سوال داررررررم

مگه همه چیه زبان رو قبل از تافل دادن یاد نمیدن پس آیلتس دیگه چیه

2 پسندیده

دوست عزیز اولا سلام :grinning:
دوما لطفا برای بهتر شدن فضای تالارِ گفتگو، تاپیک های متعددی که در روز میزنید رو محدود تر به یک تاپیک کنید به این صورت که در یک تاپیک
چند تا سوال بپرسید تا شلوغ نشه
و همچنین میتونید برای یافتن همچین سوالایی به گوگل هم مراجعه کنید :blush:

4 پسندیده

بهترین جواب ممکن رو دادی فاطمه جان @fateme191 :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon:

4 پسندیده

مرسی الهه جون لطف داری :bouquet:

4 پسندیده

عزیزم تافل و آیلتس با هم فرقای زیادی دارن حتی نمره هاشون ، آیلتس بالا ترین نمره 9 و تافل فکر کنم ۱۲۰ ،آزمون تافل زمانش بیشتره و یمقداری ممکنه سخت تر باشه و برای کشور آمریکا خیلی به درد میخوره ،حالا برای مهاجرت،کار،تحصیل،شما مدرک آیلتس داشته باشی دیگه نیازی به تافل نیست،جفتشون در دنیا به تقریب میشه گفت معتبرن و اهمیت زیادی دارن ،اما اطلاعاتی که در مورد آیلتس دارم شما مدرکت و نمره اتون تا دوسال اعتبار خواهد داشت و بعداز دوسال فاقد اعتبار خواهد شد و مجدد باید آزمون بدین ، در دو آزمون هم مهم نیست لهجه بریتیش یا آمریکن رو داشته باشید سلاست و شنیداری و صحبت کردن و نوشتن و گرامر مهم هستش که صحیح و در حد مطلوبی باشن. باز هم اطلاعات بسیار کاملش رو میتونین از سرور های گوگل سرچ کنین:blush:موفق باشین:rose::rose::rose::rose::rose:

7 پسندیده

خوب شاید در طول روز با مطالعه ای کا دارن سوالات میاد جلو چشمشون و اون موقع میپرسن دیگه :joy::joy::joy::thinking:

4 پسندیده

میتونن جمع کنن و اخر روز بپرسن

4 پسندیده

خوب حتما آخر شب وقت نداره دیگه :roll_eyes:

2 پسندیده

سوالاش رو می تونه تو قالب یه تاپیک تو طول روز بپرسه.

3 پسندیده

ما تازه واردا خیلی مونده به شما برسیم چه از نظر استفاده های درست چه از نظر علم و دانش و سطح اطلاعات زبانمونم😁*** شما مارو ببخشید ماها کنجکاویم*،یسری مسائلم نمیدونیم

3 پسندیده

این حرف ها چیه خانم @arista :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon:
وا لله من خودم الان فقط دارم یاد می گیرم … :joy::joy::grin:
واردی کجا بود خواهر؟! :joy::joy::joy:
فعلاً هم دارم زیبوک گردی :books: می کنم.

4 پسندیده

عزیزدلمممم:joy::blush::heart::heart::heart:خیلیم عالی هستی شکست نفسی نکن:blush::rose:ایشالا همیشه موفق باشی و جشن اخذ مدارک زبانتو بگیری:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 پسندیده

فعلا دنبال مدرک نیستم :green_heart::blue_heart::yellow_heart:
بیشتر دنبال یادگیری هستم :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

بجان خودم راست می گم … :joy: فقط دارم می خونم :joy::joy:

3 پسندیده

بسیارم عالیست:bouquet::bouquet::bouquet::bouquet::bouquet:
I wish you success

3 پسندیده

سلام و خسته نباشین امید وارم حالتون عالییی باشه.
من کلاس نهمم خیلی تو زبان وارد نیستم
نمیدونم چرا اینقدر تافل و ایلتس مهم شده من زبان یاد میگیرم تا به کار ها و هدف های خودم برسم
بنظره من تافل و ایلتس زیاد حساس نیست مگر اینکه بخوای از کشور برید مهاجرت کنین باید مدرک هاشو داشته باشین چند تا از دوستان من رفتن بدون هیچی فقط زبان انگلیسی شون خوب بود باهاشون که حرف میزنم میگن چنین مشکل بزرگی نداشتیم تو زبان فقط چند ترم کلاس مجانی رفتیم :grin::grin::grin:
البته این نظر من هست امید وارم کسی رو ناراحت نکرده باشم
اگه ناراحت شدین عذر میخوام :rose::rose:
موفق باشین.

3 پسندیده

بسیارم عالی:blush::rose::hibiscus:شما هم موفق باشی عزیزم مرسی. کلاس مجانی ؟ چطور ممکنه؟:joy::joy::joy:

2 پسندیده

نمیدونم دوست عزیز
اونا سال ۹۴ یا ۹۵ رفتن زبانشونم درحدی بود که کارشون راه بیوفته
میگفتن چند ماهی به زور فرستادنمون رو لهجه و اسپیکینگ کار کردیم مجانی
منم تعجب کردم خودم بار اول شنیدم ولی الان دیگه خیلی حرفه ای شدن بومیه بومی شدن :rofl::rofl::rofl::rofl: @arista

2 پسندیده