برای شما هم پیش آمده چشم بسته همزمان به مجموعههای زبانشناس گوش بدی و تصورش کنی ؟
در اوایل مطالعه داستانها ، زمان محدودی از مطالعهام رو وقتی که میخوام به آن جمله رنگ و روح بدم ، چشمهام رو میبندم و همزمان به جملات داستان بخش به بخش گوش میدم و جملهها رو تصور میکنم براتون یک مثال میارم تا راحتتر متوجه شوید .
John is in high school.
جان در دبیرستان است .
حالا در تصورم کاراکتر جان رو به دبیرستان میبرم . بخش به بخش با لغات پیش میرم و تکرار میکنم (John جان ، is in هست در ، high school دبیرستان)
He has lots of homework.
او تکالیفی زیادی دارد .
He او (جان ، He مذکر) ، has دارد ، lots خیلی زیاد ، of در جهت به سوی در باره حرف اضوفه ، homework تکالیف (مشق شب تکالیف منزل)
به دلیل اینکه من در سطح مبتدی قرار دارم و فشرده شنوی رو مورد استفاده قرار میدم ، روش مطالعهام تکرار ، تکرار و تکرار با همخوانی بعد سراغ استراتژی پنجگانه میرم . این تکنیک یک دستگرمی برای استفاده میان تکرار و استراتژی پنجگانه که برای من موثر بوده و رنگ و روحی به جملات میدم بوده .
قابل ذکر است در تصوراتم به جز تصور داستان اکثر حروف لغات و جملات رو هم بررسی میکنم .
همانطور که گفتم زمان محدودی ، کوتاهی رو برای این تکنیک که شاید یک تکنیک حساب بشه میزارم .
برای شما پیش آمده با چشمان بسته همزمان به مجموعههای زبانشناس گوش بدی و تصورش کنی ؟ شما بگید چه کار میکنید ؟ از تجربههاتون بگید ؟ از تجربههاتون بنویسین
این رو خیلی دوست دارم، من داستان های بچه گانه رو چشم بسته گوش میدادم
یه موقع هایی که حال خوشی نداشته باشم چشمامو میبندم و فقط گوش میدم، برای من مثل مُسَکن بود
من همیشه کتاب داستانو از فیلم بیشتر دوست داشتم چون ناخوداگاه تک تک جمله ها و اتفافات تو ذهنم شکل میگیره
حتی کوچکترین داستانها
اگه ی جمله رو که میخونیم تصویر ذهنی ازش بسازیم درصد فراموشیش خیلی کمتر میشه
این ایده زمانی به فکرم رسید که داشتم نیمچه داستانها رو به روش فشرده شنوی مطالعه میکردم . به سطح مجموعهها زیادی توجه نمیکنم ، به زمان توجه میکنم . یک داستان رو متوجه نمیشدم و سردرد گرفته بودم . چشمام رو بستم و بگذریم این ایده به ذهنم رسید و نمیگم فوقالعادست که به تازگی مورد استفاده قرار دادم . از شما دوستان خواستم تجربههاتون رو بگید . این ایده ، تکنیک رو ادامه میدم فعلاً در حالت آزمایشی است و مرحله به مرحله پیش میرم .
این تکنیک آدم رو به کاوش ، جستجو میکِشه .
همانطور که در بالا نوشتم در میان تکرارها و استراتژی پنجگانه استفاده میکنم و یک دستگرمی یا گرم کردن برای استراتژی پنجگانه که خودم رو به چالش میکشم است .
من اکثر داستانهایی که تا امروز خواندم کاملاً متوجه نمیشدم تا اینکه بعد از تکرارها خودم رو با استراتژی پنجگانه به چالش میکشیدم . اکنون در کنار و بعد از تکرارهایی که در داستانها پیادهسازی میکنم با وجود این ایده یک دستگرمی یا گرم کردن قبل از استراتژی پنجگانه برای مسلط شدن بر داستانهاست .
بله بستگی به محتوا داره .
میدونی چی چون مطمئن نبودم نمیگفتم حالا باز هم میگم مردد هستم . من کتابخون نیستم و میخوام با زبانشناس کتابخون بشم و زبانشناس رو تا سالیان سال همراهم داشته باشم .
از این روش خوشم اومده و داستانهایی که قابل تصور هست زمان محدودی رو در کنار تکرارهام به تصور سازی میپردازم .
