دوستی برای تمرین..‌

من زبانم خیلی ضعیفه کسی هست مثل من تازه شروع کرده باشه و با هم مکالمه کار کنیم؟

2 پسندیده

باسلام… بنده هم تازه شروع کردم… ولی به نظرم حداقل یک ماهی رو تمرین کنید و به اندازه کافی با لغات آشنا بشید بعد بیاید سمت مکالمه

1 پسندیده

تو پروفایل شما نوشته میزان مطالعه ۲۲دقیقه… به نظر میرسه میزان مطالعه خودتون رو باید به شدت افزایش بدید… الان بنده روزی حداقل ۴ساعت مطالعه میکنم احساس میکنم خیلی کمه… و الان تو فکرم با بازگشایی دفتر کارمون چطور باید برنامه ریزی کنم…

1 پسندیده

آقا افشین قبلا یه تایپیک خوندم که دوستان گفته بودند این ساعتی که تو پرو فایل ها میزنن مربوط به تالار میشه ربطی به ساعت زبان خوندن نداره .

2 پسندیده

احتمالا حرف شما قابل تصدیقه… عذرخواهی میکنم

3 پسندیده

:blush::upside_down_face::blush:
منم قبلا این طور فکر میکردم :face_with_hand_over_mouth:

3 پسندیده

سوالی از جنابعالی دارم… شما برای یه داستان‌چقدر وقت میذارید؟؟؟ فقط داستان رو گوش میدید یا بازگو هم میکنید… چون حفظ کردن داستانها کمی سخته… و ضمنا اگر داستانی رو حفظ کردید بعد چند روز ممکنه از یادتون بره اون‌موقع چه کاری انجام میدید؟؟؟؟

1 پسندیده

بستگی به داستانی داره که خوشم بیاد ، اون درس رو زیاد تکرار میکنم و معمولا هم میتونم با خودش تکرار کنم .
بعضی جمله ها رو هم حفظ میشم ناخودآگاه از بس گوش کردم.

4 پسندیده

نه… منظورم اینه شما کل داستان رو حفظ میکنید یا فقط روخوانی

1 پسندیده

از بس تکرار میکنم خوو حفظ میشم دیگه :grin:

2 پسندیده

میشه یه اسکرین شات از یکی از گروه هایی که مطالعه میکنید رو برام بفرستید ببینم‌ درصد مطالعه هر درس شما چقدره… با تشکر

1 پسندیده

بله درسته عزیزم اطلاعات پروفایل هر شخص در تالار هیچ ارتباطی با استفاده اون شخص از اپ زبانشناس نداره و کاملا جدا از هم هستن.

4 پسندیده

از دوستان دیگه بخواهید. لطفا.چالش های این چنینی هم تو تالار هست می تونید درس های بچه ها رو ببینید.

3 پسندیده

چند روز پیش دونفر برام فرستادن ولی تفاوت خاصی ندیدم… بازم ممنون

2 پسندیده