bookmarks:
مقدمه : ۰۰:۰۰ تا ۰۰:۰۴:۲۱
چرا باید زبان انگلیسی یادبگیریم ( واقعیت تکان دهنده ) ۰۰:۰۴:۲۲
مطالعه کردن زبان انگلیسی ۰۰:۰۸:۴۹
روند صحبت کردن و اشتباه کردن ۰۰:۱۰:۱۵
کتاب ۴۰۰۰ واژه ۰۰:۱۱:۰۶
آموزشگاه زبان ( برم یا نرم ؟ ) ۰۰:۱۲:۰۰
چه آموزشگاهایی مفید هستند ۰۰:۱۷:۲۶
مسائل پایانی و نتیجه گیری
مدت زمان یادگیری زبان ۰۰:۲۲:۰۰
گرامر خوب است یا نه ( مثال عملی از خود اپلیکیشن ) ۰۰:۲۷:۰۰
هرچه دلم خواست گفتم ۰۰:۲۹:۰۰
پی نوشت :
تمامی صحبت ها از جمله تجربیات بنده و اطرفیان من بود که به صورت مشترک دیده میشد .
اشتباهات گفتار :
یادگیری زبان انگلیسی پاره خط هست ؟ اشتباه گفتم منظورم نیم خط بود . به بزرگی خودتون ببخشید .
بی سواد نداریم . کم سواد داریم . ( بازم معذرت )
منابع ذکر شده ار پادکست :
کانال فرازبان و پریا اخواص در youtube
اگر proxy ندارید اسم من " حسن سهرابیان " در گوگل جستجو کنید اولین لینک در داخل سایت ویرگول آموزش راه اندازی proxy از طریق Tor Browser رو جستجو کنید که برای تلگرام هم کاربردی هست .
آرزوی موفقیت دارم براتون - سال خوبی رو براتون آرزومندم - خداحافظ برای مدتی نامعلوم ( ولی از اپ استفاده می کنم ) .
امیدوزام ۳۶۵ روز جدید داشته باشید .
یادم رفت بگم کلمات 4000 وازه که ۶ جلد هست رو در cambridge جستجو کنید که روند زنجیره ای یادگیری رو حفظ کنید و collocation ها رو اگر داشت یادبگیرید .
آهسته و پیوسته
اگر از لغات استفاده نکنید به حالت passive میره و بعد فراموشی
دوستان یک نکته دیگه که یادم رفت بگم - کسی که فیلم ها و کلیپ های سیاسی رو تحلیل می کنه می تونه ادعا داشته باشه زبان انگلیسی رو خفن بلده . کسانی مثل من که در زمینه ی فنی و دست های پشت پرده فعالیت داریم منظور backend یک نرم افزار هست نه چیز دیگه - حقیقت رو میگم نمیتونیم ادعا کنیم زبان انگلیسی رو فول اچ دی بلدیم .
چون کسانی که با سیاست سر و کار دارن دایره لغات فجیع دارن .
( از عمد comment دیگه درج کردم که بالا بیاد اینکار من اشتباه هست و نکته ی دیگه اینجا تالار پرسش و پاسخ هست و قرار در آینده به خیلی ها کمک کنه بنابراین از درج کامنت های کوتاه مثل : ممنونم - عالی بود - حالت خوبه و من خوب و … جلوگیری کنید . متاسفانه در داخل این forum رعایت نمیشه . من به این حرف ها میگم spame )
سلام دوست گرامی شبتون بخیر و شادی
۱سوال خدمتتون داشتم: بنظرتون ۳۰ دقیقه زیاد نیست؟؟؟
آیا بهتر نبود این پادکست رو به چند بخش تقسیم می کردیند؟؟؟
واقعا از حوصله ی من به شخصه خارج و نمیشه در مورد صحبتهاتون نظر داد یا بحث کرد
سلام دوسته عزیز من صحبت هاتونو کامل گوش کردم
(هیچکس کامل نیست )
من حقیقتا هیچ وقت نه کسیو داشتم ک بخاد روم سرمایه گذاری کنه
نه بودجه ای ک بتونم خرجه رسیدن ب آرزوهام کنم
ولی پر از آرزو ام شاید گاهی وقتی ب امکاناتم نیگا میکنم
میبینم حق ندارم آرزویی تو دلم داشته باشم
ولی حقیقت اینه روزی ک نامید بشی روزیه ک بهتره مرده باشی
دو سه روزی هس با زبان شناس آشنا شدم
و واقعا شگفت انگیزه این همه منابع واس مطالعه هم تصویر هم تلفظ هم کلی چالش
