سلام دوستان، چرا وقتی میخوایم از شخصی بپرسیم شما چندتا بچه دارید؟ child رو بکار نمیبیریم و جمعش children رو بکار میبریم؟ مثلا معنیش میشه
How many children do you have?
شما چندتا بچه ها دارید؟ که تحت الفظیش میشه شما چندتا بچه دارید.
سلام. چون قاعدش اینجوریه …
مثلا میگیم two dollars ولی معنیش نمیشه دو دلار ها. میگیم دو دلار.
یا مثلا تو درس مکبث بود
Three ugly witches
سه جادوگر زشت…
نمیگیم سه جادوگر های زشت
بعضی کلماتو جمع می بندیم اما نمیشه جمع معنی کرد
تو عربی هم اینطوره
مثلا هاتان بنتان نظفیتان
این دو دختر پاکیزه هستند …
تمام اجزای جمله مثنی اومده چون دستور زبانشون اونطوریه ولی تو معنی نمی شه این دو دختر ها پاکیزه هستند
خود اعدادی که قبل اسم اومدن نشون دهنده ی جمع بودنشون هستن.
حالا اینجا هم جمع اومده طرف نمی دونسته یک بچه هست یا دو تا … یا ده تا. جمع میاد حالا تو جواب بسته به این که یک بچه داره یا چند تا باز ی جور جوابش میشه.
عالی بود توضیحتون…
خیــلے ممنون نظر لطفتونہ
بعضی وقتا که نرم افزارم (بهتره بگم گوشیم)هنگ میکنه ، میشینم این سوال جوابارو میخونم…دستتون درد نکنه.
من خودمم بعضی وقتا نکات جالبی رو ازین سوال جوابا یاد میگیرم که زیاد بهشون دقت نکرده بودم… از بس بچه ها ریز بین هستن و نکات تخصصی می پرسن
بازم میگم خواهش می کنم
در حدی که می دونستم سعی کردم واضح توضیح بدم امیدوارم خانم @arista هم جواب سوالشونو گرفته باشن
و شما هم هرچه زودتر بتونید برگردید به ادامه ی خوندنتون
اتفاقا ۹۹% سوالات اینجا سوالات گرامری و پایه ای هست که اصلا من تاحالا از کسی نپرسیدم و سریع هم یاد گرفتم. به نظرم اگر زیاد روشون کلیک نکنیم خیلی بهتره…
برا نیتیو ها که تلفظ درست ما اهمیت بیشتری داره چون با جابه جایی تلفظ معنای جمله به کلی عوض میشه اما حالا اگر چند کلمه اینور اونور گفتیم می فهمن منظورمون رو!!
مگر اینکه به سطح شبه بومی برسیم یا بخوایم مقاله یا نامه های رسمی بنویسیم اینجا دیگه گرامر های تخصصی لازمه.
ولی شما ڪـارتون درسته ادامه بدید…