من زیادی موزیک گوش میکنم . چشم بسته هم ایده خوبیه و هر چیزی که هست رو فراموش میکنم و چشم بسته در دل موزیک میرم .
در رابطه با کتاب خوندن بگم که به موضوع مربوط نمیشه .
اول از هر چیزی بگم من اطلاعاتم خیلی پایینه چون کتاب نمیخواندم و با جامعه کاری نداشتم .
من خیلی چیزهای خوبی درباره زندگی مطالعه کردم که با خواندن مقالهها ، تاپیکها و ویدیوهای انگیزشی زبانشناس شروع شد بعد رجوع به سایتهایی مثل ویکیپدیا که زندگیم رو دگرگون کرد و دیدم رو نسبت به زندگی تغییر داده . کاملاً توضیح نمیدم که طولانی نشه . یک گوشهای از مطالعهام رو گذاشتم .
گیتی یا جهان به انگلیسی Universe عبارت است از کل زمان و فضا و محتویات آن که شامل سیارات ، اقمار ، ریز سیارات ، ستارگان ، کهکشانها و محتویات فضای میان کهکشانی و در واقع کل ماده و انرژی و هر آنچه به آن مربوط است ، میشود . اندازهگیری دقیق گیتی به علت پیوسته و رو به گسترش بودن آن از تمامی جهتها ممکن نیست ، اما نظریههای متعددی درباره شکلگیری و تغییر و تکامل آن مطرح شده است .
تصویر میدان فوق عمیق هابل ، برخی از دورترین کهکشانهایی را نمایش میدهد که با فناورهای امروزی قابل دیدن هستند . هر یک از میلیاردها ستاره تشکیل شدهاند . این تصویر بخش بسیار کوچکی از آسمان (اندازه ظاهری آن ۱.۷۹ برابر ماه کامل) را نشان میدهد .
همچنین ماده تاریک و انرژی تاریک شگفتزدهام کرد .
انرژی تاریک مقبولترین فرضیه برای توضیح دادن مشاهدات اخیر است که میگویند جهان با آهنگ رو به افزایشی (با شتاب) منبسط میشود . در مدل استاندارد کیهان شناسی بنابر همارزی جرم انرژی ، جهان شامل حدود 26,8% ماده تاریک ، 68,3% انرژی تاریک (در مجموع95,1%) و 4,9% ماده معمولی است .
بازهم بر اساس همارزی جرم انرژی ، چگالی انرژی تاریک بسیار کم است .
در منظومه شمسی ، تقریباً فقط شش تن انرژی تاریک درون شعاع مدار پلوتو یافت میشود . با این حال ، انرژی تاریک بیشتر جرم انرژی جهان را تشکیل میدهد ، زیرا بهطور یکنواخت در فضا پخش شده است .
من که اکثر درس های زبانشناس رو فقط به صوت گوش می دم. ولی کتاب های بخش زیبوک رو نه. همزمان با صوت، متنش رو هم نگاه می کنم.
من تو انگلیسی خیلی تصوراتم قوی می شه. حالا چه وقتی که به صوت تنها گوش می دم و چه وقتی که به صوت و متن کتاب های زیبوک، همزمان توجه می کنم.
اکثر موقع ها هم هنگام کتابخوانی، انگار دارم فیلم می بینم.
من حتی خواب انگلیسی “جملات انگلیسی” هم می بینم! دقیقاً باید یکی منو از زیبوک بکشه بیرون! @fatemeh74
از اونجایی که منم در دوران مدرسه کل کتابهای هری پاتر رو خونده بودم و خیلی دوسشون داشتم الانم شروع کردم شبا قبل از خواب داستانهای انگلیسیشو از طریق زبان شناس گوش میدم و انقدر غرقشون میشم که نمیدونم کی خوابم میبره که بقیه ماجرا رو هم تو خواب میبینم😁
مجموعه فیلمهای هریپاتر رو زمانی که تماشا کردم یک احساس عجیب و فوقالعاده رو به من انتقال داد .
ولی میدونید چی از آن سریال میخواستم در زندگی من هم باشه ؟ رفیقهایی که هرگز پشت هم رو خالی نکردند با وجود دوریهایی که براشون اتفاق افتاد باز هم فکر و ذکرشان به همدیگر بود .
من خیلی از این جور فیلمها و سریالها در همه زمینهها یاد گرفتم و اگر امکانش باشه تغییری در خودم انجام میدم ، اضافه میکنم و استفاده میکنم .