این درس بیش از حد سخته و سرعتش هم بالاعه

بنظرم این داستان خرگوش و لاکپشت و داستان قبلی جک لوبیای سحر آمیز باید از این پکیج حذف بشن چون واقعا سخت هستن و سرعتش مناسب این دوره نیست ،من ک این دوتا رو رد شدم،اصلا تافته جدا بافته هستن

این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی خرگوش و لاکپشت » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان‌های بچگانه » فصل: « بسته ی سوم »

6 پسندیده

سلام دوست عزیز

از قسمت نوار ابزار پلیر یک خط مرکزی هست بالا بکشید در سمت راست آیکون 1x ظاهر میشه که با کلیک بر روی اون میتونید سرعت رو تنظیم کنید

6 پسندیده

جدا از سرعتش این دو تا درس نسبت ب بقیه پکیج سطحشون از زمین تا اسمونه :joy::joy:

4 پسندیده

واقعا اینو راس گفتین
با اینکه سرعتش آوردم رو0.7 بازم ی جاهایی سرعت و صدای گوینده‌هه میره رو مخ:expressionless::grin:

1 پسندیده

دو سال از اون پیامم گذشته واقعا زمان مثل یه رودخونه هست انگار همین دیروز بود و ما فقط میتونیم نظاره گر باشیم و از سپری شدنش حسرت بخوریم

2 پسندیده

عماد جان از پیشرفتت میتونم بپرسم الان تو چ سطحی هستی؟:orange_heart::pray::pray::pray:
خوبه
از تجربت بگو

1 پسندیده

اره الان از پیشرفتم راضی هستم و میتونم بگم از اون موقع تا الان سطح شنیدنم و درک انگلیسیم خیلی رشد کرده، میتونم بگم هرچی بیشتر کسب کنی و بیشتر جلو میری با خودت میگی خدایا چرا زودتر شروع نکردم و اون موقع هست ک‌ انگیزه و علاقت بیشتر میشه دیگه خسته نمیشی بلکه عاشقانه مطالعه میکنی چون واقعا لذت میبری :smile::smile::+1::+1:این احساس الان منه

4 پسندیده

پس خوبه خداروشکر
همیشه عاشقانه از زندگیت لذت ببری رفیق :heart::heart::heart::heart:

1 پسندیده

برا شما هم همین ارزو رو دارم :heart::heart::heart::heart:

1 پسندیده