میزان مطالعه چجوری در این اپلیکیشن سنجش و ثبت میشه؟

سلام دوستان، من میزان مطالعه هر روزم رو ۱۲۰ دقیقه زدم و در هر روز بیشتر از ۱۲۰ دقیقه هم شده مطالعه کنم و الانم شش تا از زنجیره های این هفتم تیک خورده ،اما انگار اصلا مطالعم محاسبه و ثبت نمیشه بصورت درست،شایدم یجوری هست که میخوان نصف کنن تایمی رو که میخوانی و بگن مفیدش این هستش… شما چند ساعت میزان مطالعه روزانه زدین؟؟؟ براتون ثبت میشه؟؟؟

3 پسندیده

سلام دوست گرامی :hibiscus::sunflower::cherry_blossom::bouquet::rose::tulip::blossom::blossom:عصر عیدانه ی بهاریتون پرشکوفه :hibiscus::sunflower::cherry_blossom::rosette::rose::tulip::tulip::blossom:خانم گل وقتی زمان مطالعه تون محاسبه میشه که گوینده درس را بخواند نه اینکه بدون صوت شما داستانها را برای خودتان بخوانید اینگونه نرم افزار قادر به محاسبه ی زمان مطالعه تون نیست. پس هر درس را بگذاریند بر روی گوینده داستان و خودتان با گوینده و صوت داستان شروع به خواندن بکنید تا آخر که اتوماتیک وار بعد از اتمام خودش از درس خارج شود عزیزم :blush::blush::blush::hibiscus::sunflower::sunflower::cherry_blossom::rose::tulip:

وقتی که زمان مطالعه تون پر شود مثل شکل پایین هفته هاتون از خاکستری به نارنجی با تیک سفید تبدیل میشه و در قسمت بالا عدد روزتون قرار داده میشه مثلا من بااحتساب امروز ۲۱ روز که زنجیره ی مطالعاتیم (روزی ۲۰ دقیقه قرار داده ام ) رو پر کرده ام

و وقتی بیشتر از زمان تعیینی بیشتر گوش دهید (به شکل زیر مراجعه کنید) خانه ها از آبی کم رنگ به ابی پررنگ تغییر پیدا میکند(از من چون بالای ۱ساعت هست آبی پررنگ شده)

و ساعت مطالعه ی روزانه ،هفتگی و ماهانه تون در این قسمتها (شکلهای ذیل) مشخص می شود.

امیدوارم توضیحاتم برایتان جامع بوده باشد و جواب سوالتان را گرفته باشید دوست گرامی :blush::blush::blush::blush::hibiscus::sunflower::cherry_blossom::rosette::bouquet::rose::tulip:
باآرزوی موفقیتهای روز افزون و حضور گرمتان در تالار :hibiscus::sunflower::cherry_blossom::rosette::bouquet::rose::rose::tulip::blossom:

8 پسندیده

3 پسندیده

سلام عزیزم ،قربونت برم خانم گلی🌹 مرسی شما هم موفق و سلامت باشی ،ممنون از پاسخ کامل و خوبت،آره عزیزم من روزانه بیشتر از ۱۲۰ دقیقه با صوت و جاها داستان هایی که ویدیو داره با صوت ویدیوشون همراه میشم و پخش میکنم ،اما ساعت مطالعه دقیق ثبت نمیشه…

2 پسندیده

گاها منظورم بود نه جاها

2 پسندیده

سلام به روی ماهتون نازنیین بانو :bouquet::rose::tulip::rose::rose::tulip::blossom::sunflower:خدانکنه عزیزهستیند :rose::bouquet::bouquet::blossom::sunflower:مرسی گلم :bouquet::rose::blossom::sunflower:
خانم گل ابتدا به شکل ۱ مراجعه کن و بعد به شکل ۲ ببین ساعتهای مطالعه ات دقیق اونجا نوشته شده البته این رو بهتون بگم هرموقع در کل روز مطالعه تون به اتمام رسید از قسمت تنظیمات ۱پشتبانی بگیرید که آخرین مطالعه تون دخیره بشه خانم خانما

اگه بازهم روزهای بعد این مشکل پیش اومد به پیشتبان پیام بدهید تا براتون پیگیری کنند و براتون درستش کنند عزیزم :blush::blush::blush::blush::tulip::bouquet::bouquet::rose::blossom::sunflower::sunflower:

6 پسندیده

Thanks a lot :heart::sparkling_heart::rose::rose::rosette::rosette::white_flower::white_flower::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::bouquet::bouquet::blossom::sunflower::hibiscus:

3 پسندیده