سلام اینجا چرا گفته شده dressed?
Ashley is getting dressed in the morning.
این تاپیک مربوط به داستان« داستان 18- اشلی هر روز صبح لباس میپوشد. » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « نیمچه داستانها »
سلام اینجا چرا گفته شده dressed?
Ashley is getting dressed in the morning.
این تاپیک مربوط به داستان« داستان 18- اشلی هر روز صبح لباس میپوشد. » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « نیمچه داستانها »
اشلی هست در حال پوشیدن لباس
بنظرم Ed اشتباه تایپی هست چون تاحالا ندیدم فعلی هردوش باهم بگیره متاسفانه دیر متوجه اصل سوالتون شدم و چون تایپ کرده بودم فکر کردم بمونه بهتره شاید بدرد بخوره
همه فعلها در مورد پوشیدن
فرق wear و put un و get dressed و dress up
Wear فعل عمل پوشیدن یعنی تن کردن نیست بلکه معنی به تن داشتنه وباین اشاره داره ک چه لباسی تن اون شخص هست
He is wearing a suit اون همین حالا یک کت شلوار تنشه،
Put on و get dress به عمل پوشیدن و تن کردن لباس می پردازه ولی فرقشون
Put on مفعولش همیشه یک چیزه نه شخص مثل جوراب: l want to put on this shirt یا put on a shirt please!
Get dress مفعولش همیشه یک شخصه:
Whould you like drees up the children?
dress up و get dress در معنا یکی هستند و کاربرد متفاوتی دارند
درمورد لباسهای خاص و یا مراسم خاص dress up میاد مثل رستورانهایی ک باید لباس رسمی پوشید، مراسم هالوین و بالماسکه و غیره و در موردلباسهایی custom نیستند get dress مثال:
It’s a zombie-themed party, every one is. dressing up
The bus leave in 5 minute, get dress.
سپاس از راهنماییتون
ولی من شنیدم get dressed داریم نه get dress؟؟؟!!بالاخره چیدرسته؟بعد اصلا چرا باید get بیاد؟
get dressed این جا colloc
برای dressed
get استفاده میکنیم این قانونش
این گرامر present con
dressed adj
get v
get dressed درسته اگه یه سرچ کنی تو اینترنت کاربردش میاد
ببخشید من مبتدی هستم جملات فارسی و انگلیسی به هم ریخته متوجه نشدم.اگه لطف کنید تفکیک شده دوباره پاسخ بدین
سلام دوست عزیز get dressed این جا colloc
یعنی برای dressed
Get استفاده میکنیم
من کاربردش زدم تو اینترنت
@englishwithhazel
هیزل جان میشه ببین درسته یا نه خودم زیاد مطمین نیستم کاربردش
مرسی عزیزم .لطف کردی .متوجه شدم
خواهش میکنم من زیاد مطمین نیستم ولی اساتید زبان بیشتر میتوانن کمک کنن. تا منی که تازه زبان یاد میگیرم.
بله get dressed هست، و دلیل اومدن get روهم نمیدونم
بله در بالا درست نوشتم اما درپایین ed رو جاانداختن و متاسفانه دیگه امکان ویرایش نیست
من سرچ مردم متاسفانه چیزی به این شکل و ساختار نبود تو گروه.
اینجور که متوجه شدم dressed گذشته نیست. صفت هست.
فرم گذشته هم داره تو کاربرد؟
ببخشید من متوجه نشدم.بالاخره توی درس dressedدرست به کار رفته؟یا نباید ed میگرفته؟این که گفتن اشتباه شده و امکان ویرایشش دیگه نیست همینه؟
این بحث مربوط به ساخت صفت با اضافه کردن ed به اسم هست
یه سرچ کنید اینترنت رو متوجه میشید
در داستان های بچگانه در درس ابرقهرمان هم get dressed امده . اگه اشتباه باشه اینجا هم باید اشتباه باشه دیگه. بعید می دونم اشتباه باشه.
Get dressed مصدره ، به حال استمراری که میخواهد تبدیل شود ، میشود getting dressed