نحوه خواندن داستان های مصور صوتی

سلام من این پکیج مشابه داستان های کودکانه میخونم البته ب عنوان درس جانبی ،اینجوری ک اول میخونم تا مفهومش بفهمم بعدش از روش سایه استفاده میکنم ممکنه هر داستان یه هفته تا ده روز طول بکشه،میشه شما هم تجربه خودتون بگین اگه ایرادی باشه روشمو اصلاح کنم

این تاپیک مربوط به پکیج« داستان های مصور صوتی » در نرم‌افزار «زبانشناس» است.

7 پسندیده

سلام

خب اگه میخواین این همه روز برای یک درس وقت بذارین
پیشنهاد میکنم دوره ی انگلیسی قدرت رو شروع کنید
مطمئنم با این پشتکاری که به خرج میدید نتیجه ی فوق العاده ای می گیرید

7 پسندیده

من داستان های مصور رو خیلی دوس دارم تو این مدتی که آپ نصب کردم ۷۸ تا از داستان ها رو خوندم به صورت فشرده خوانی ، هر داستان با تکرار زیاد گوش میدم و تکرار میکنم هفته ای ۵ تا داستان. کلا این مجموعه رو به خاطره اینکه شدیدا باعث بالا رفتن سطح لغاتم میشن و جمله سازی ساده و کوتاه بودن داستان هاش و لهجه امریکنش دوس دارم.

9 پسندیده

سلام
من از وقتی که این برنامه رو نصب کردم دوره داستان های واقعی رو شروع کردم
در ابتدا همه مطالب هر درس رو گوش میدم و کلماتش رو مشخص میکنم تا جایی که کل مفهوم درس رو بفهمم
وقتی معنی و مفهوم یک درس رو فهمیدم انقدر متن اون درس رو گوش میدم تا جایی که در حافظم هک بشه
شاید هر درس رو ۱۵ تا۲۰ بار گوش بدم
از نظر دوستان این روش من خوبه ؟!؟!
لطفا دیگر دوستان هم بگن

4 پسندیده

البته این درس رو ب عنوان درس فرعی دارم جلو میرم، در کنارش درس اصلی نیمچه داستان و داستان کودکانه رو هم همزمان ادامه میدم یعنی سه تا پکیج با هم،انشالا نیمچه داستان ها تموم شد یا میرم سراغ دروس پایه انگلیسی یا اینکه قدرت هنوز بین این دوتا شک دارم

3 پسندیده

منظورتون داستان های مصور هستش ؟؟

1 پسندیده

دوره داستان های واقعی جدای از داستان های مصوره

2 پسندیده

سلام
اگه دنبال یه پکیج هستید که فقط یه درجه سخت تر از داستان های بچه گانه باشه پکیج داستان های خیلی ساده رو شروع کنید که بعضا حتی از داستان های بچگانه هم راحت تره.

2 پسندیده

سلام منم روش شما رو اجرا میکنم هر درس رو با ۵ روش که برای مکالمه لازمه انجام میدم حتی دو دور مینویسم که گرامرش رو دقیق یاد بگیرم حدود ۱۷ تا ۱۸ دور میشه ۳تا ۴ روز طول میکشه به نظرم خیلی جواب میده هم توی گرامر هم یادگیری لغت هم‌مکالمه

5 پسندیده