دوستانی که در سطح سه ، چهار به بالا اپلیکیشن زبانشناس قرار دارند ، به سوالم پاسخ دهند .
همانطور که بنده سَر از گرامر زبان انگلیسی در نمیآورم با رجوع به ویدیوهای گرامر و تماشای آنها ، تلاش میکنم تا با گرامر آشنا بشوم .
بعد جستجوهایی در گوگل و یوتیوب ، سرانجام یک ویدیو به درد بخور تماشا کردم . در ویدیو یک چارت آموزشی دیده میشد که شصت خانه وجود داشت و گفته شد به این معنی نمیشه که در شصت درس تمام بشه ، ممکنه یکی از خانهها ده درس و خانهای دیگر پنج درس قرار داشته باشند .
شما که گرامر زبان انگلیسی را ناخودآگاه از مجموعههای اپلیکیشن زبانشناس فرا گرفتین ، یا حتی قوانینی که گفته شد مخصوصاً قانون هفتم یادگیری زبان را مورد استفاده قرار دادهاید ، شما که در سطح بالایی قرار دارید ، روشی هم داشتید ؟ آیا بعد از این که با بخشی از گرامر که آشنا نبودید در مجموعهای که مطالعه داشتید برخورد کردید و بعد از تکرارهای مکرر بدون آن که از آن بخش گرامر درک داشته باشید یا با آن بخش عدم آشناییت داشتهاید بدون تماشای ویدیوی مربوطه ، آن بخش گرامر را یاد گرفتید ، درک قابل فهمی داشتهاید و با چه واکنشی روبهرو شدهاید ؟از سر در گم بودن دور بودید؟ همه چیز گُنگ به نظر نمیآمد ؟
سلام
لطفا به سوال من جواب بده:
«چند نفر و یا چند درصد از فارسی زبانهایی که سواد ندارن، فارسی رو بدون اشکال گرامری و به راحتی صحبت میکنن؟! حتی بهتر از افراد تحصیل کردهی خارجی که میان فارسی رو با اصولش یاد میگیرن…؟!»
افراد زیادی هستند .
خواستم دیدگاه افراد سطح بالا که در اپلیکیشن زبانشناس مطالعه میکنند را مقایسه کنم . نمیگم بگویید گرامر را با مطالعه فرا بگیرم بلکه من هم میگویم موثر است و با این روش نیازی به ویدیوها ندارم .
بنده حدود سه هفته به تماشای ویدیوهای بخشهایی از گرامر میپردازم و به تازگی و برای بار دوم مقالهای به نام چگونه گرامر یاد بگیریم که موثر باشد را خواندم . بعد از دیدن یک ویدیو در رابطه با گرامر در یک چارتِ شصت خانهای دیدگاهم رو به ندیدن ویدیوها تغییر بدهم یا نَه . بحث را بازتر کنم یعنی نیازی به دیدن ویدیوای که به مرور گرامر میپردازم نداشته باشم و گرامر را به کلی کنار بگذارم و در مطالعه به مرور ، تکرار و گذشت زمان ناخودآگاه از گرامر استفاده کنم .
اکنون از افراد سطوح بالای اپلیکیشن زبانشناس درخواست داشتم که این روند و دیدگاه را بیان کنند .
بنده وحشتناک رو گرامر کلید کرده بودم و با خواندن مقاله چگونه گرامر یاد بگیریم که موثر باشد ، تصمیم گرفتم ویدیوهای آموزش گرامر را یک بار تماشا خواهم کرد .
اکنون بعد از تماشای یک ویدیو ، گرامر در یک چارت شصت خانهای (تمامی بخشهای گرامر را در یک چارت کشیده شده بود) تصمیم گرفتم به کلی گرامر را کنار بگذارم و با تکرار ، گذشت زمان ناخودآگاه گرامر را مورد استفاده قرار بدم .
آقای @hassan1997 با ارادت فراوان
تمامی دوستان @shahab23@azam-123 و @rokni دارند اصل و درست ماجرا رو به شما می گویند …
اگر نظر بنده رو به عنوان خواهر کوچکترت قبول داری، من هم با این سه بزرگوار هم عقیده هستم.