سلام…دوستان سطحم متوسط به بالا است…b1…b2.
دارم کتابamerican English file 3 رو می خونم و گاهی هم انگلیسی قدرت …بنظرتون با سرعت روزی ۲ ساعت چقدر میکشه تا برای آزمون تافل آماده شم که نمره بالاتر از ۱۰۰ بگیرم…
مرسی
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید… اونایی که تافل دارند و ندارند اگه هر چی میدونید بگید …
و مثلا شبیه ساز آزمون تافل و…
من هم خودم بشدت نیاز به راهنمایی دارم در مورد آزمون تافل. ولی تو رایتینگ خیلی ضعف دارم.
یه سری کتاب برای خود موسسه ETS است و می خوام بعد قضیه قرنطینه و اینها برم بخرم. ETS، خود موسسه ای است که این آزمون رو برگزار می کنه و یه سری منابع دیگه که علاوه بر زبانشناس یا باید بخونم و یا باید دوره کنم.
یه سایت تعیین سطح زبان انگلیسی هست برای دانشگاه Cambridge
این سایت:
سلام, برای تافل خوندن, منابع tpo, منبع خوبیه که روش میتونید کار کنید, تو نت سرچ کنید براتون جزییات میاد.
البته در کنارش باید دایره لغاتتون رو ببرید بالا, و لغات 1212 اگر اشتباه نکنم و گرامر هم باید بخونید که منابع مختلف براش هست.
از همه مهمتر اینکه شما باید طبق یه قالب و تمپلت ازمون بدید یعنی استراتژی هم باید بلد باشید تا بتونید موفق باشید.
در ابتدا باید سطح زبانتون بره بالا بعد برای تافل اماده بشید.
باید ویدیوهای نوتفول رو ببینید, کمکتون میکنه و میگه چطور در ازمون شرکت کنید و موفق بشید.
اگر سطحتون بالا باشه فقط کافیه با نحوه و قالب ازمون اشنا بشید. در بحث رایتینگ, پیشنهاد کتاب اقای خادم میشه,
اینا اطلاعات کلی من بود, امیدوارم مفید باشه.