مشورت در رابطه با توليد ويديو

سلام به همه دوستان خوبم اميدوارم كه حالتون خوب باشه :grin:
ميخواستم باهاتون يه مشورتى درباره ساخت كليپ ها بكنم
بنده تا به اينجا ٣ كليپ ضبط كردم و ساختم
ميخوام نظرتون رو بدون تعارف بدونم كه آيا كوتاهى در توليد محتواى آموزشى در كليپ هاى بنده ميبينيد؟ و فكر ميكنيد كه بنده بهتره به همين روش ادامه بدم ( بخش شوخى ها و طنز منظورم هست ) يا بهتره اين كار رو كمتر انجام بدم و بخش آموزش رو پررنگ تر كنم؟
لطفا هر نظرى كه فكر ميكنيد به كيفيت توليد كار هاى بعدى كمك ميكنه از من دريغ نكنيد

منتظر نظراتتون هستم :rose:

21 پسندیده

سلام آقا عارف
من که مشکلی ندیدم، عالیه :ok_hand::ok_hand::ok_hand:
ادامه بدین ما هم حمایت میکنیم :blush::rose::pray:

7 پسندیده

سلام به شما آقا عارف
کوتاهی که به هیچ وجه مشاهده نمیشه
کلیپ های شما کیفیت بالایی از نظرمحتوا و خصوصا تصویری دارن که نشون دهنده تلاش زیادتون در کار تولید محتواست. لهجه و تسلطتتون خیلی خوبه و با همین فرمون ادامه بدین شما :clap::clap::grin:
البته ی نکته که هست اینه ویدئو های شما برای سطوح متوسط و متوسط به بالا کاربرد بیشتری دارن که اینم خودش ی نکته تمایزی نسبت به بقیه پیج ها ایجاد میکنه

7 پسندیده

@Aref_hb

پس من بی تعارف حرف می زنم آقای حبیبی.
ویدئوی اول که خوب بود.
:yellow_heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::heart::sparkling_heart::two_hearts:
درسته که تو جنبه طنز باید یکم اغراق بشه، ولی بعضی اغراق ها برای افکار جمعی بشدت نامناسب است. حتی طوری که تو ویدئوی دوم شما، اینستاگرام قسمت آخر کارتون رو بلاک کرد. همون قسمت خودکشی آخر رو می گم.
و در مورد ویدئوی آخر شما … خوب میزان خشونت بالا بود.
با نهایت احترام :hibiscus::hibiscus::sunflower::sunflower::rose::rose::tulip::tulip::blossom::blossom:

5 پسندیده

Keep going. We love your videos :star_struck:

6 پسندیده

سلام آقا عارف
اتفاقا خیلی خیلی خوبه این شوخی ها
تو این موقعیت خیلی برای روحیه همه خوبه
همین طور ادامه بدینننننننن:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:

5 پسندیده

سلام خدا رو شکر که خوبید :slightly_smiling_face:

چرا من فقط یکی رو دیدم :thinking:

اون hi که قشنگ stand out in my mind
کارتون حرفه ای و جالب بود؛و کلا یادگیری زبان با فان بودنش جذاب میشه، در کارتون شک نکنید :cherry_blossom:

9 پسندیده

سلام آقا عارف
ویدیوهاتون عالی بودند فقط ببخشید که نتونستم کامنت بزارم البته از این به بعد کامنت می‌زارم
ویدیو کلاهبرداری اینترنتی که محشر بود :ok_hand:

7 پسندیده

سلام آقا عارف گرامی.
اول از همه بازم بابت حضورتون در زبانشناس، تبریک:rose:
در خصوص ویدیوهاتون، با اینکه تازه 3 تا کار تولید کردین، اما خلاقیت شما در سناریو نویسی و ایفای نقش بسیار عالیه، طنز در کنار آموزش، بسیار روند یادگیری رو جذاب میکنه، حتما ادامه بدید :grin::ok_hand: فقط مد نظر داشته باشید که وارد اغراق و غلو نشه که مخاطب رو زده نکنه. وگرن ما که تا اینجا راضی بودیم.
راستی نحوه بیان جملات و سرعت صحبتتون نشان از تسلط شماست و اینکه انرژی خیلی خوبی دارین که منتقل میشه. دست مریزاد :rose::ok_hand:
پس با قدرت ادامه بدید، ما هم در حد توان حمایتتون میکنیم :cherry_blossom:

9 پسندیده

خیلی خوبه واقعا، بی تعارف.

مخصوصا اون I don’t think so رو خیلی دوست داشتم. قشنگ چسبید به گوش جانم :smile:

8 پسندیده

میبینم که دیزاین اتاقشونم چشمتو گرفت :joy::ok_hand::ok_hand:
لذا خوش سلیقگی هم بهشون اضافه میکنیم.
یه حسی بهم میگه ایشون نوازندگی هم بلدن حالا نمیدونم چقدر درست باشه حدسم :grin:

8 پسندیده

عالیه
فقط یکم زمانش رو بیشتر کنید :grin:
مثلا یک ساعت باشه خوبه

11 پسندیده

نه کمه آقا
یکساعت و نیم :ok_hand:

7 پسندیده

ممنونم از حمایتتون :rose:

ممنونم بابت ایکه وقت میذارید و نظر میدید :rose:

حتما رو راست باشید و من ممنونم بابتش :blush:

