میخواستم بگم که چطور باید فهمید که این درس را یاد گرفتم و برم به سنت درس بعدی ممنون
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی فرمانده مکبث » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
میخواستم بگم که چطور باید فهمید که این درس را یاد گرفتم و برم به سنت درس بعدی ممنون
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی فرمانده مکبث » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
سلام دوست عزیز
هرموقع درسی رو خوب و عالیی فهمیدین و درکش کردین برید سراغ درس بعدی این بهترین راه هست
سلام
به نظر من زیاد گوش کنید تا عمیقا یاد بگیرید. ۳۰ بار یا شایدم ۱۰۰بار یل بیشتر . تا جایی گوش کنید که بتونید سایه بزنید.
و همه ی لغات رو درک کنید و هر جا مشکل داشتین بپرسین. سعی کنید انگلیسی رو شنیداری یاد بگیرین مثل یک بچه دو ساله که خوندن نوشتن بلد نیست.
سلام دوست عزیز
ببینید داستان های کودکانه اصلی ترین هدفش افزایش دامنه لغت،افزایش مهارت شنیداری و درک مطلب هست، اما اگر داخل پشتیبانی درخواست راهنمایی کرده باشید 6 گام بهتون گفته میشه که باید اجرا کنید و هر گام هدف خاصی پشتشه و مهم ترین گام همون بازگویی داستان هست که در حد چند جمله هم باشه کفایت میکنه، تکرار خیلی مهمه و با یکی دو بار خوندن نمیشه گفت مسلط هستین، من خودم پیشنهاد میدم هر گام رو 5 مرتبه اجرا کنید که در نهایت با اجرای 6 گام میشه 30 مرتبه تکرار، که البته این تعداد در افراد مختلف متفاوته، از طرفی اینم بگم وسواس زیاد رو این بخش هم توصیه نمیشه و ما پیشنهاد میکنیم حداکثر زمان برای این دوره دو ماه باشه