سلام ببخشید میدونم سوالم ابتدائیه ولی واقعا زمان گذشته در es یا s و ed چرا در بعضی کلمات جابجا میشن؟؟

مثلا در این جمله
When claudios watches the play

چرا در کلمه watch از es استفاده شده؟ چرا از ed استفاده نشده؟از ed هم میتونست استفاده بشه؟؟؟! بعد خدمتتون ممنون میشم اگه توضیح خوب و مختصری بدین فرق این دوتارو ممنون:heart::pray:

این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی شاهزاده هملت » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان‌های بچگانه » فصل: « بسته ی اول »

3 پسندیده

سلام
اول اینکه زمان گذشته دوتا شکل باقاعده و بی قاعده داره که ی سری افعال بی قاعده هستن که شکل گذشتشون تغییر میکنه ولی افعال باقاعده خب از یک فاعده مشخص ینی اضافه شدن ed به گذشته تبدیل میشن
S و es برای سوم شخص مفرد به فعل اضافه میشه و گذشته نیست بلکه زمان حال سادست
که اگر حرف اخر فعلی oiuae باشه es میگیره و در غیر اینصورت s بتنهایی میاد
و به این خاطر es گرفته چون زمان رو داره نشون میده که حال سادست و از اونحایی که کلدیوس سوم شخص مفرد شناسه does که es هست رو بهش اضافه میکنن

:wink::wink:

5 پسندیده

مرسی واقعا ممنونم ازتون :tulip: :sunflower: :grin: :pray: ولی من نفهمیدم خوب که es شما میگین در اون iouea که در آخر کلمه باشه خب whatch که آخرش h هست:neutral_face::thinking: :sweat_smile::grin:
خب الان میدونم سوم شخصه ولی شما میگین در اون 5تا حرف که در آخر اضافه بشه … اینجا ک اضافه نشده:sweat_smile:ای خدا منو بکش:joy::joy::see_no_evil:

2 پسندیده

علاوه بر اون پنج حرف، این حروف هم شامل این قاعده می شه:
sh, ch, x, z, s, o

3 پسندیده

عزیزم حروفی ک گفتم اضافه بر سوال شما بود کلی گفتم ک بدونی

es که به watch اضافه شده بخاطر سوم شخص بودن فاعله ک همون کلدیوس میشه ینی he ,زمان حال ساده رو در جمله خبری میخواد نشون بده که does استفاده میشه و از جمله حذف میشه و شناسه does ینی es به فعل اصلی watch اضافه میشه و
اگر سوالت این باشه ک چرا s نگرفته و es اومده باید بگم بخاطر استثنایی هست ک در صداها وجود داره ch ,sh,x ,y بعد اینا هر s ینی چه جمع برای اسامی و چه برای افعال زمان حال ساده es میاد

3 پسندیده

شرمنده تو توضیح اولم نوشته بودم براتون اما ویرایش کردم پاک شده متوجه نشدم دوباره نوشتم براتون

3 پسندیده

خواهش میکنم لطف دارین :pray: :rose: بازم ازتون بی نهایت سپاسگذارم متوجه شدم کاملا و الان یادم اومد همین صحبت‌هاتونو چون آخرین باری که گرامر میخوندم تقریبا ۱۳سال پیش بود :expressionless: و اینکه در آخر بطور کلی بگم آیا نیازه که این قواعد و گرامرو بدونیم در کل؟؟چون شیوه تدریس زبانشناس و تاکیدش بر اینه که بدون گرامر یاد بگیریم… ولی من در حین مطالعه هی میاد به ذهنم که این چرا اینطوری شده در جمله :tired_face: نمیدونم گرامرو بذارم کنار…؟!طبق گفته خوده آقاکامبیز همینطور دایره لغاتم و قالب و متن بخونم در آخر بطور ناخودآگاه میاد تو ذهنم… یا اینکه همگام با گرامر رفع اشکال کنم خودمو…:sleepy: :confused:؟؟؟

2 پسندیده

بنظر من فعلا روی دایره لغات کار کنید چون خود نیتو ها خیلی گرامر رو رعایت نمیکنن
تنها زمان حال ساده ،استمراری ، گذشته و ماضی استمراری مهمه و کاربرد بیشتری داره
اینارو کم کم یاد بگیرید
و در کل شما یک قاعده مشخص برای جمله سازی باید بدونید

3 پسندیده

جابجا نمیشن

اون مثال که زدی تو حال ساده‌س
وقتی او یه فیلم میبینه
When he watches a film

3 پسندیده

:rose: :blossom: :sunflower: :rose: :cherry_blossom: :blossom: :sunflower: :tulip: ممنونم ازت

2 پسندیده