افراد سطوح بالای اپلیکیشن زبانشناس

Hi guys

دوستانی که در سطح سه ، چهار به بالا اپلیکیشن زبانشناس قرار دارند ، به سوالم پاسخ دهند .

همان‌طور که بنده سَر از گرامر زبان انگلیسی در نمی‌آورم با رجوع به ویدیو‌های گرامر و تماشای آنها ، تلاش می‌کنم تا با گرامر آشنا بشوم .

بعد جستجو‌هایی در گوگل و یوتیوب ، سرانجام یک ویدیو به درد بخور تماشا کردم . در ویدیو یک چارت آموزشی دیده میشد که شصت خانه وجود داشت و گفته شد به این معنی نمیشه که در شصت درس تمام بشه ، ممکنه یکی از خانه‌ها ده درس و خانه‌ای دیگر پنج درس قرار داشته باشند .

شما که گرامر زبان انگلیسی را ناخودآگاه از مجموعه‌های اپلیکیشن زبانشناس فرا گرفتین ، یا حتی قوانینی که گفته شد مخصوصاً قانون هفتم یادگیری زبان را مورد استفاده قرار داده‌اید ، شما که در سطح بالایی قرار دارید ، روشی هم داشتید ؟
آیا بعد از این که با بخشی از گرامر که آشنا نبودید در مجموعه‌ای که مطالعه داشتید برخورد کردید و بعد از تکرار‌های مکرر بدون آن که از آن بخش گرامر درک داشته باشید یا با آن بخش عدم آشناییت داشته‌اید بدون تماشای ویدیو‌ی مربوطه ، آن بخش گرامر را یاد گرفتید ، درک قابل فهمی داشته‌اید و با چه واکنشی روبه‌رو شده‌اید ؟از سر در گم بودن دور بودید؟ همه چیز گُنگ به نظر نمی‌آمد ؟

9 پسندیده

سلام
لطفا به سوال من جواب بده:
«چند نفر و یا چند درصد از فارسی زبانهایی که سواد ندارن، فارسی رو بدون اشکال گرامری و به راحتی صحبت میکنن؟! حتی بهتر از افراد تحصیل کرده‌ی خارجی که میان فارسی رو با اصولش یاد میگیرن…؟!»

9 پسندیده

بله ما توانستیم به طور ناخودآگاه به تمامی اصول دست پیدا کنیم و زبان را در سطح بالای صحبت کنیم مرسی از زبانشناس از این که هستی

7 پسندیده

افراد زیادی هستند .
خواستم دیدگاه افراد سطح بالا که در اپلیکیشن زبانشناس مطالعه می‌کنند را مقایسه کنم . نمیگم بگویید گرامر را با مطالعه فرا بگیرم بلکه من هم می‌گویم موثر‌ است و با این روش نیازی به ویدیو‌ها ندارم .
بنده حدود سه هفته به تماشای ویدیو‌های بخش‌هایی از گرامر می‌پردازم و به تازگی و برای بار دوم مقاله‌ای به نام چگونه گرامر یاد بگیریم که موثر باشد را خواندم . بعد از دیدن یک ویدیو در رابطه با گرامر در یک چارتِ شصت خانه‌‌ای دیدگاهم رو به ندیدن ویدیوها تغییر بدهم یا نَه . بحث را بازتر کنم یعنی نیازی به دیدن ویدیو‌ای که به مرور گرامر می‌پردازم نداشته باشم و گرامر را به کلی کنار بگذارم و در مطالعه به مرور ، تکرار و گذشت زمان ناخودآگاه از گرامر استفاده کنم .
اکنون از افراد سطوح بالای اپلیکیشن زبانشناس درخواست داشتم که این روند و دیدگاه را بیان کنند .

3 پسندیده

من سطحم پایینه ولی

پیشنهاد میکنم زبان را ب روش غ اصولی یاد بگیرین

فقط بحث مربوط ب زبانشناس نیس، چون ما با نیتیوها زندگی نمیکنیم مجبوریم با ویدیوها و سی دی ها و صداهاشون زبانشونا یاد بگیریم

آقاجون قانون و قوانینو ول کن، بی خیال، جرأت ریسک داشته باش و بی ترمز برو جلو، بی خیال هر چی ک پیش بیاد

شما وقتی ک زبون باز کردین کامل حرف میزدین؟ یا کم کم یاد گرفتین؟ اولش همه اصول و پایه ها را بلد بودین؟ بلد بودین جمله بندی کنین؟ اونم بی غلط؟

3 پسندیده

بنده وحشتناک رو گرامر کلید کرده بودم و با خواندن مقاله چگونه گرامر یاد بگیریم که موثر باشد ، تصمیم گرفتم ویدیو‌های آموزش گرامر را یک بار تماشا خواهم کرد .
اکنون بعد از تماشای یک ویدیو ، گرامر در یک چارت شصت خانه‌ای (تمامی بخش‌های گرامر را در یک چارت کشیده شده بود) تصمیم گرفتم به کلی گرامر را کنار بگذارم و با تکرار ، گذشت زمان ناخودآگاه گرامر را مورد استفاده قرار بدم .

3 پسندیده

چ ععععجب، زبون من مو درآورد از بس با شما حرف زدم،
حالا امروزم ک گذشتا شما چن روز دیگه دوباره بیا یه تاپیک بزن درباره گرامر، یادت نره ها :smirk:

2 پسندیده

آقای @hassan1997 با ارادت فراوان
تمامی دوستان @shahab23 @azam-123 و @rokni دارند اصل و درست ماجرا رو به شما می گویند …
اگر نظر بنده رو به عنوان خواهر کوچکترت قبول داری، من هم با این سه بزرگوار هم عقیده هستم. :rose::rose::sunflower::sunflower::blossom::blossom::hibiscus::hibiscus::tulip::tulip::sparkling_heart::two_hearts:

2 پسندیده

متشکرم از شما الهه بانوی عزیز :slightly_smiling_face::rose::rose:
حسن آقا، الهه بانو از من و شما سطحشون بالاتره، ایشونم میگن ک لازم نیس،

2 پسندیده

خواهش می کنم اعظم بانو @azam-123 :dizzy::dizzy::dizzy:
من فقط حقیقت را تایید کردم. :v::v::v:
کاری نکردم. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 پسندیده

:joy::joy::joy:
مثل حسن آقا صحبت نمودید بانو

2 پسندیده

این حرف‌ها چیه لطف دارید . :rose: :hibiscus: :tulip: :blossom: :sunflower:
@azam-123 @elahehvelayati @rokni @shahab23 و دیگر دوستان .
یک ابهام زدایی بود که دیگه با این تاپیک رفع شد .

3 پسندیده

یعنی من مطمئن باشم؟ :laughing::wink:
میخواین یه نوشته بنویسین و امضا هم بکنین ک من مطمئن شم؟ :joy::joy:

2 پسندیده

شرمنده‌ام نکنید دیگه

2 پسندیده

آقای A J Hoge تشریف بیارن کفایت میکنه :joy:

2 پسندیده

نه بخاطر یه امضا ب ایشون زحمت نمیدیم :joy:

2 پسندیده

ولی خیلی درگیر گرامر شده بودم که راهم عوض شده بود .

2 پسندیده

امیدوارم همین ک میگین باشه

2 پسندیده

یه روز خوب میاد …

3 پسندیده