کسی آپ دهکده زبان رو میشناسه ؟

دوستان ، کسی از آپ دهکده زبان استفاده میکنه کنار زبانشناس ؟؟؟
یکی از دوستام ازم راجع به تفاوت کتاب های این دو تا آپ پرسیده ، میخوام راهنمایی اش کنم .
:nerd_face::slightly_smiling_face:

11 پسندیده

سلام من قبل از اشنا شدن با زبان شناس این برنامه رو نصب کردم و اشتراک دائم خریده بودم بنابراین هنوزم دارمش، در کل قابل مقایسه با زیبوک چون کلی کتاب سطح بندی شده داستانی داره،تالار نداره که از کسی سوال بپرسی، ولی تقریبا اکثرا کتابایی که تو آموزشگاه ها تدریس میشه مثل فورکورنرز و اینترچنج و تاب ناچ رو دارن، برنامه خوبیه ولی لایتنرش ضعیف تره

15 پسندیده

ممنونم شیوا خانم :slightly_smiling_face: :blush: :wink:

8 پسندیده

خواهش می کنم عزیزم :heart_eyes::heart_eyes:

9 پسندیده

سلام دوستم فکر کنم میترا جان بتونه کمکت کنه.
@mitra9

6 پسندیده

دهکده زبان خرید رفت :grin::grin: زبانشناس هم گفت گرونه بعدا میخرم :sweat_smile:
منم کلی تبلیغ آپ خودمون رو کردم.
بعد چند صفحه از هری پاتر رو خوندیم من خیلی بهتر خوندم معنی کردم خیلی تعجب کرده بود :wink:
گفتم اینجا بیای چالش داریم سوال می پرسی انگیزه می گیری مثل من پایه زبان خوندن میشی. :nerd_face:
تو اپ دهکده بیشتر داستان هاش قسمت هاش ترجمه داشت .
حالا هی فکر میکرد از خودم دارم معنی میکنم :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
ولی چند تا کتاب داشت که ما نداریم.

8 پسندیده

خخخ اشکال نداره شما تلاشتو کردی خودش نخواسته :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

7 پسندیده

سلام عزیزان دلم :rosette::tulip::blossom::hibiscus::white_flower::cherry_blossom::bouquet::hibiscus::blossom::blossom::tulip:شب تک تکون به شادی :rosette::tulip::blossom::sunflower::hibiscus::white_flower::cherry_blossom::bouquet::bouquet:دهکده زبان اصلا قابل قیاس با زبانشناس نیست دونرم افزار کاملا متفاوت هستند و زبانشناس در کنار هر نرم افزار اموزش زبان انگلیسی در اولویت :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::hibiscus::sunflower::blossom::blossom::tulip::tulip::rose::rosette::bouquet::cherry_blossom::white_flower::white_flower:

7 پسندیده

موافقم میترا بانو :slightly_smiling_face::blush:

6 پسندیده

من هم اشتراک دائم دهکده زبان رو داشتم اما بعد از آشنایی با زبانشناس حذفش کردم
چون انگیزه لازم رو بهم نمی داد نسبت به زبانشناس
چون لایتنر و بردن کلمات به اون در اون اپ سخته
چون دیکشنری های خوب همراهش نداشت
چون اسکرول اتومات متن نداشت
و خیلی امکانات فنی دیگه
اما مهم تر از همه اجتماعی مثل تالار نداشت.

11 پسندیده

موقعی که من در مورد اپلیکیشن های آموزش زبان تحقیق می کردم در ایران اول زبان شناس بود و با اختلاف دهکده زبان دوم
هر دو رو گرفتم
برای دهکده زبان تخفیف داشت اون موقع، اشتراک مادام العمر گرفتم
اپلیکیشن خوبیه
اما چون زبان شناس بهتره و فعلا چند نفری هستیم که هممون گرفته ایم فعلا از زبان شناس استفاده می کنم فقط
ولی بهرحال دهکده زبان هم خیلی خوبه، یکم محیطش متفاوته و قدری تجربه برای انطباق لازمه

3 پسندیده

من دهکده زبان و خیلی بیشتر دوست دارم
لهجه داستان هاش مشخصه
میتونین تلفظ خودکار و فعال کنین روی کلمه میزنین بلافاصله تلفظ میشه
دیکشنری خوبی داره و همه لغات و میاره اصلا اذیت نمیکنه
لایتنرش خیلی خوبه میتونین ترکیبات و لغات جدید هم دستی واردش کنین با ترجمه دلخواهتون و علاوه بر اون تمام مثال های کتاب های دیگه رو هم برات میاره و کاربرد یک کلمه رو کاملا متوجه میشی و ظاهرش رو هم خیلی دوست دارم فقط لغاتی که وارد لایتنرش میکنی رنگی میشن که اون و هم میتونی لغو کنی
بین متن نکته های گرامری مهم رو آورده که اگه بخوای میتونی استفاده کنی
ترجمه هاش اصلا اشتباه نداره چون خود کارشناسان ترجمه میکنن
اگه مشکلی داشتین یا احیانا پیشنهادی داشتین میتونین به کارشناس پیام بدین خییییلی سریع جوابتون و میدن
یه بخشی داره میتونین جمله هایی که میخواین و خیلی راحت از تو متن وارد اونجا کنین
قیمتش خیلی مناسبه و دائمی هست

4 پسندیده

اصلا قابل قیاس با زبانشناس نیست
من تنها قسمتی از دهکده زبان که دوست دارم قسمت دیکشنریش هست که وقتی کلمه ای را وارد میکنی مثال هایی از کتابهای مختلف واست میاره.
کتابهای محدودی هم در این اپ وجود داره
و هر چه هم درخواست کتاب جدید بدی هیچ توجهی نمیشه

3 پسندیده

سلام دوستان
مفید ترین بخش دهکده زبان قسمت گرامر های ساده ، متوسط و پیشرفته هستش . خیلی خوبه . و بخش هایی که تکس بوک های معروف رو اضافه می کنه ‌‌.
و گرنه زبانشناس خیلی بهتره.

4 پسندیده

بنظر منم اگه ارتباط بیشتر و بهتری با مشتریان میداشت خیلی بهتر می شد
اما بهرحال قابلیت رشد سریع رو داره

2 پسندیده

سلام من از هر دو استفاده میکنم. دهکده کتاب های آموزشیش بیشتره تنها ایرادش نداشتن اسکروله

1 پسندیده