بی اهمیت شدن پاسخگویی ب سوالات

چرا الان دوستانی ک سطحشون بالا هست به سوالات پاسخ نمیدن ،یادمه چند ماه قبل ک تازه عضو زبان شناس شدم سوال ک میزاشتم رو هوا جواب میدادن ،اما الان نمی‌دونم اون دوستان خبره کجا رفتن اگه باید قسمت دیگه ای سوال بنویسم تا جواب داده بشه لطفاً به منم بگید،شاید زبان شناس کمیت رو فدای کیفیت کرده

این تاپیک مربوط به داستان« داستان 45- تونی پیاده روی کرده است » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « نیمچه داستان‌ها »

11 پسندیده

سلام دوست گرامی :bouquet::rose::blossom::sunflower::hibiscus::sunflower::blossom::tulip:شب بهاریتون بخیر :bouquet::tulip::blossom::hibiscus::hibiscus::tulip:چه حرفی آقا همه ی مربیان در حال پاسخگوی هستند فقط گاهی سوالات بین تاپیکهای دیگر دوستان گم میشود و دیگه بچشم نمیاد دلیلش هم بخاطر حجم بالای تاپیکهاو شلوغی تالار برای همین هرگاه سوالی بود یکی از مربیان و مجربین رو منشن کنید تا به سوالاتتون جواب داده بشه :tulip::rose::bouquet::bouquet::tulip::sunflower::hibiscus::blossom:و دیگر دوستان هم در حال پاسخگوی هستند دوست گرامی :blush::blush::blush::blush::sunflower::blossom::tulip::rose::hibiscus:پس صبوری پیشه کنید دوست عزیز :bouquet::rose::tulip::blossom::sunflower::blossom::rose:بابهترین آرزوها :blossom::tulip::bouquet::rosette::rose::blossom::sunflower:

14 پسندیده

سلام دوست عزیز
همونطور که میدونید کاربران هستن که جواب سوالات رو میدن و جدیدا یکم سرشون گرم اتفاقات خودشون و زندگیشونه.
اگر شما سوالتون رو با برچسب سوال بگذارید حتما یکی پیدا میشه که جواب بده.
پس یکم صبور باشید.اینجا همه به هم‌کمک میکنن.کسی وظیفه خاصی نداره

13 پسندیده

والا اینقد تاپیک‌های به دردنخور تو تالار هست که من وقتی میام تالار، صفحه‌ی اول رو که می‌بینم دپرس میشم مرورگر رو میبندم. یه سری تاپیک اصلا جاش توی همچین تالاری نیست و تالار رو تبدیل به زباله‌دونی کرده.

22 پسندیده

دقیقا منم همین حس و پیدا کردم. آدم سردرگم میشه خیلی شلوغ شده چیزی که میخوای پیدا نمیکنی

12 پسندیده

دقیقا من هم موافق دوستان هستم تاپیکها بیش از اندازه شده است :face_with_head_bandage::face_with_head_bandage::face_with_head_bandage::face_with_head_bandage::face_with_thermometer::face_with_thermometer::face_with_thermometer:

9 پسندیده

دوست عزیز یک علت اینه که سوالات تکراری فوق العاده زیادن و این نشون میده دوستان قبل از سوال پرسیدن حتی یه سرچ ساده تو تالار نمیزنن. تا ببین ایا قبلا سوال مشابه پرسش شده یا خیر.
دلیل دومشم اینه که تاپیک های متفرقه فوق العاده زیاد شدن که گاهی پرسش دوستان لابلای تاپیکا گم میشه.

16 پسندیده

:ok_hand: :ok_hand: :ok_hand: :ok_hand: :ok_hand:

10 پسندیده

بنظرم جاش هست یه ویدیو بسازن در خصوص نحوه استفاده از تالار .
مثلا پارتنر گرفتن ، دقت کرده باشید هر بار دوستان جدید الورود سوال میپرسن درصورتی که قبلا در یه تاپیک همه اینا جمع شده. خب نمیشه هربار لینک داد که.
در این مکان طبیعیه قبل هر چیزی ادم یه سرچ ساده بزنه

10 پسندیده

نسیم خانم @a.bayani :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon: من اینقدر سوالات گرامری تو تالار دیدم، دیگه خسته شدم. :neutral_face::expressionless::expressionless:

7 پسندیده

بله متوجه هستم. به هر حال هر سوال کننده اگه ببینه با یه سرچ ساده میتونه به جوابش برسه حالا چه اینجا چه از گوگل باید این زحمت رو خودش متقبل بشه.
اینطوری برای یادگیری خودش هم بهتره.

