به یه تازه وارد کمک کنید رفقا

سلام دوستان عزیز من یه تازه واردم و تازه سطح یکم میخوام بدونم شما که تجربتون بیشتره فقط خوندن داستانا کمکی بهم میکنه

3 پسندیده

سلام دوست عزیز
بستگی داره از داستان به چه صورت استفاده بشه، تکرار به چه صورت باشه، آیا سطح دوره مناسبتون هست، آیا نحوه مطالعه تون مناسب همون دوره هست؟ چقدر براش وقت میزاری، اینا همه چیزایی که اول باید تعیین بشه بعد بگید آیا واقعا داستان خوندن کمک میکنه یا نه

قطعا من یک داستان رو یکبار بخونم مفید نیست اما اگر چندین بار گوش بدم یکبار لغات جدید رو جدا میکنم یکبار درک مطلبم خوب میشه چند بار گوش بدم قطعا چون فایل صوتی داره شنیداریم قوی میشه، توانایی بازگویی در مکالمه ام اثر داره، تکنیک سایه به تلفظ هم کمک میکنه

6 پسندیده

سلام
توصیه می کنم به صورت مکرر به صوت درس ها هم گوش بدید تا هم انگلیسی به طور عمیق (بدون فراموشی) وارد ذهنتون بشه و هم قدرت شنیداریتون افزایش پیدا کنه

7 پسندیده

خیلی ممنون بابت پاسختون من یه داستان رو بالای ده بار به روش های مختلف میخونم امیدوارم نتیجه بگیرم

3 پسندیده

خیلی ممنون از پاسختون من یه درس رو به صورت مکرر گوش میدم بنظرتون چقدر طول میکشه تا بتونم از این کلماتی که یاد میگیرم بتونم تو مکالمه هم استفاده کنم

2 پسندیده

اینها در هر شخصی متفاوته و کاملا بستگی بخودتون داره ولی ابدا فکر نکنید بی نتیجه است ک گوشتون و چشمتون آشنا میشه با کلمات، جمله ها و قطعا هر زحمتی پاداشی داره

2 پسندیده