صد گیگ هدیه وزیر و آفلاین کردن زبانشناس 😁

امروز روز آخر استفاده از بسته ۱۰۰ گیگا بایتی وزیر محترم آقای جهرمی بود.
خواستم ضمن تشکر از ایشان که باعث شد کل محتواهای مورد نیازم و آینده ام از زبانشناس رو دانلود کنم اشاره کنم جالب بود که ترافیک زبانشناس بین الملل برام افتاد که احتمال دادم آقای @hnaseri از سرورهای خارجی بهر بردند و موضوع دیگه افت کیفیت عملکرد اپ بود در دانلود سنگین و هنگ کردن آن که می تونه موضوع جالبی برای توسعه دهندگان اپ باشه
ضمن تشکر مجدد
علیرضا سبحانی

9 پسندیده

سلام جناب @alirezasobhani وقتتون بخیروشادکامی :hibiscus::sunflower::blossom::blossom::rose::cherry_blossom::cherry_blossom::tulip::bouquet::hibiscus::sunflower::sunflower::hibiscus::sunflower::sunflower::blossom::tulip::rosette::bouquet::cherry_blossom::bouquet::rosette::tulip::rosette:نگران نباشید تمدید شد تا ۷فروردین امکان تمدید دوباره اش برای بعد۷ فروردین هم هست باخیال راحت استفاده کنید :wink::wink::wink::wink::wink::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:

5 پسندیده

سلام
چجوری از ۱۰۰ گیگ استفاده میکنید؟
خود به خود واسه مودم ۲۰۲۰ فعال میشه یا باید اقدام کرد؟

3 پسندیده

سپاس از شما و خبر خوبتان والا فکر کنم کل اپ رو دیگه دانلود کردم چشم به راه محتوای جدید هستم انشالا :joy:

3 پسندیده

واسه اپراتورهای مختلف متفاوته اما واسه ۲۰۲۰ توی شیراز خودش فعال بود و ما کار خاصی لازم نبود بکنیم

3 پسندیده

خواهش میکنم جناب @alirezasobhani گرامی :hibiscus::sunflower::blossom::rose:انشاالله همیشه خوشحال و شاد باشید :hibiscus::sunflower::sunflower::blossom::cherry_blossom::bouquet::bouquet::tulip::tulip::rosette::bouquet::cherry_blossom::cherry_blossom::rose:

سلام جناب @_erfan گرامی وقتتون بخیر :hibiscus::sunflower::blossom::rose::rose::cherry_blossom::cherry_blossom: برای کلیه ی اپراتورهای اینترنت خانگی فعال میشه اتوماتیک وار اگه شرکت خصوصی وارد پنل کاربریتون بشویند و قسمت فعالسازی اینترنت ۱۰۰گیگ هدیه رو بزنید :wink::wink::wink::ok_hand::ok_hand::ok_hand::tulip::rosette::bouquet::cherry_blossom::rose::blossom::sunflower::hibiscus::hibiscus:

3 پسندیده

باید اینترنت داخلی رو رایگان کنند برای همیشه
یعنی چه آخه من استرس حجم دانلود رو داشته باشم
کلی منابع زبانشناس میخوام دانلود کنم
آقا من حلال نمیکنم :sweat_smile:
منی که نمیتونم مودم رو فعال کنم کی رو باید ببینم :sob:

7 پسندیده

مشکلتون چیه؟

6 پسندیده

مانیتور روشن نمیشه :sob: فکر میکنم سوخته باشه باید فکر مانیتور جدید باشم.

3 پسندیده

شاید ایراد از کاپل پاور یا HDMI اش باشه
لپ تاپ که نیست؟

5 پسندیده

نه
مانیتور قدیمیه مال دوران دبیرستان ولی خب کلی برنامه نویسی باهاش انجام دادم :cry:
اینقدر سنگینه که نمیشه بلندش کرد :grin:

3 پسندیده

خب پس، بدبخت عمرشو کرده :joy:

5 پسندیده

کلی غصه اش رو خوردم، بهترین رفیق من بود

4 پسندیده

ایشالا یه رفیق بهتر جایگزینش میخرین :grin:

5 پسندیده

ایشالا
بعد از این ویروس اگر بزاره

5 پسندیده

اینترنتی بخرین، لازم نیست برید تو دل شهر