سلام بچه ها اولین باره ویس میزارم لطفا نظر بدین

قسمت اول داستان کیمی و ساؤل

راستش اولین باره صدامو میزارم خیلی هم استرس داشتم اما با کمک دوست عزیزم @a.bayani عزیز تونستم به ترسم غلبه کنم و بفهمم که تنها نیستم و قابلیت من و انسان بیشتر از این چیزاست :blush::blush:اینم بگم که سطح یکم چیز زیادی نمیدونم و امیدوارم یه روز من و همه ی دوستان به جایی کع میخوایم برسیم

51 پسندیده

سلام ، بسیار عالی ، اینکه شروع کردین به فرا گیری زبان انگلیسی یعنی نصف راه رو رفتین ، امیدوارم هر روز با انگیزه ای مضاعف این روند رو پیش ببرید با ارزوی موفقیت ،

12 پسندیده

خیلی ممنون که نظر دادی داداش :blush:

11 پسندیده

Hi honey
It’s awesome and cool
اینکه برای اولین بار ویست رو ب اشتراک گذاشتی خیلی خوبه
امیدوارم روزی برسه که به ارزوت برسی
منتظر بقیه ویس هات هستیم
Good job

10 پسندیده

ســلام @kosar-ahmadi :star2:
خیــلے عـــاااالے بود :+1:
به عنوان اولین بار که واقعا خوب بود تبریڪ :heart::sparkling_heart:
امیــدوارم که با همین فرمون برین جلو :red_car:
حتماً بہ جاهاۍ بالایی :roller_coaster: می رسید :flight_arrival:

Gσ ahea∂… :fallen_leaf: Head up… shoulders up… good posture… and good luck for U ოყ friend :blossom: :sunflower:

10 پسندیده

خخخخخخییللی ممنون از حمایتت :blush::blush::blush:

7 پسندیده

خخخخیللی ممنون از حمایتت

8 پسندیده

قربونت عزیزم…

8 پسندیده

عالی بود :clap: همینجوری ادامه بده

10 پسندیده

بسیار عالی،معلومه که به متن مسلط هستین،
یک نکته کلیدی هست که ميگه وقتی از چیزی میترسی برو به سمتش،من هم تو اوايل زبان اينجوري بودم و میترسیدم با وویس صحبت کنم اما بالاخره تونستم با اون نکته ای که گفتم بر ترس و اضطراب خود غلبه کنم.

موفق و پیروز باشید.

11 پسندیده

عزیزم عالی بود و با این انگیزه قطعا پیشرفت میکنی.:rose::heart:
ترسم نداشته باش بابا همین الان هم از خیلی ها چندین قدم جلوتری.

9 پسندیده

سلام کوثر جان.
خیلی خیلی خوشحالم کردی با این اقدام به موقع، همین که فاصله بین تاپیک قبلیت که ترس داشتی و این تاپیکت خیلی کمه نشون از اقتدار درونیت برای ایجاد تغییراته، و براااو بهت که سکوی اول رو پرش کردی :heart_eyes::rose:
خیلیا تو این سالا اومدن، مشاوره خواستن، بارها سوال پرسیدن اما هرگز شاهد عمل کردنشون نبودم.پس آفرین بهت که اقدام رو چاشنی تصمیمت کردی.
:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
در خصوص ویستم احسنت بهت، صدات هیچ استرس و اضطرابی نداشت. با قدرت ادامه بده. هر چی بیشتر گوش بدی، تلفظات روان تر و به نیتیو نزدیک تر میشه و هر چه بیشتر ویس بدی، زبانت برای مکالمه بازتر میشه.
:rose::rose::rose:باریکلا

11 پسندیده

افرررررین بهت. من تازه شروع کردم و سطح دو هستم واسه خودم همیشه این کارو میکنم ولی تا حالا نتونستم به اشتراک بذارم.موفق باشی. :rose::rose::rose:

7 پسندیده

خیییییییلی ممنون آمنه جان

7 پسندیده

خیلی ممنون دوست خوبم خیلی استرس داشتم ولی خدارو شکر دیگه ندارم فکر کنم همه اول مشکل منو داشتن

7 پسندیده

ممنون که نظز دادی عزیزم منتظر توهم هستم😍

7 پسندیده

خیلی ممنون عزیزم نمی دونی با گوش دادن به حرفای تو چقد اروم شدم اگر تو نبودی اصلا نمیتونستم ویس بزارم چون من از اون ادمام که با گوش دادن به صدای ضبط شدشون از زندگی سیر میشن :laughing: و اصلا فکر نمیکردم اینهمه حمایت و مهر و محبت ببینم:heart_eyes::heart_eyes:

8 پسندیده

خیلی ممنون مهسا جان که حمایت میکنین:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

8 پسندیده

ممنون داداش حسین مرسی که حمایت میکنین:blush::blush:

7 پسندیده

من کاری نکردم عزیزم، فقط حکم جرقه رو داشتم، تو خودت شجاعت شعله ور شدن داشتی و روشنی بخش شدی :joy::smiling_face_with_three_hearts:

دقیقا همینه، وقتی خودتو باور کنی، حمایت دیگران رو هم خواهی داشت :grin::rose:

9 پسندیده