زبان روسی کسی بلده؟

سلام کسی با زبان روسی آشنایی داره؟؟

1 پسندیده

سلام دوست گرامی :tulip::bouquet::bouquet::tulip::blossom::sunflower:شبتون بخیروشادی :rosette::rose::tulip::sunflower::sunflower::sunflower::hibiscus::tulip::rose::bouquet:میتوانید از نرم افزار lingQ و دیگر نرم افزارهای گوگل پلی استفاده بفرمایند

(مثل:

):ok_hand::ok_hand::ok_hand:باآرزوی موفقیت :tulip::bouquet::bouquet::tulip:

2 پسندیده

سلام، ممنونم، من یه آهنگ دارم، میخوام ترجمه اش رو بدونم، بهم گفتن به زبان روسی هست

2 پسندیده

سلام به روی ماهتون :tulip::rose::bouquet::bouquet::tulip::sunflower:اسم اهنگ رو در گوگل بزنید و بنویسید با ترجمه براتون می آورد انشاالله که پیداش کنید :pray::pray::pray::pray::bouquet::rose::tulip::tulip::sunflower::hibiscus::blossom:

1 پسندیده

سلام عزیزم، اسم آهنگ رو نمیدونم، میخواستم براتون آهنگ رو ارسال کنم ولی نشد :frowning:

2 پسندیده

سلام به روی ماهتون :rose::tulip::hibiscus::sunflower::blossom:شبتون سرشار از آرامش :rose::tulip::hibiscus::sunflower::blossom:چرا عزیزم؟؟ :relaxed::relaxed::thinking::thinking::thinking::rose::tulip::hibiscus::sunflower::blossom:

2 پسندیده

نمیدونم میگه کاربر جدید امکان ارسال فایل نداره

2 پسندیده

آهان ۳روز آینده میتوانی اینجا فایل ارسال کنی عزیزم نگرانش نباش خانم‌گل :relaxed::relaxed::relaxed::rose::tulip::hibiscus::sunflower::blossom::cherry_blossom::bouquet::bouquet:

3 پسندیده

ممنونم عزیز دلم :heart::heart::heart:

2 پسندیده

ارادت نازنیینم :revolving_hearts::revolving_hearts::rose::tulip::hibiscus::hibiscus::sunflower::rosette::white_flower::cherry_blossom::bouquet::blossom:

1 پسندیده