انگار ی جور خیریه اس واس آدمایی ک ندارن نمیتونن (ولی آدمن )
این روزا همه دنباله سود خودشونن و خونه مردمو میمکن
کسی نیستم بخام از این اپلیکیشن دفاع کنم
اما باید بگم ک منظور زبان شناس اینه ک رفتن و درع کتابه گرامر و باز کردن و حفظ ساختار غلطه
بلکه باید داخل جمله ها وقتی ی ساختار و میبینی ب ساختارش دقت کنی و بدونی ک مربوط ب کدوم زمانه و این الگو تو ذهنت تو جملات مختلف تکرار شه
قسمت هایی از فرمایشاتتون کاملا متینه و بابته احساس مسئولیت و انجام کاری ک فکر میکردید درسته از شما سپاس گزارم
موفق باشید ⚘
اگر دقت کرده باشید براتون bookmarks قرار دادم که راحتر به محتوا دسترسی داشته باشید . متاسفانه من وقت ندارم یک فایل صوتی رو تقسیم بندی کنم . از سیستم عامل لینوکس استفاده می کنم و ابزار اینکار رو ندارم البته قابل نصب هست ولی من وقت رو صرف اینکار نمی کنم . معذرت ( حقیقت رو گفتم )
بله همون ابتدا مشاهده کردم و صحبتهاتون کاملا متین و رک که من خودم اینطور صحبت کردن رو بیشتر میپسندم و ممنون بخاطر زحمتی که کشیدیندو اصلا نیازی به عذرخواهی نبود باآرزوی موفقیت و بهروزی برای شما
سلام و عرض ادب ;
پیشرفتم خوب بوده اما مطلوب بنده هنوز نیست .
کلا من باید وقت زیادی برای یادگیری مباحث حرفه ی خودم داشته باشم و به همین دلیل بیشتر از ۲ تا ۳ ساعت رو نمیتونم صرف اینکار کنم .
هر چند پیشرفت من با زبانشناس بوده و خودم رو مدعیون این اپ میدونم . اما نظری که من دارم اینکه دوستان وارد مباحث سیاسی بشن و مقالات این حوزه رو مطالعه داشته باشن پیشرفت خیلی خیلی زیادی به یادگیری زبانشون میکنه و از همه مهمتر اینکه اگر قصد داشته باشن که مکالمه ی تلفنی انجام بدن توی این حوزه تاپیک های زیادی پیدا میشه .
حتی لغات آکادمیک زیادی میتونن یاد بگیرین . هرچند که خیلی از دوستانی شبیه به من هنوز هم در بیان مباحثی نظیر توصیف منظره ای که دیدیم - طعم غذا - آرزو ها و … هنوز مشکل داریم و شاید بگم که لغات آنچنانی رو در توصیف بلد نیستیم .
من حقیقت رو میگم در رابطه ی با خودم :
راستش چند وقتی هست که سراغ محتوای فارسی به غیر از یادگیری زبان نمیرم یا خیلی کمتر میرم و خودم رو درگیر کردم اما مسئله ای که وجود داره مثلا فیلم های آموزشی سایت هایی شبیه به udemy رو که نگاه می کنم کامل متوجه میشم ولی بدی که داره در داخل این چنین فیلم های آموزشی از لغات سطح پایین استفاده می کنند و شاید چندان به پیشرفت یادگیری در لغات جدید کمک نکنه .
چون من مدام با خوندن و شنیدن درگیر بودم - نوشتن و گوش کردنم خوب شده ولی متاسفانه به دلیل مکالمه ی کمتر تسلط زیادی روی مکالمه ندارم .
ممنون از بیان دیدگاه . ببینید بحث مکیدن خون نیست . شما فرض کنید که در یاد دادن مهارت انگلیسی مهارت بالایی دارید و آزمون آیلتس و جی ار ای و … رو با نمرات بالا پاس کردید ؟ حالا شما مهارت خودتون رو حاضرید به قیمت پایین بفروشید ؟
۱۰۰ درصد مطمئن باشید که اینکار رو نمیکنید چون وقت کم دارید - و فردی با این توانایی پیشنهاد های زیادی خواهد داشت .
