سلام دوستان
داخل این تایپک ی مقدار جزئی به اولین سفر به ماه و اتفاقایی که بعدش برای فضا نوردا افتاده اشاره کردم. حداکثر سعیم اینه که لتس تاکا کوتاه باشه. ممنونم که گوش میدین
tantalize: چیزی که آدم رو امیدوار و نا امید میکنه
the press : مطبوعات
tow st: چیزی رو با طناب کشیدن
tide: جزر و مد
Have you watched the Interstellar movies?
This movie shows some of secrets those are hidden of people. I don’t like the way they see the world
But about the big bang theory I like to know more. So thank you for sharing this chanel
Yes,interstaller is best movie.(ببخشید میترسم اشتباهات گرامریم زیاد باشه،ترجیح دادم فارسی بنویسم،بله این فیلمو دیدم فوق الادست…تقریبا ۲.۵ ساعت زمانش بود…هیجان انگیز،غم انگیز و ترسناک…صحنه افتادنش تو سیاه چاله و توقف زمان براش جالب بود…یا زمانیکه درسیاره میلر اگه اشتباه نکنم زمان چقدررررر جالب میگذشت…موقعی که برگشتند داخل سفینه دوستشون ۳۰سال پیرتر شده بود…)
Thank you dear for sharing your idea as a voice. Please keep your way
About the movie if you like we can share our idea as a discussion innnnn hangout . This message is an invitation
در تمام زمان فیلم میخکوبش بودم، بیشتر از یبار دیدمش…کلا فیلمهای این چنینی زیاد دیدم،کتابهای استیو هاوکینگ(درپوست گردو و…)هم مطالعه کردم…بسیار برام جذابه…
نداریم آقا محسن . اشتباه کنید هممون یاد میگیریم
اره فیلمش جالبه. من تازگی ها دیدمش
قبلا فکر میکردم گذر عمر کند تر بشه خوبه ولی وقتی حس و حال کوپر بعد از برگشتش رو دیدم پشیمون شدم. تنهایی که کسی درکش نکنه خیلی سخت بهش میگذره
Hi dear fatemeh
how are you?
i wish great and nice feel for you
i wanaa reacording voice for you but i can’t do you know why?
hefz kardam 43 beit
and send to my teacher
and that was so hard and my galoo get destroy
my voice is heavy
i will share my idea
tnx for your waiting