چگونه میتوان با زبان شناس موفق شد

سلام دوستان عزیز ،من تازه وارد زبان شناس شدم میخواستم بدونم دوستانی که یادگیری زبان رو از طریق این اپلیکیشن شروع کردن پیشرفت شون چطوری هست؟ ممنون میشم تجربیات خودتونو در اختیار ماهم قرار بدید اینکه باکدوم داستانها شروع کردید و تو داستانهایی که بیشتر لغات رو بلد نبودید چجوری به خوندن اون داستان ادامه میدادید تا انگیزه تون کم نشه ؟

5 پسندیده

سلام به شما من حدود۲ ماه شروع کردم به خوندن زبان ،حدود ۱۰ روز زبان شناس رو نصب کردم بااینکه پیشینه لغاتی رو از قبل دارم ولی پکیج کودکانه بیشترلغت هایی داره جدید برای من ،و وقتی انگیزه کم میشه به این فکر میکنم که خیلی از اطرافیانم فکر میکنن انگلیسی با ید به روش منسوخ شده قدیم یاد گرفت اعتمادی به این روش ندارن ویکی کسانی هم معلم خصوصی یا آموزشگاه های خاصی برای یادگیری زبان میرن این دو مورد هست که باعث میشه من انگیزه از دست ندم نشون بدم که میشه با منابع زبان شناس و روش های اون میشه زبان انگلیسی رو مثل زبان مادری یاد گرفت من واقعا ایمان دارم به زبان شناس

5 پسندیده

خیلی ممنونم از راهنمایی شمادوست عزیز

2 پسندیده

خواهش میکنم ،من این دو مورد به عین حس کردم کاری از این هاست که تلاش میکنم

2 پسندیده

منم نزدیک به چندماهه با زبان شناس اشنا شدم ولی تازه تصمیم گرفتم به صورت جدی به وسیله این اپ زبان رو یاد بگیرم خیلی ممنونم

3 پسندیده