Watch it then laugh 😅

سلام دوستان
این ویدئو رو یکی از معلمای مدرسه برام فرستاد
دیدم خنده دار بود
تصمیم گرفتم با خانواده زبانشاس هم به اشتراک بزارم
پ.ن : درمورد زبان انگلیسی است
.
انرژی مثبت
.

7 پسندیده

:rofl: عالی بود

4 پسندیده

:grin::grin::grin::grin::grin:
خودم مردم از خنده

3 پسندیده

سفیر انرژی مثبت کوشیییی
@farzad_poodineh

3 پسندیده

وااااای زینب :joy::joy::joy: @zeinabss :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon:
من از این سوژه های انگلیسی، خیلی تو پیج اینستاگرامم گذاشتم!! :joy::joy::joy: اکثراً هم درس عبرت هستند … :joy::grin: حیف که ویدئو ها رو از تو گوشیم پاک کردم … :joy: فقط سوتی های افتضاح انگلیسی مسئولین …!! :joy::joy::joy:

2 پسندیده

:grin::grin:
دیگه الان به نظر من یادگیری انگلیسی یکی از ضروریات زندگیه
برای جلوگیری از سوتی هم که شده باید یاد گرفته بشه

3 پسندیده

دقیقا
یکی این رو باید به مسئولین بگه
:grin::grin:

2 پسندیده

:joy::joy::joy:وای عالی بود.
یاد اون گولو گولو (گوگل) افتادم

3 پسندیده

وای گفتی خواهر…

2 پسندیده

دوستان، این کپشن یکی از این ویدئوهاست:

باز هم انگلیسی صحبت کردن نمایندگان …!!!
.
بله دیگه …! حالا یه اسمه …! زیاد مهم نیست!!! اصلاً برای شما چی مهمه؟! آینده ایران؟! باسوادی جوانان؟! آبروی مملکت؟! و …!!!
.
دوستان، این چی گفت؟! ایت ایز؟! ایف ایز؟! ایت توف؟! اوف توف؟! … :joy: مجلسی ها همه بهش خندیدند، فکر کنم با خاک یکسان شد!!! :joy::joy::joy: دوستان اگه شما فهمیدید، بنده رو هم در جریان بگذارید! البته اگه زیر نویس هم داشت، باز ما نمی فهمیدیم این آقا چی می گه! مُرد تا دو کلمه انگلیسی صحبت کنه!!! بعد وقتی یکی دُرستش رو بهش می گه، خود همون طرف می گه حالا یه اسمه دیگه …! زیاد مهم نیست!!! :joy:
.
واقعاً جالبه … خیلی مملکت گل و بلبلی داریم!!! کسی که حتی نمی تونه دو سه تا کلمه به انگلیسی صحبت کنه و ماهیت اون رو درک کنه، چطوری می تونه بره بالای مِنبر و در مورد حذف یا عدم حذف زبان انگلیسی از مدارس اظهار نظر کنه؟!!! :neutral_face::neutral_face::expressionless::expressionless::expressionless:
.
جالبه بدونید این آقا نماینده شهر لنگرود در شمال ایران است و مدرک تحصیلیش دیپلم است!!! :astonished: کلی هم کار خلاف تو پرونده خودش و اطرافیانش هست. فقط منتظرن تا دوران نمایندگیش تموم بشه تا حسابی به خدمتش برسند … !!! :joy:
.
پس، رای، بی رای!!! :facepunch::facepunch::facepunch:

2 پسندیده

دقیقا
درست می فرمایید

2 پسندیده

بزار ببینم ویدئوش رو می تونم پیدا کنم … ته خندست. :joy::joy: چند ثانیه بیشتر نیست.

1 پسندیده

وای خواهر جون @a.bayani
یاد اَلو گفتنت تو یکی از صحبات هات با نیتیو زبانها
اِلو بود دیگه :thinking::thinking::grin::grin::grin:

3 پسندیده

دوستان عزیز
@elahehvelayati
@a.bayani
@amene99
و…
بیاین یه تاپیک ایجاد کنیم و توش سوتی های زبانی چه خودمون چی دیگران رو به اشتراک بزاریم
مثلا مثل همین کلیپ رو بفرستیم
یا خاطره سوتی دادن های خودمون رو بگیم
نظرتون؟!
دوست عزیز علی اقا که منشن نمیشن رو هم دعوت می کنم که شرکت کنن

3 پسندیده

@ali-13
شددددددد…

3 پسندیده

زینب جان @zeinabss :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon: ویدئو رو به پست اضافه کردم :joy::joy::joy:

2 پسندیده

سپاس بی پایان :pray:
خیلی خوب بود :laughing:
مخصوصا وقتی سرش رو تکون داد :smile:

3 پسندیده

من از صبح ۱۰ ۲۰ بار دیدمش
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 پسندیده

:joy:آره. من سوتی زیاد دارم. جذابیت مسیر زبان به همین اشتباهات و سوتیاشه. که باعث میشه تا ابد صحیح اون موارد یادمون نره.

2 پسندیده

من یبار سر کلاس تئاتر رو اشتباه گفتم ۳ تا کلمه گفتم و هیچ کدوم کلمه درست نبود
تا اخر کلاس خودم ، تیچر و بچه ها فقط داشتیم می خندیدیم
درسته تلخی در همون زمان داره ولی شیرینی بعدیش اون تلخی رو از بین میبره

3 پسندیده