سلام اقا کامبیز هنوز ویدئو رو ندیدم اما با توجه به توضیحات اول دقیقا بیشترین صحبت های زبان اموزان توش گنجونده شده دمتون گرم خیلی عالی باید باشه جامع و کامل
آقای کشاورز @YoKambiz
این ویدئو، خیلی خیلی پر بار بود.
اولاً اِی جان به اون کتاب “تسلط” که نشون دادی. من دلباخته این کتاب شدم. لغت های خیلی پیشرفته ای داره و ویس راوی این کتاب رو خیلی دوست دارم. تقریباً هر روز، یه سَری بهش می زنم.
متاسفانه همین اشتباه رو برادر دومی خودم داره انجام می ده. حرفم که گوش نمی کنند.
فقط نظریه “خبر پردازی” یا “پردازش اطلاعات”. چقدر تو زندگی روزمره ام ازش استفاده می کنم.
همین یه ماه پیش بد جور “گوگل ترنسلیت” رو تو پیج اینستاگرامم مسخره کردم یهو دیدم استادم اومده زیر کامنت خنده گذاشته … گفتم “ببخشید استاد، مثال کاملاً اتفاقی در مورد آقایون بود!!”
با اجازه من تجربه خودم رو بگم:
قبل از شروع یادگیری زبان، اطرافیانم خیلی منو مسخره میکردن میگفتن بدون معلم داشتن امکان نداره یاد بگیری الکی وقت خودت رو هدر میدی.
زبان انگلیسی، زبان خیلی سختیه امکان نداره تو ایران زبان یاد بگیری.
آدم با استعداد و نابغه فقط میتونن زبان یاد بگیرن
و خیلی حرفهای دیگه…
منم اولش از خودم ناامید شده بودم اصلا از زندگی کردن خسته شده بودم بعدش پیش خودم گفتم چرا ثابت نکنم منم میتونم زبان یاد بگیرم
الان نزدیک یک سال که بیشتر از چهار ساعت زبان میخونم و گوش میدم از نظر شنیداری و خواندنی خیلی پیشرفت کردم از سطح پایین به پیش متوسط رسیدم منم کلی ذوق کردم 😁
ولی یه سوال عجیب منو گیج کرده
از دوستانم که چند سال پیش کلاس زبان رفته بودن کلی پز میدادن و به تلفظ های انگلیسی من ایراد میگرفتن
چند وقت پیش زبانشناس معرفی کردم، گفتن: ما !! ما کلاس زبان رفتیم و مدرک هم گرفتیم نیازی نداریم همشو بلدیم
منم گفتم موفق باشی
داریم همچین چیزی آخه ؟! زبان بلدیم و دیگه نیازی بهش نداریم
سپیده جان … من دلم از این مدرک پز دادن ها خیلی پره … پارسال با یکی آشنا شده بودم که گواهی تدریس زبان تو آموزشگاه رو داشت … تو واتس آپ با هم انگلیسی مکاتبه می کردیم … هی می دیدم یه خط درمیون ازم ترجمه کامل می خواد!!! … یا معنی خیلی از لغت ها و اصطلاحات رو نمی دونست …! بشدت خورد تو ذوقم … من نمی دونم این هفت هشت سال تو کلاس زبان چی خونده بود؟! همش باید ترجمه فارسی و توضیح مفصل، تحویل می دادم. جملات ساده هم می نوشتم … تازه این فقط یه نمونش هست.
سلام و خسته نباشین امید وارم حال دلتون عالییی باشه.
عالیییی بود کاملا حق با شماست این ها واقعا افسانه هست
منو تاحالا پسر عمو هام مسخره میکنن میگن زبان میخونی چیکار مثلا میخوای بری امریکا میدان تایمز ؟! ول کن بیا بریم بگردیم بچرخیم و همش تیکه بهم میندازن نمیدونم چرا ؟ ولی من اصلا بهشون توجه نمیکنم مثل همون پرنده ای که هر روز صبح میره رو درخت و میخونه
من میخوام زبان یاد بگیرم پس میتونم زبان یاد بگیرم
و از شما خیلی خیلی ممنونم که منو راهنمایی میکنین
امید وارم همیشه همیشه و همیشه حالتون عالییی باشه
سلام.خیلی عالی بود آقای کشاورز.یه موضوع دیگه روهم گاهی بعضیهاازمن میپرسند،توکه زبان خوندی،دیگه هرچیزی رومیتونی به انگلیسی بگی؟درجوابشون گفته ام،هیچکس حتی به زبان مادریش هم نمیتونه درموردهرموضوع تخصصی صحبت کنه،چه برسه به یه زبان دیگه.
درهرصورت خیلی ممنونم اززحمات بیدریغ شما:clap:پایدارباشید