خیلی با لهجه غلیظ خونده میشه و برام سخته فهمیدنش
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی جوجه اردک زشت » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
خیلی با لهجه غلیظ خونده میشه و برام سخته فهمیدنش
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی جوجه اردک زشت » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
سرعت تلفظ رو پایین بیارید و از نوار پایین درس سمت راست در نهایت از تلفظ داخل دیکشنری تون کمک بگیرید برای گفتن هم لازم نیست مث خود متن بگید همین اولش، مث تلفظ دیکشنری بگید هم خوبه و یواش یواش بهتر میتونید متوجه بشید ضمن اینکه تا جایی ک من دارم میبینم بعضی از کلمات لهجه اش بریتیشه و درامریکایی انقد غلیظ نیست خود من بشخصه مث تلفظ لهجه آمریکایی داخل دیکشنری میگم مثلا during رو ما دیورینگ تلفظ میکنیم در آموزشگاه خودمون ولی اینجا ژورینگ یا جورینگه ک بریتیشه, خیلی کم اختلاف این شکلی بچشم میخوره ک همون تلفظ های داخل دیکشنری کمک میکنه
چجوری سرعت رو کم کنم؟؟؟
هم میتونی سرعت رو پایین بیاری اگر بازم برات سخت بود از یک درس دیگه شروع کن چون شاید از لحاظ شنیداری هنوز به اون سطح نرسیدی
برای تغییر سرعت در داستان ها در درس ها یک نوار ابزار پلیر یک خط مرکزی داره اون رو به سمت بالا بکشید در سمت راست آیکون 1xظاهر میشه که با کلیک بر روی اون میتونید سرعت رو تنظیم کنید. دقت کنین که این عدد هرچه از یک کمتر باشه سرعت اهسته تر و از یک بیشتر باشه سرعت سریعتر میشه