معنی این دو کلمه یعنی چی
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی فرمانده مکبث » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
معنی این دو کلمه یعنی چی
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی فرمانده مکبث » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
سلام هردو به معنی دروغ گفتن lied گذشته lye به علت اضافه شدنedتغییر شکل داده.
نه اینطوری که شما میگید نیست
Lay و lie یکی از گیج کننده ترین زوج های زبان انگلیسی هستند نه بخاطر شباهت معنایی بلکه بخاطر بی قاعده بودن و تشابه زمان حال یکی با زمان گذشته دیگری
فعل lie: به معنی دروغ گفتن_ دراز کشیدن
فعل lie مفعول نمیگیرد فعلی با قاعده است یلنی سه حالت گذشته و حال و حالت سوم pp دارد.
Don’t lie to me به من دروغ نگو
I hate lying از دروغ متنفرم
وقتی فعل lie را به معنی دروغ گفتن استمرار بدهید حالت فعل میشود یعنی lying
فعل lay بی قاعده ولی متعدی است یعنی به مفعول نیاز دارد
She laid the baby on the bed and left the room
او بچه را روی تخت گذاشت و از اتاق بیرون رفت
امیدوارم کمکتون کرده باشم💐
سلام ممنونم که اصلاح کردین من فقط برداشت خودم را نوشتم چون من اینطور برداشت کرده بودم .ممنون از توضیحتون.
ولی توجه داشته باشین این دو lyeوlieهستن. لطفا بازنگری کنین نهlay .
درسته ولی من فکر میکنم که ایشون اشتباه نوشتن چون معنی lyeبه معنی قلیا بودن آب هست یا هر چیزی که از ته نشین شدن به دست میاد بخاطر همین من فکر کردم که lye خیلی بی ربط به موضوع است به همین دلیل lay رو توضیح دادم
فعل lie یک [فعل لازم است که به معنای «دراز کشیدن» یا «واقع شدن (قرار داشتن)» میباشد. فعل lay یک فعل متعدي است که به معنای «گذاشتن» یا «قرار دادن» میباشد. فعل متعدی، فعلی است که مفعول مستقیم میگیرد و فعل لازم، فعلی است که مفعول مستقیم نمیگیرد.
مثال:
He lies on the sofa every day after work.
(او هر روز بعد از کار روی کاناپه دراز میکشد)
The postman lays the mail at the door every day.
(پستچی هر روز نامه را در پشت درب قرار میدهد)
نکته: زمان گذشتۀ lie و زمان حالِ lay، شکل یکسانی دارند و هر دو به شکل lay هستند. برای تشخیص این دو باید به دنبال مفعول مستقیم بعد از آن بگردید.