فرق 2 کلمه

کی از wear و کی از dressup استفاده میکنیم

این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی تکه‌ی طلا » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان‌های بچگانه » فصل: « بسته ی سوم »

4 پسندیده

سلام.

4 پسندیده

سپاس بی پایان @parisa_aria برای پاسخگویی شما :bouquet:

3 پسندیده

خواهش می کنم :rose::rose:
خیلی از سوالات یا قبلا تو تالار جواب داده شده یا تو اینترنت هست که با یک سرچ ساده میشه پیداشون کرد :relaxed:

4 پسندیده

درسته ولی تعداد سوالات زیاد هست و زمان بر هست

یه گروه پشتیبانی باید ایجاد کنیم که پاسخگویی ها رو تقسیم کنیم :sweat_smile:

2 پسندیده

بله درست میگین

:joy::joy:
هر کی بلد بود جواب میده فکر نمی کنم نیازی به این کار باشه :blush:

3 پسندیده

مطمئنا همه سوالات رو مربی ها میدونن ولی وقت ندارن :smiley:

2 پسندیده

درود بر شما @mitra9

گروه پشتیبانی داریم تویه زبانشناس برای تقسیم زمان ها که پاسخگویی بهتری داشته باشیم و خسته کننده نباشه ؟

2 پسندیده

سلام جناب @ali-13 گرامی :bouquet::white_flower::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::tulip::rose::cherry_blossom::hibiscus::sunflower::rosette::rose::tulip:عصر بهاریتون مملو از عطر گلهای اطلسی :rosette::rose::tulip::blossom::sunflower::white_flower::cherry_blossom::bouquet::bouquet:باکمال شرمندگی و عذرخواهی از حضور گرانقدرتون :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::pray::pray::pray::pray::pray::pray:من‌رو از این کارها معاف فرمایند من برای دوری از مشغلهای زندگیم اینجا هستم و تفریحی اینجا سرمیزنم :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:واقعا ازشما بزرگوار معذرت میخوام به بزرگی خودتون ببخشید :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::pray::pray::pray::pray::bouquet::cherry_blossom::white_flower::bouquet::white_flower::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::tulip::rosette::tulip::blossom::hibiscus::sunflower::bouquet::cherry_blossom::white_flower::bouquet::sunflower::blossom::rose::rosette::rose::tulip::blossom:

2 پسندیده

:relaxed:

نه. اینکه شما باشید نه :sweat_smile:
زبانشناس گروه پشتیبانی برای پیام های تالار داره؟
چه افرادی عضو اون گروه هستن؟
ما هم میتونیم عضو باشیم؟

2 پسندیده

نههههههه واقعا؟؟؟؟فکر کردم با من بودیند :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:گروه پشتیانی خاصی نیست کلیه ی بچه ها همکاری میکنند در پاسخگویی سئوالات ولی اولویت با مجربین و مربیان عزیز و هرجانیاز باشه پیش قدم میشوند چرا که سرگروه هستند :ok_hand::ok_hand::ok_hand:و مجربین و مربیان عزیز هم بخاطر ارتقا مقام و نوع فعالیتشون ابتدا مثل همگی ما کاربر عادی بودند و بعد به مرور به چنین درجه ای رسیدند توسط جناب ناصری و خود سیستم :blush::blush::blush::blush:شما هم بافعالیتهاتون میتوانید به این درجه برسیند :blush::blush::blush::blush::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::rose::rosette::tulip::blossom::sunflower::sunflower::tulip:
کلیه ی افراد سرگروه کنار عکسشون ۱ستاره وجود داره
مثل آقای کشاورز آقای فرزاد پودینه و خانم نیکنام و خانم فاطمه دوستی و خانم پروین و خانم عاطفه بیانی و خانم الهام حاجوی و آقا احسان و آقا عارف حبیبی

2 پسندیده

یه چت برای کاربران عادی تشکیل بدیم و تقسیم زمان کنیم با هم :smiley:

2 پسندیده

گفتم بنده رو از هرکار مشارکتی معاف بفرمایند دوست عزیز و گرانقدر :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:اینطوری شرمنده ی شما و دوستان و تالار میشم :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::pray::pray::pray::pray::pray:میخواهید ۱نظرسنجی در تالار قرار دهید با دوستان عزیزمشورت بفرمایند :bouquet::white_flower::white_flower::cherry_blossom::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::rose::rose::rosette::tulip::blossom::sunflower::white_flower::cherry_blossom::bouquet::sunflower::sunflower::blossom::tulip::rose::rosette::hibiscus::sunflower::blossom::hibiscus::bouquet::cherry_blossom:

2 پسندیده

بله حتماً

در حد همین که پاسخگو هستین و ایده میدید خوب هست :smiley: :pray:

2 پسندیده

بله نظرسنجی :laughing:

فکر کنم فردا ایجاد کنم خوب باشه

2 پسندیده