برام جالبه بدونم که هر داستان رو چند بار دوره میکنید و چه جوری ایراداتونو برطرف میکنید چه مدلی و خودتون دارید؟
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی جوجه اردک زشت » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
برام جالبه بدونم که هر داستان رو چند بار دوره میکنید و چه جوری ایراداتونو برطرف میکنید چه مدلی و خودتون دارید؟
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی جوجه اردک زشت » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
سلام
البته شنیدن تجربه ی دوستان مختلف همیشه کمک کننده ست و خوبه آدم چنین اطلاعاتی بدست بیاره.
اما من همیشه بخصوص به دوستانی که تازه وارد این روش مطالعه میشن و نیاز به راهنمایی دارن، پیشنهاد میکنم اصولی رو رعایت کنن که اساتید برتر این متد آموزشی، مثل AJ توصیه کردن.
به نظر من اگر حتی سطحتون هنوز به انگلیسی قدرت نرسیده، درس اول این دوره رو که دارای ترجمه فارسی هم هست، حتی اگر شده ترجمه ش رو بخونین، چون درس اول در مورد متد آموزشی انگلیسی بدون تلاش هست، و بهترین مرجع برای چطوری شروع کردنه. یا مثلا ترجمه کتاب خود AJ رو بخونین تا با آگاهی بهتر و بیشتری استارت بزنین.
تشکر ازتون، کجا باید این درس اول رو پیدا کنم؟
اول بدون اینک ب متن نگاه کنم فقط گوش میدم دوباره هم ب متن نگا میکنمهم گوش میدم دراخر معنی لغاتی ک بلد نیستم پیدا میکنم ب نکات گرامری متن هم توجه میکنم
سلام
صفحه اول اپلیکیشن…ردیف د.م///با عنوان انگلیسی بدون تلاش
دوره “انگلیسی قدرت”
درس اول…مقدمه ای بر انگلیسی قدرت
درس اصلی
یا
دوستمون در پست قبل لینک درس اول مجموعه انگلیسی قدرت رو براتون گذاشتن.
اینم لینک کتاب گویای استاد AJ که دیگه نهایت یک خودآموز کامل برای یادگیری زبان هست. و به لطف دوستان ترجمه هم شده:
ممنونم از شما خیلی لطف کردین
موفق باشید همیشه:sunflower:![]()
خیلی محبت کردین، موفق باشین همیشه:tulip:![]()
سلامت باشید و همیشه شاد