دوستان عزیزم چرا عکس پروفایل شما همش منظره هست؟؟

باسلام… دوستان بنده تازه وارد برنامه شدم و تو این مدت بسیار از این برنامه و نظر عزیزان استفاده کردم… ولی متاسفم در کشوری زندگی میکنم که بانوان سرزمینم به هردلیلی دوست ندارن یا اجازه ندارن که دیگران عکس پروفایل اونها رو ببینن و بدونن که با چه شخصیتی درحال مکالمه هستند… این بسیار رنج آوره که حتی یکی از مدیران سایت خانم حنانه گل محمدی نیز از گذاشتن عکس پروفایل امتناع میکنند… البته میدونم دوستان عزیز شاید محدودیتی در این زمینه دارن ولی وقتی با کسی مکالمه میکنی که حتی نمیتونی تصور کنی ایشون چه شکلی هستن پس نمیتونی با اون شخص همذات پنداری کنی… حداقل دوستان میتونن یه عکس دور از خودشون رو در پروفایلشون قرار بدن… به هرحال ما در دوره ای زندگی میکنیم که عصر ارتباطات هست و ما همه درحال یادگیری زبان کشوری هستیم که مهد آزادی است… یعنی ما فقط باید زبان اونها رو یادبگیریم یا اینکه از فرهنگ آزاداندیشی و آزادی رفتار اونها نیز تابعیت کنیم؟ بنده امیدوارم عزیزان دراین مورد تجدید نظر کنن و ما بتونیم چهره زیبای اونها رو ببینیم و راحتتر با اونها همذات پنداری کنیم… باتشکر از همه عزیزان :heart::heart:

7 پسندیده

خب شاید به اندازه اون منظره زیباییم :neutral_face::crossed_fingers:

6 پسندیده

فکر نمیکنم ربطی به عصر ارتباطات یا مهد آزادی داشته باشه. اصلا چیز مهمی نیست.
آزادی به این جور چیزای جزئی نیست

9 پسندیده

ربطی نداره اصلا به این چیزها

6 پسندیده

سلام دوست جدید گرامی :blush:
چه تایپیک عجیبی زدید :thinking::wink:
من نمیتونم خیلی خوب و واضح جوابتون رو بدم اما فکر میکنم عکس پرو فایل گذاشتن یه کار سلیقه ای و شخصیه :ok_hand:
خیلی درست نمیدونم بخوام همچین درخواستی از کسی کنم حتی برای همذات پنداری با دیگران . :slightly_smiling_face:
چون بدون عکس هم میشه اینجا چیزی از کسی یاد گرفت اینجا مکان فرهنگی آموزشیه ، بیشتر من جذب نوشته ها و بیان خوب بچه ها در تایپیک شان میشم ، و البته صدای ضبط شده که دارن مکالمه میکنن :smiling_face_with_three_hearts:
کمااینکه اینجا خیلی از پسر ها هم عکس پرو فایل نمی زارن ولی باعث هم نشده همچین سوالهایی برام پیش بیاد .
موفق باشید
با احترام فراوان برای شما :slightly_smiling_face:
دختری که عکس پرو فایل داره :star_struck:

10 پسندیده

سلام دوست عزیز
خوش آمدید :rose: :rose:

عکس که نشانه شخصیت نیست، ذات آدم ها نشانه شخصیت.
بله درسته ما ایرانی ها فضای مجازی رو یکمی سخت میتونیم اعتماد کنیم البته این نظر من هستش.
من که با عکس خودم خیلی راحت نیستم دوست دارم طرف مقابل خودش برحسب نوشته ها و چت کردن تصور کند که چجور میتونم باشم ذات و ظاهر من که یکیه هیچ فرقی باهم ندارن :sweat_smile:

مشکل عدم اعتماد به نفس هستش که من یکی اصلا ندارم :grin:
قبلاً گفتگوی زیادی در مورد عکس پروفایل کردیم.
باز عکس من خوبه فقط پشت به دوربین وایسادم ببخشید دیگه :rose::rose:
موفق باشید آقا افشین :bouquet::cherry_blossom::hibiscus::rose:

10 پسندیده

بنظر من مهربون بودن میتونه ادم رو به زیباترین آدم
تبدیل کنه

یجا خونده بودم دختری که عکس پروفایل نمیذاره یا دوست نداره یا خانوادش نمیذارنو… و دلیل زیاد داره ولی بخاطره زشت بودن نیست
اما وقتی پسری عکس نمیذاره صد در صد زیبا نیست :joy::joy::joy::crazy_face:

10 پسندیده

:joy::joy::joy::joy::joy: خیلی عالی گفتین موفق باشید

4 پسندیده

یاد اون قسمت کتاب افتادم
میگفت با احترام به بابا لنگ دراز عزیزم جودی ابوت دختر شما :cherries:

6 پسندیده

به قول خودتون شما که عکس پروفایل دارین و عالیه

3 پسندیده

دقیقا :smile::smile::smile::smile::smile::smile:دقیقا :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

3 پسندیده

خوب از آقایون توقعی نیست… چون ما اقایون هممون عین همیم :wink::wink:

5 پسندیده

:thinking: همه به نوعی متفاوت از دیگری زیبا هستند.
بیشتر من فکر میکنم پسر هایی که خیلی اهل عکس پرو فایل گذاشتن نیستن به این دلیله که خیلی یا اصلا براشون مهم نیس دیگران در فضای مجازی چه طور ببینند شون :grin: بر حسب تجربه میگم
داداش خودم دو سال یه عکس گذاشته اصلا هم واسش مهم نیس . :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

6 پسندیده

پروفایل یه سریا حس خوب به همراه داره وبالعکس…من پروفایل شما رو دیدم با خودم گفتم واای خانوم صورتی …فکر کنم عاشق صورتیه ؛ چقد مهربونه …در حالی که فکر کنم تو عکستون هیچ اثری از رنگ صورتی نبود این تصور ذهن من بود :joy: الان پروفایل منم خودم در اینده ام که میرسم بالاا بالا ها میرسم به ماه :last_quarter_moon_with_face:

6 پسندیده

:wink: خوبه این فقط بدیش اینه شاید بعضیها اعتماد به نفسشون پایینه… دلیلشم متاسفانه بازخورد منفی در خود جامعه ما هست که افراد رو فقط به خاطر ظاهر میپسندن

4 پسندیده

ولی بنده از پروفایل شما حس خوبی نمیگیرم… یاد یه پری می افتم‌ که تو چهره ماه دنبال معشوقه خودش میگرده… منظورم‌خاطرات بد خودم هست که دوست ندارم دیگه بهشون فکر کنم… :wink::wink:

3 پسندیده

هر شخصی یجوره دیگه .به نظرتون احترام میذارم :relaxed::relaxed:

6 پسندیده

برای من کلا حس خوبی منتقل نمیکنه

4 پسندیده

آفرین فاطمه عزیز :v: از من خیلی انتقادپذیر تری :kissing_heart:
ولی من عکس پروفایل تو دوس دارم چون میدونی که پری و چیزای فانتزی جادویی باشه ووو… :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

6 پسندیده

وا لله خود بنده هیچ محدودیتی در این زمینه ندارم. تا همین سه چهار روز پیش یه عکس کاملاً نزدیک از چهره خودم داشتم و این دومین عکس پروفایل من تو این برنامه هست. ولی دیدم بشدت به رنگ آبی :blue_heart::blue_heart::blue_heart: نیاز دارم. البته رنگ آبی رو خیلی دوست دارم.

5 پسندیده