7 پسندیده

سلام و خسته نباشین امید وارم حال دلتون عالییی باشه.
بنده با @pari و @a.bayani و @elahehvelayati
موافقم بهترین پاسخ ها همین هاست
موفق باشین :iran::heart::afghanistan:

9 پسندیده

یه نکته بگم؟!
بعضی ها که می یان سوال بپرسن، حالت طلبکارانه دارند. ببخشید که این رو می گم …!! :grimacing: لحن بهتری هم می تونن سوالاشون رو بپرسن.
بخدا اشتراک طلایی این برنامه، صد تومن، اونقدر نیست که بعضی ها توقعات آنچنانی دارند :joy::joy::joy:
:green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart:

8 پسندیده

سلام عاطفه/نسیم خانم عزیز.
یکی از دلایل اینکه سوالات زیاد میشه اینه که سوال کننده نمیدونه منظورش رو چجوری برسونه و حتی چجوری باید سرچ کنه این سوال رو تا جواب بگیره و گاها سرچ میکنن و درک نمیکنن که ایا سوالشون جوابش همین هست یا خیر.و اونجاست که کسی که بارها سوالات رو دیده و به جوابش رسیده اون سوال کننده رو درک میکنه و پاسخ داده میشه.
خدایی گاهی اوقات خود من سوال داشتم و تو تالار سرچ کردم و از اونجایی که نمیدونستم چه واژه ای رو باید سرچ کنم زمان زیادی برد تا به جوابم برسم سر همین خیلی راحت تر اینه که سوال رو تو تالار مطرح کنم و بلاخره یه نفر میرسه که این مورد منو یه جا دیده و راهنماییم میکنه

11 پسندیده

نمیشه کاربر رو به خاطر این چوبکاری کرد. شاید تازه‌وارد باشه و به روال کار آشنا نباشه. به هر حال کاربری که سوال میپرسه انتظار جواب داره و براش مهمه که جواب رو بگیره در غیر اینصورت سوال رو مطرح نمی‌کرد.

اتفاقا بعضی از سوال‌ها خیلی جالب هستند و حتی گاهی من خودم میرم سرچ میکنم ته و توی قضیه رو در میارم.

سوال‌های تکراری به نسبت تاپیک‌های حاشیه‌ای خیلی کمترند. این نوع تاپیک‌ها رسالت تالار رو به حاشیه میبره.

13 پسندیده

خخخخ.این مربوط به ایرانیا نیست فقط.شما برو تو سایت italki میبینید خیلیا همینجوری که شما گفتید سوال میپرسن و حتی به کسایی که جوابشون رو هم میدن طلبکارانه جواب میدن…یاده داشتم اونجا پرسه میزدن یه خانم مسن اینگلیسی بود زیر پست یه نفر نوشته بود تو تا حالا چند بار سوال مختلف پرسیدی و من جواب دادم ولی تشکر نکردی و خیلی ساده گذشتی سر همین اینبار جواب نمیدم تا ادب یاد بگیری خخخخخخ

15 پسندیده

من هیچوقت جواب کسی رو که بلد نباشه مودبانه درخواست بکنه نمیدم.

9 پسندیده

خدایی من خودم از دیدن این سوالای تکراری گرامری و جوابهای یکسان و با جمله بندی های مختلف یکسری گرامر همینجوری ملکه ذهنم شده خخخخ.تکرار و تکرار و تکرار

10 پسندیده

آخه پروین خانم :joy: @pari :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon: مگه سوال چیه که ما رو هوا بزنیم؟! :joy::joy::joy:

8 پسندیده

بله درسته اقا ارمین
منظورم بیشتر سوالاتی هست که واقعا مشابه هستن و تنها جوابی که ما میدیم اینه که لینک جواب اون سوال رو که قبلا داده شده پیوست کنیم.
:grin:

9 پسندیده