He just talked to them about what he was doing and how he was feeling healthier from drinking juice
معنی درس:او فقط دربارهی کاری که خودش داشت انجام میداد و از حس سلامتیای که از نوشیدن آبمیوه مییافت با آنها حرف میزد
1بهتر نبود از healthاستفاده میشد چون به معنی سلامتیه ولیhealthier به معنی سلامتر
2به نظرتون معنی پایین درسته
And how he was feeling healthier from drinking juicea
وچگونه او احساس میکرد سالم تر از نوشیدن آب میوه هست
خیر. در اصل باید اینجوری معنی می شد
او فقط درمورد کاری که انجام می داد و چجوری احساس سلامتی بیشتری که از نوشیدن آبمیوه به دست می آورد با اونها حرف می زد.
اینجا داره یک مقایسه صورت می گیره بین سلامتی قبل و بعد از نوشیدن آبمیوه بنابراین باید از صفت برتر یا comparative استفاده کنیم
نه مگر نوشیدن آبمیوه یک موجود زنده است که جان داشته باشه که باز اون شخص از نوشیدن آبمیوه سالم تر باشه؟؟!!!
و او چگونه احساس سلامتی بیشتری’ از نوشیدن آبمیوه 'می کرد/به دست آورده بود ؟
یا باید بگین
He was feeling healthy
یا هم
He was feeling healthier
که در حالت عادی جمله اول گفته میشه او احساس سلامتی می کرد اما چون اینجا می خواسته بگه احساس سلامت و تندرستی بیشتری می کرد (نسبت به قبل) حالت دوم درسته چون بحث مقایسه است
من تو بچگیم زبانم عالی بود چون تو همون محیط بزرگ شدم اما کلاس اول چون تو فارسی خیلی مشکل داشتم و خیلی چیزا نمی فهمیدم دیگه تمرکزمو گذاشتم رو فارسی و زیاد با انگلیسی سر و کار نداشتم همین شد که خیلی چیزا یادم رفت البته پایم قوی بود. واسه همین چند ترم کلاس رفتم بعد که دیدم زیاد فایده نداره الآن دارم با زبان شناس می خونم
نمیشه دقیق گفت چند سال چون پراکنده بوده اما از الآن تصمیم گرفتم که دیگه مداوم بخونم