اما یادگیری گرامر برای تجسم سازی نیاز صد در صد هست . چیزی که من دیدم اگر مقالات قبلی من رو دنبال کرده باشید عمق ندادن به گرامر رو توصیه کردم . ( البته تا سطح متوسط )
اگر قصد مهاجرت - نوشتن پروپوزال خارجی - ترجمه مدراک خودتون رو به زبان مقصد داشته باشید نیازمند یادگیری گرامر هستید این من نمیگم اساتید دانشگاه تهران میگن .
اسم من رو حسن سهرابیان داخل گوگل سرچ کنید اولین لینک سایت ویرگول رو باز کنید وارد قسمت دنبال شوندگان بشید اونجا من یک نفر رو دنبال کردم که فارغ التحصیل دانشگاه تهران هست مطالب اون رو بخونید که واقعا عالی هست .
معذرت که نمیتونم لینک بدم به دلیل اینکه دسترسی ندارم و از سیستم عامل دیگه ای استفاده می کنم .
من تجربه ی خودم رو گفتم و در زمینه یادگیری بدون گرامر از جناب کشاورز سوال بپرسید - من تجربه ای ندارم .
دوستان اگر از کلمه ی ؛ خاله بازی ؛ استفاده کردم معذرت می خوام . قصد هیچ جسارتی نیست .
شاید خیلی ها بگید چرا از این کلمه استفاده کردم - بعضی از کلمات شبیه به این بار معنایی زیادی دارن و این کلمه رو بی ادبی نمیدونم .
خاله بازی بیشتر شبیه تلنگر هست . خلاصه صحبت کن اما نیک گو
طبق قوانین سایت stackoverflow اگر این forum زیر پایش بره و رباتی برای این نرم افزار نوشته بشه و احتمال زیاد خیلی ها تون نمره منفی دریافت می کنید و این forum دپریکیت میشه .
کاری ندارم و من مسئول این forum نیستم ولی برای تجمع اطلاعات موجود در این نرم افزار هزینه خواهد شد.
در داخل گوگل کلمه ی wappalyzer extension رو جستجو کنید البته بسته به نوع مرورگر و اون رو نصب کنید و می بینید که از سیستم مدیریت محتوای Discourse استفاده می کنن که خریداری اون نیازمند پرداخت پول هست .
من وارد یک تاپیک شدم اونجا از موی سر صحبت کرده بودن تا نوع شامپو خب یک نفر خارجی صحبت هایی این دوستان رو نگاه کنه چی میگه ؟ یک فرد تازه وارد بیاد نمیخنده ؟
متاسفانه هنوز به forum میگیم social network در صورتی که زمینه کاری این دو باهم تفاوت داره … .
در داخل social network هر چیزی میتونیم قرار بدیم ولی در forum خیر .
نکته ای که وجود داره یک نفر که به زبان انگلیسی مهارت داره رو پیدا کنید و ازشون در رابطه با چند زبانه های دنیا که در Ted Talks موجود هست سوال بپرسید و متوجه خواهید شد که چرا یادگیری گرامر از یک مرحله ای به بعد نیاز لازم به شمار میاد . اکثر کسانی که در Ted Talks سخنرانی دارن به زبان مقصد صحبت می کنند ولی از لحاظ ساختار گرامری دچار اشکال میشن و یاد گیری گرامر از طریق ted Talks رو توصیه نمی کنند . حتی تمام منابع موجود در اینترنت هم به زبان لاتین قابل اعتماد نیست .
کاری ندارم به این بحث ها ولی آزمون های شبیه به ایلتس و تافل شبیه به تست هوش هست و سطح زبانی شما رو نمیسنجن .
نکته ی دیگه ای که وجود داره اگر شما قصد مهاجرت از طریق ویزای کاری رو داشته باشید از شما تا سطح ایلتس جنرال می خوان و به شما اجازه کار فنی رو میدن مثل کابینت کاری - نقاشی ساختمان و …
اما اگر قصد کار کردن در یک شرکت به خصوص رو داشته باشید از شما ایلتس آکادمیک و شاید جنرال رو بخوان یعنی باهم .
و نکته ی پایانی در صحبت کردن مشکلی وجود نداره که شما اشتباه صحبت کنید البته نه زیاد ولی در نوشتن کاملا اهمیت داره .
نسبت به گرامر حالت تدافعی نداشته باشید کل گرامر های کاربردی رو داخل کتاب بگونجونید بیشتر از ۴۰ برگ نمیشه . مهم این هست که در دوران دبیرستان و مدرسه ذهنت گرامر رو دور برزید و از کسی که اینکار هست گرامر رو یادبگیرید .
