باسلام…
شاید کسی این مطلب رو نخونه…
ولی برای بنده بسیار اهمیت داره که حرف دلم رو بگم…
سالها پیش داشتم یه فیلم عاشقانه به زبان آمریکن میدیدم…
فیلم زیرنویس فارسی…
خیلی این فیلم منو تحت تاثیر قرار داد…
اما من هیچ چیزی از کلمات انگلیسی که به زبان میاوردن نمیفهمیدم…
با خودم میگفتم کاش کسی پیدا میشد که این فیلم رو هم با زیرنویس انگلیسی و هم همزمان با متن فارسی منتشر میکرد تا حرفهای عاشقانه آرتیست های فیلم رو لغت به لغت با مفهوم انگلیسی درک میکردم تا به لذت واقعی از تماشای این فیلم دست پیدا کنم…
اون روز خیلی افسوس خوردم و چندسال عین یه آدم شکست خورده دنبال منبعی بودم که بتونم فیلم ببینم و همزمان لغات انگلیسی و فارسی رو کنار هم ببینم و انقدر ببینم و ببینم تا حالیم بشه چی میگن…
حالا من بعد سالها با برنامه زبانشناس به آرزوم رسیدم…
وبالاخره تونستم فیلم ببینم و لغات انگلیسی و فارسی رو کنار هم ببینم و حلاجی کنم و لذت ببرم…
خیلی خیلی دمتون گرم…
واقعا بینظیرید…
من همون روز اول برای حمایت از شما بسته طلایی رو خریداری کردم…
با اینکه میدونستم طی یکسال نمیتونم اینهمه منبع رو مطالعه کنم ولی میدونستم که خیلی زحمت کشیدید…
و واقعا این کمترین کار ممکن برای قدردانی از زحمات شماست…
سلام
من حس مشابه مثل شما داشتم، نه فیلم میتونستم ببینم و نه کتاب مورد علاقه خودم رو میتونستم بخونم چقدر حسرت میخوردم.
اما زبانشناس، به رویاهایی که داشتم آهسته آهسته منو بهش میرسونه
تا حد متوسط کتاب انگلیسی رو متوجه میشم.
تا حد متوسط فیلم و انیمیشن متوجه میشم.
تا حد متوسط مقاله های انگلیسی و دروس تخصصی مورد علاقه خودم رو متوجه میشم.
زبانشناس دقیقاً دوست واقعی ماست.
سلام دوست عزیز امید وارم حالتون عالیی باشه
منم خیلی خیلی خیلی خوشحالم که با زبانشناس آشنا شدم
زبانشناس بهم انگیزه داد کلی راه های جدید کلی مقاله مهم و خفن که باهاشون خیلی پیشرفت کردم
من از تیم زبانشناس خیلی تشکر میکنم امید وارم همیشه پیروز و خوشحال و سربلند باشین
من سنمزیاد نیست ولی همین که زبانشناس بهم فهموند سن برای یادگیری زبان مهم نیست حس خوبی بود
آقا افشین سن فقط یه عدد هستش
انسان تا آخرین نفس، مدام در حال یادگیریه
درستش همینه
منم دقیقا حس شما رو دارم خیلی آموزشگاه های مختلف کلاس خصوصی و روش های مختلفی رو امتحان کردم برای زبان دقیقا از ۴۵ روز پیش که با زبان شناس آشنا شدم فهمیدم چقدر اشتباه زبان خوندم تا الان هم زنجیره رو نشکستم اینقدر که به زبان خوندن علاقمند شدم چقدر راه غلط رفتم کلی فیلم می دیدم به این امیدکه زبانم قوی شه در حالیکه تا درست فیلم دیدن رو برای آموزش یاد نگرفتم زبانم پیشرفت نکرد واقعا ممنون از این اپلیکیشن و دوستای خوبمون که ما رو به این راه راهنمایی کردن دم همتون گرممممم:heart_eyes: امیدوارم روز بهروز پیشرفت این اپلیکیشن رو ببینیم:tulip:
من تا عنوان تاپیک شما رو دیدم، اول لایک رو کوبیدم! بعد بقیه تاپیک رو خوندم.
در خوب بودن زبانشناس که شکی نیست.
آقاااااا راضی ام شدید