سلام دوستای گلم
من اینجا اومدم عذرخواهی کنم از شما بابت جواب ندادن پیام های تولد
داستان رو اول بگم
چند روز قبل عید برادر شوهرم خونه ما اومدن و بمدت چندین ساعت هم موندگار شدن . دقیقا بعد عید فهمیدیم که ایشون کرونا گرفتن … و دنیا رو سر من خراب شد بخاطر اینکه بعد دیدار ایشون من مادرم که سنش بالاست و خواهرام که همه بچه کوچیک داشتن دایدار داشتم و خودتون در جریان هستین من خودم باردار هستم . خلاصه با دکتر تماس گرفتیم و گفتن باید ۱۴ روز قرنطینه باشیم نه تنها من و همسرم بلکه کل کسایی که ما باهاشون در ارتباط بودیم قرنطینه باشن همدیگه رو نبینیم و تاکید کردن چون کرونا بیماری نهفته ایی هست باید منتظر باشین و ببینید کسی علائم رو داره یا نه
این ۱۴ روز اندازه یک عمر گذشت چون لحظه به لحظه میترسیدم خانواده م درگیر شده باشن
که خدا رو شکر هیچ کدوم هیچ علائمی نداشتن ولی خب از لحاظ روحی من ضربه بدی خوردم
کل داستان رو گفتم که بدونین تو بد وضعیتی بودم
من از تمامی دوستان تالار عذرخواهی میکنم و همتون رو خیلی دوست دارم چون اونقدری که از شما پیام تبریک گرفتم از طرف اطرافیان خودم نگرفتم
خداروشکر
سلامت باشید
ممنونم… ان شالله همه سالم و تندرست باشن
خدا رو شکر زهرا خانم @zaara1
امیدوارم زین پس در صحت و سلامتی و آرامش در جوار خانواده عزیزتون باشید.
آخی عمه خداروشکر که سالمید
جون به لب شدم تا پیام تموم شد
فداتشم
سلام بانو؛ انشالله تن تون سلامت
چقدر استرس و چه لحظات سختی باز خدا رو شکر
روزهای خوش در کنار خانواده داشته باشید. مراقب خودتون و کوچولوتون باشید
سلام زهرا جون
خدا رو شکر که در صحت و سلامت کامل هستین، مراقب سلامتی تون باشین چون الان واقعا شرایط شما بسیار شرایط حساسیه، مراقب خودتون و کوچولوتون باشین
سلام خوشگل من عصر بهاریت سرشار از سلامتی و مملو از عطر محبت و لبخند نازنیینم انشاالله همیشه در صحت و سلامتی کامل باشیند هم خودت و هم خانواده ی نازنیینت و دیگه استرسی نباشه نازنیینم انشاالله تاابد بلا به دور باشه از زندگیت قشنگم و همیشه سلامتی و دلخوش باشه و موفقیت عزیزدلم
داستان ترسناکی بود که اخرش شیرین بود
خوشحالم که شنیدم همتون در سلامت کامل هستین
و اینکه نگفتین برادر شوهرتون در چه حالن؟
امیدوارم ک خوب شدن
البته همسر منم تو بهمن ماه کلا درگیر تب و لرز و تنگی نفس بود
سه بار هم بردم دکتر تا خوب شد
نمیدونم ایا همون بود یا نه!
اخه مدتی هم هست که میگه حس بویایی نداره!
معلوم نیست از کی این بیماری تو ایران بوده
ما ک گیج شدیم
هرچند اینا همش حدسه اما تمام علائمشو داشت اون موقه
بهرحال امیدوارم که هر چه زودتر خلاص شیم ازین شرایط
شاد باشید
فدای شما عزیزم…سلامت باشید
مرسی عزیزم … قربوووووون شمااااااا
عزیز دلمی عمه ایی… والا اینقدر استرس کشیدم دیکه اون عمه سابق نمیشم
ممنونم عزیزم … واقعا تو اون دوران به هیچی غیر از خانواده م فکر نمیکردم حتی به این بچه … فقط گفتم خانوادم سالم باشن و من ناقل نباشم …ولی خدا رو شکر همه چی اوکی شد
فدااااات شم عزیزم … باید مراقب باشم ولی تو این شرایط این دکتر رفتن ها همه چی رو سخت کرده و چون مجبوریم باید بریم . متاسفانه افراد زیادی هم رعایت نمیکنن دیگه بدتر
ولی توکل بخدا
شما هم خیلی مراقب باشید
سلام میترااااا جوووونم … فدات شم … ان شالله این دوره سخت هم بره و همه مردم در سلامت باشن
خدا رو شکر از چهارشنبه هفته گذشته دیگه اجازه دادن از قرنطینه خانگی بیاد بیرون …سه روز بیمارستان بستری بود
علائم این بود گفت یهوو شروع به تب کردم هر چند تبش ۳۸ بود ولی به مرور زیادتر شد و سرفه خشک رو بعد حدود ۳ روز تب شدید شروع کرد
و باور کنید کسی که فهمید کرونا داره من بودم .تماس گرفت گفت تب شدید دارم و یک سرفه خشک زد پرسیدم گفت نه گلوم رو صاف کردم و من زود تماس گرفتم با بهداشت و گفتن باید حتما دکتر ببینه و ما دکتر فرستادیم خونه که اونم مشکوکشد . جالب اینجاست این چند روز که تب داشته و ناقل بوده با افراد زیادی در ارتباط بوده
خود من بهمن ماه انفلوانزا گرفتم یک هفته وحشتناک رو پشت سر گذاشتم بدن درد شدید و تب شدید
ولی سرفه های من ببخشید همراه با خلط بود برای همین کرونا نبود و حس بویاییم هم خیلی ضعیف شده …برای خانوم شما هم همینطور بوده
چون وقتی سرفه شروع میشه اشتها کامل از بین میره و هر پی بخوری بالا میاری
ولی چیزی که برادر شوهرم رو خوب کرد قرص برای مالاریا بود که ما پیداش کردیم و خوردن بعد چند روز وضعیتش خیلی بهتر شد
عمه سابق آره نمیشی چون بهترم شدییی الان
پشت این سختی کشیدن حتما حکمتی بوده عمه جون
سلااااام به روی ماهت قشنگ دوست داشتنیم خدانکنه نازنیینم تاج سر و نورچشم هستی عزیزدلم انشاالله فداتبشم مراقب خودتون باشید عزیزکم
خدا رو شکر که سلامتید