عرض کنم خدمتتون که علت حذف شذن اسلاید آخر خشونت نبود علتش استفاده از موزیک و رعایت نکردن حق کپی رایت بود که باز هم من تعجب میکنم چون موزیکی که انتخاب شده بود بارها در یوتیوب استفاده شده بود و مشکلی نبودش

و این خشونت که میفرمایید من این اسم رو روش نمیذارم من هم با تمام احترام ایم حرف ها رو میگم یه موقع خدای نکرده سو تفاهم پیش نیاد :rose: این خشونت برمیگرده به شخصیت من که صحبت کردن و شوخی های من به شکل طعنه آمیز هستش که البته کاملا میزانش تحت کنترلم هست و میخواستم با پرسیدن سوال ازتون مطمئن شم که زیاده روی نکرده باشم

در آخر بازم ممنونم ازتون و سعی میکنم حرف هاتون رو لحاط کنم :grin: :rose:

Thank you. I won’t stop :smile: :rose:

حتما ممنونم ازتون :rose:

همین گوشه کنارهای تالار رو بگردید پیدا میشه :grin:

تشکر فراوون :rose:

لطف دارید :rose:

ممنونم ازتون حتما در کلیپ های بعدی لحاظ میشه :rose:

مرسی از انرژی مثبتتون :grin: :rose:

در حد پشت قابلمه در حضور خانواده :sweat_smile:

حتما :rofl: :rose:

14 پسندیده

شما تویه دوران طلایی زندگی تون هستین
از بودن با آلا لذت ببرید
قبل از اینکه وقت آلا در کلاس درس و کنکور و فوق برنامه بگذره

ویدیو ها رو هم یه چند روز دیرتر دیدین مشکلی نداره

7 پسندیده

سلام :slightly_smiling_face::raised_hand:
ویدیوهاتون خیلی با حالن، شوخی هایی ک توش انجام میدین قشنگه، من از لحن حرف زدنتونم خوشم میاد حس و حال را خیلی خوب میتونین بیان کنین و نشون بدین، منم نظرم اینه ک زمانش کمه و دیگه اینکه از لباسای رنگی استفاده کنین بهتره :slightly_smiling_face::sunglasses:
خب ویدیوی بعدیو کی میذارین؟ :smiley: منتظریم :upside_down_face:
موفق باشید :blush:

6 پسندیده

سلام آقا عارف خسته نباشید :rose: همین سبکی که کار میکنید جالب تره :grin:
موفق باشید

راستی امکانش هست محتوایی که تولید میکنید تو یه دسته بندی متفاوت قرار بگیره
من گاهی تاپیک مربوط به محتوای جدید رو بین تاپیک هایی که کاربران دیگه تو دسته آموزشی میزنن گم میکنم، فکر میکنم مشکل بقیه هم باشه
مثلا من تازه از این تاپیک متوجه شدم آقا عارف سومین کلیپشون رو ساختن
اگه امکانش نیست حداقل تو عنوان اسمتون رو بنویسید که ما متوجه بشیم محتوای جدید هست
خیلی ممنون :rose:

@hnaseri
@YoKambiz
@Aref_hb
@elhamhajavi

9 پسندیده

با شما موافق هستم

5 پسندیده

سلام جناب @Aref_hb گرامی :cherry_blossom::bouquet::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::rose::rosette::rosette::cherry_blossom::bouquet::hibiscus:شبتون سرشار از حس آرامش :rose::rosette::white_flower::tulip::blossom::hibiscus::hibiscus::bouquet::cherry_blossom::cherry_blossom:در تایید صحبتهای تک تک عزیزان گلم ، من هم بگم که: کارهاتون حرف نداشته کلا بمب انرژی هستیند :ok_hand::ok_hand::rose::rosette::rosette::cherry_blossom::hibiscus::sunflower::sunflower: بیانتون عالی :ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap::sunflower::blossom::blossom::tulip::rose::blossom::sunflower:تسلط روی کارتون حرف نداره :tulip::sunflower::hibiscus::bouquet::bouquet::rose::rosette::white_flower:وسوژه های که انتخاب میکنید واقعا بجاست :ok_hand::ok_hand::clap::clap::rose::rosette::white_flower::blossom::sunflower::hibiscus::bouquet::bouquet::cherry_blossom:حسی که منتقل میکنید واقعا عالی :blossom::sunflower::hibiscus::cherry_blossom::cherry_blossom::rose::rosette::white_flower:پس ادامه بدهید و هیچوقت از انرژی نیفتید :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::wink::wink::wink::wink::cherry_blossom::bouquet::hibiscus::hibiscus::sunflower::blossom::rose::rosette::white_flower::white_flower::tulip::blossom::sunflower::hibiscus:

6 پسندیده

Me too :grin::raised_hand:

لَهجه یِ امِریکَنِتون :us: خِیلی خَفَنِ
خِیلی رَوااان وَ با اِعتِماد بِ نَفس صُحبَت میکُنید
(نِیتیو طوری) :+1::stuck_out_tongue_winking_eye: اِیوَل :us: :blue_heart:
وَ کُلاً لِوِلِ ویدیوهاتون بالاست :+1:
کِیفیَتاشونَم توووپه :ok_hand:
سَبکِ طَنزِتونَم فوق االعادَس :grin::raised_hand:

⤾ مَن‌ بِ شَخصه خوشَم میاد اَز کاراتون وَ بِ نَظَرِ مَن اَز هَمه لَحاظ عالی هَستَن :clap: :clap: :clap:

11 پسندیده