English podcast

سلام دوستان
امیدوارم تو این روزهای کرونایی حالتون خوب باشه
یه سوال داشتم
چطوری میشه با استفاده از پادکست زبانمون خوب شه ؟
چطور با پادکست تمرین کنیم ؟!
از مربی های عزیز درخواست کمک دارم
@farzad_poodineh
@YoKambiz
@ala
@pari
:pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray:

13 پسندیده

سلام عزیزم.

من پادکست زیاد نمی‌بینم و اگرم ببینم عشقی می‌بینم نه برا تقویت انگلیسی.
از بین دوستان فک کنم فاطمه جان پادکست زیاد می‌بینه. من ایشون رو منشن می‌کنم شاید بتونه کمکت کنه.

@fdoosti

11 پسندیده

سلام
من هم زیاد پادکست گوش نمی دهم. از روندهای تقویت زبان با استفاده از پادکست معمول برای تقویت شنیدار بکار میره، اما اگه هدف کلی هست باید سعی کنید به حدی دقیق گوش کنید که بتونید بازگویی کنید، لغات، جملات و عبارات زیبا، مفید و پرکاربرد رو ازش استخراج کنید.

من هم همینظز رو دارم

11 پسندیده

ممنون از مربی های عزیز :heart::heart::heart:
فاطمه جون ممنون میشم کمکم کنی
@fdoosti

8 پسندیده

سلام زینب جان
امیدوارم حال تو هم خوب باشه :rose::rose:
همونطور که دوستای عزیزم اشاره کردن من پادکست زیاد گوش میدم ولی از اولش هدفم آموزش زبان نبود ولی جزو مواردی شد که ناخوداگاه خیلی تو بحث شنیداری بهم کمک کرده. من بیشتر موقع کار و یا زمان هایی که بدونم تایم مرده محسوب میشه به جای آهنگ گوش دادن پادکست گوش میدم که هم به تقویت لیسینینگ کمک میکنه و هم در مورد موضوعات مختلف اطلاعات رو بالا میبره.

استیو کافمن که الان به چندین زبان مسلطه میگه حتی زمان هایی هم که مطمئن هستین از محتوایی که دارین بهش گوش میدین سر در نمیارید( مثلا بیرونید و شلوغی محیط مزاحم تمرکزتون رو محتوا میشه) باز به انگلیسی گوش بدین این کار باعث میشه به آوا ها عادت کنید و گوشتون برای شنیدن موارد سخت تر آماده بشه. پس مهم ترین کمکی که به یادگیری زبان میکنه تقویت شنیداره
مورد بعدی اینه که الان تنوع پادکست های انگلیسی به شدت زیاده و در هر زمینه ای بخوای میتونی محتوا پیدا کنی و خبر خوب اینکه ی سری از این پادکست ها برای آموزش انگلیسی هستن مثل: All ears English که داخل خود اپ هم هستش
اینا رو به عنوان آموزشی بخوای در نظر بگیری باید بارها و بار ها بهشون گوش بدی، باهاشون تکرار کنی تا جایی که به تسلط خوب برسی و بعد بری سراغ موارد بعدی ( من تا الان پادکست ها رو آموزشی گوش ندادم البته) :grin:

اگه هدف تمرینی داری به نظرم با پادکست های ای جی و AEE خود اپ شروع کن و زمانی که به سطح بالاتری رسیدی از اپلیکیشن پادبین “podbean” هر محتوایی دوست داری دانلود کن و با هر سرعتی که دوست داری گوش بده و صد البته لذت ببر. چون یکی از بهترین تفریحات من همینه :heart_eyes:

14 پسندیده

سلام عزیزم
دستت درد نکنه
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::pray::pray::pray::pray::pray:

منم این پادکست ها رو گوش میدم
خیلی لذت می برم

5 پسندیده

خیلی خوبه که خوشت میاد. پس حتما ادامه بده نتیجه هاش کمکم میاد :hugs:

4 پسندیده

شما نتیجه ای گرفتی ؟؟؟!

5 پسندیده

گفتین لیسنینگ‌…

4 پسندیده

بله همین که لیسنینگ تقویت شده :grin:

5 پسندیده

احساس می کنم چون این پادکست گفتگو طور هست
باعث تقویت اسپیکینگ هم میشه ؟

4 پسندیده

فاطمه جون من گرامرم خوبه
فقط اسپیکینگم ضعیف

5 پسندیده

برای اینکه خوب صحبت کنیم باید قبلش خوب بشنویم. شنیدن تاثیر خیلی خوبی روی صحبت کردن و تلفظ داره . ولی در کل وقتی بخوای صحبت کردن رو تمرین کنی باید با خودت و یا ی پارتنر شروع به حرف زدن کنی

5 پسندیده

فاطمه خانم @fdoosti :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon: :hibiscus::hibiscus::tulip::tulip::rose::rose::sunflower::sunflower::blossom::blossom:
من قبلاً که تو زیبوک :books: اینقدر غرق نشده بودم، منم مثل شما، حین کار، به پادکست ها گوش می دادم. ولی از وقتی که کتابخون :blue_book::notebook::green_book: شدم، دیگه بقیه بخش های زبانشناس رو گذاشتم کنار. :blue_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::purple_heart::purple_heart::heart::heart::green_heart::green_heart::sparkling_heart::two_hearts:

6 پسندیده

ممنون از اینکه تجربت رو گفتی
@elahehvelayati :heart::heart::heart::heart:

4 پسندیده

خواهش می کنم زینب خانم @zeinabss :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::sparkling_heart::two_hearts:

3 پسندیده

خیلی هم عالی خانم دکتر :clap::clap:
پادکست برا تفریحی گوش دادن خیلی خوبه. کتاب که عالیه

4 پسندیده

خیلی ممنون فاطمه خانم @fdoosti :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon:

و اینکه می تونیم از زمان های مردمون بخوبی استفاده کنیم. :sunflower::sunflower::hibiscus::hibiscus::tulip::tulip:

اینقدر عالی هست که نمی تونم از زیبوک بیرون بیام. :joy::heart_eyes::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart:

5 پسندیده