین جلو برین کلاهتو پس معرکست، از ما گفتن بود، خود دانی
و اما روش جدید ( زبانشناس)
شما اگه تکنیک سایه را دنبال کرده باشین ناخودآگاه جملات یادتون میاد و اگه جمله ای در زمان حال هست و شما ب زمان گذشته ( و بالعکس) بخواین بگین خیلی راحت میتونین اونا را برگردونین (البته ب شرطی ک زمانها را بلد باشین)،
شما اول داستان را ب زبان شیرین مادری بازگو کنین و بعد ب انگلیسی برگردونین،
خیلی ب ریزه کاریا دقت نکنین حالا اگه یه حرف اضافه ای چیزی کم و زیاد شد اشکالی نداره
بعد از همه اینا نوبته اینه ک شما یه متنو بنویسین و بذارین داخل تالار،. و اونوقت بگین نظر بدین ک اینکه من نوشتم درسته یا نه،
اینکه درک پایینی از مطالعه دارم ، آزار فکریم میدهد . من نمیخوام از گرامر استفاده کنم . میخواهم با ساختار یا اجزای جمله انگلیسی آشنا بشوم .
زمان بسیاری را صرف جستجوی جملهای بودم . (البته اگر دوباره اشتباه نکرده باشم) خیلی دنبال این جمله اجزای جمله انگلیسی میگشتم .
بله از تکنیک سایه استفاده میکنم و نتیجه خوبی داشتم .
مسئله همین است که بنده نَه با اجزای جمله آشنایی دارم و نَه با زمانها که از درک پایینی برخوردار هستم . لازم به ذکر است از دوران تحصیلی زمانِ طولانی گذشته و با مرور ، البته به ترتیب و مغشوش نباشد ، این فراموشی رفع خواهد شد .
صد البته که مفید خواهد بود .
متن را اصلاح کردم اگر ممکن است یک بار دیگر خوانده شود .
گمان نکنم اقدام به نوشتن کتاب کنم .
اغلب به جهت مرور نت نویسی و آنالیز ویدیوها انجام میدهم و البته بسیار ثمر بخش است .
دفتر اول را پُر کردم تازه به دفتر دوم رجوع کردم .
کلام متن شما قابل قبول است .
داستانهای زبانشناس را که مطالعه مینمایم ، جملهها را که گوش میدهم ، با پایین بودن درک مطلب مواجه میشوم . پایین بودن درک مطلب تمام ذهنم را مغشوش کرده و آزار میدهد .
بارها فاصله گرفتم ، ذهنم را آرام کردم و ادامه دادم .
زمانی که تکرارها روتین و عادی شد با استفاده از قانون ششم یادگیری زبان ، از استراتژی پنجگانه چهار تکنیک تکرار فعالانه ، سایه ، روخوانی ، سخنرانی به عنوان یک الگو استفاده مینمایم ، روش خودم را ساختم و بازده یادگیریم را بالاتر میبرم . با این وجود باز هم مطالعه بیرنگ ، بیروح ، مژمرده میباشد .
لازم به ذکر است فرمول زمانها در انگلیسی را تا حدودی فرا گرفتم و از ویدیوای نت برداری و آنالیز کردم که تصاویر در بالا مشاهده مینمایید .
همین ریزهکاریها هم ذهنم را مغشوش میکند .
یادگیری گرامر دلیل اصلی این مسائل است ، از طرفی دیگر با مرور و تکرار داستانها گرامر را یاد خواهم گرفت .
من خیلی عذرخواهی میکنم که شما را درگیر مسائل کردم .
در شرایط دشواری قرار دارم .
سلام، خسته نباشید
میگم شما هم خیلی پر حوصله اینا ، خیلی رو یه چیزی تاکید اکید دارین، شما اگه سخت بگیرین هیچ پیشرفتی توی یادگیریتون دیده نمیشه، جز اعصاب خوردی چیزی نداره،
من میگم آدم باید در هر شرایطی از زندگیش لذت ببره، شما هم خیلی ب خودتون سخت نگیرین، در کنار زندگیتون، زبان آموزی کنین،
میگم حسن آقا، شما چرا اینقدر ادبی حرف میزنین؟ چرا ساده و روون و خودمونی حرف نمیزنین؟
خب فک کنم شما میخواین انگلیسی را هم همین جوری یاد بگیرین، اصولی و دقیق، بله؟
من ک نمیتونم نه مثل شما حرف بزنم و نه مثل شما پیش برم،
همین طور ک ب فارسی حرف میزنم انگلیسی هم همین طوری ام.
میگم شما یه وویس بذارین تو تالار، ببینیم چطوری میخونین، برام جالبه بدونم چطوری انگلیسیو میخونین.
تلاشم این بوده که در هر کاری درست پیش برم .
فارسی را هم شامل میشه .
مدتی است سختگیر شدم یا وسواس فکری گرفتم .
خیلی عذابآور است .
هر کاری در توانم هست انجام دادم و میدهم تا تفکرات منفی را از ذهنم خارج کنم .
در رابطه با گرامر هم همینطور .