ما در مکالمه های خودمون بیشتر از ساختار هایی استفاده می کنیم که حفظشون کردیم و مدام جلوی شمامون بودن .
اگر قصد یادگیری بدون گرامر رو دارید باید تمام تکنیک های tprs رو اجرا کنید در غیر اینصورت از روند یادگیری خودتون ناراضی خواهید بود و در آینده از خودتون سوال خواهید پرسید ؛ من که بدون گرامر هم یاد نگرفتم ؟ ؛ .
حتی برای کسانی که یادگیری رو با گرامر شروع می کنن توصیه میشه مکالمات رو حفظ کنن چون ساختاری که حفظ کردیم در یادگیری بیش از اندازه و در مکالمه خیلی کمک خواهد کرد .
یادگیری بدون گرامر رد نشده بلکه برای کسب اعتماد به نفس توصیه شده من خودم یادگیری رو بدون گرامر شروع کردم ولی الان دنبال یادگیری گرامر هستم .
تا جایی که من اطلاع دارم در یادگیری زبان دوم به سربازان آمریکایی از روش audio lingual استفاده می کنن که شبیه به تکنیک tprs هست . یعنی ساختار های کاربردی رو با توجه به نوع گرامر حفظ می کنن به خاطر اینکه زمان برای یادگیری کم هست و باید براساس deadline تعیین شده به ماموریت اعزام بشن و نقش مهاجم و مترجم رو باهم ایفا کنن.
این روش در ارتش امریکا از زمان جنگ ویتنام بوده
ینی ی بچه ی ده ساله یا نه اصن یه پیرمرد بیسواد اهل آمریکا یا انگلستان ک کاملا داره انگلیسی صحبت میکنه
میدونه ک الان چرا اول it و گف بعد is یا اصلا پدر من ک بیسواده چرا برای صحبت کردن با من مشکلی نداره ؟یا الان قراره بعد یه مدتیه از اینکه چرا داره اینجوری بدون فکر و ناخودآگاه هر جمله ای ک نیاز داره رو ادا میکنه بدون اینکه بدونه چرا این جمله رو ب این شکل داره میگه پشیمون بشه!؟
درسته ما الان ی زبان پیش زمینه تو ذهنمون داریم ب عنوان زبان فارسی و ذهنمون خالی نیس
اما اگه ی نوزاد میتونه ب این شکل زبان و با شنیدن و تکرار کردن یاد بگیره
پس ما هم میتونیم قطعا توانایی ما بعد از گذشت این همه سال و کار کشیدن از ذهنمون از توانایی یه نوزاد بیشتر خواهد بود
و اگر بخشی از زبان رو بشه ب این شکل یاد گرفت قطعا بقیه ی زبان هم از قاعده ی دیگه ای پیروی نمیکنه
سال جدیدتون مبارک امیدوارم قدمی که برداشتید تا آخر ادامه بدید . من تعصبی روی گرامر ندارم ولی گرامر اصولی یادگیری قید حالت ، زمان و … نیست ، it , is, و… نیست چیندن کلمات کنار هم نیست . بهتون کمک میکنه که در بهترین حالت در کوتاه ترین جمله منظورتون رو به درستی بیان کنید مخصوصا نامه نگاری .
من خودم بدون گرامر شروع کردم و اگر دارم به شرکت icloud نامه میزن و تقاضای خرید سرویس خارجی رو دارم الان با گرامر خیلی راحتر کارم رو انجام میدم . دارم با چشم خودم میبینم دارم حس میکنم . الان اصراری بر یادگیری گرامر نیست شما باید گرامر رو از کسی یادبگیری که آیلتس و گرامر های کاربردی رو گذرونده باشه .
من پافشاری ندارم وارد تاریخچه فعالیت های من بشید یک مقاله ی آموزشی در رابطه داستان هیاهویی برای هیچ یک مقاله نوشتم و اون گرامر کاربردی هست .
من تجاربی که بهم گذشته رو نوشتم .
نامه نگاری های من برای
iCloud
Digital ocean
Udemy
و …
بوده .
من صلاح شما رو تشخیص نمیدم ، چیزی رو اجبار نمیکنم ، تعصب خاصی ندارم . هر طور که راحتیت یادبگیرید . من فقط تجربه ای که بهم گذشته گفتم .