نامه ای به خانم الهه ولایتی عزیز elahehvelayati@

این آخرین نامه بنده خارج از مباحث هست…
انشالله ازاین به بعد فقط در مورد دروس مطلب مینویسم…

خانم ولایتی عزیز @elahehvelayati
دیشب متوجه شدم که شما به سطح ۴ رسیدید… :slightly_smiling_face:
باتوجه به اینکه شما یکی از فعالترین اعضای زبانشناس هستید و در همه جا و همه حال حضور دارید و پاسخگوی ی سوالات متعدد هستید…
لازم دیدم به شما اولا تبریک بگم…
و دوما به سوال یکی از عزیزان که پرسیدند اشتراک معمولی رو بخرم یا طلایی که بنده در جواب ایشون حرفی رو زدم که باعث تایید و خنده شما هم شد به عنوان یک عضو بسیار کوچک در شهر زبانشناس عرض کنم:
بنده چون مبتدی هستم زمانی که میخواستم اشتراک زبانشناس رو بخرم بنده هم مثل این دوست تازه واردمون با خودم فکر میکردم که باید اشتراک معمولی رو بخرم یا طلایی…
دلیلش این بود که میدونستم شاید طی یک سال نتونم کل زبانشناس رو به پایان برسونم ونیازی برای خرید اشتراک طلایی نمیدیدم که واقعا هم همینطور بود…
بعدش با خودم گفتم پسر خوب این دوستان برای ایجاد برنامه زبانشناس خیلی خیلی زیاد زحمت کشیدن…
اصلا به فکر منفعت خودت نباش به این فکر کن که با خرید اشتراک طلایی حتی اگه نتونی وارد زیبوک و زوم بشی به مدیران سایت برای ایجاد انگیزه و ادامه فعالیتشون کمک ناچیزی کردی…
واقعا ۹۶ هزار تومن رو تقسیم بر تعداد ۱۲ماه کنید میشه تقریبا ماهی ۸هزار تومان‌…
اگه بخوای یه کلاس زبان شرکت کنی از ۶۰۰ ۷۰۰ تا ترمی ۱ تا ۲میلیون تومان باید پرداخت کنی آخرشم هیچی به هیچی…
باور کنید اون موقع به این نتیجه رسیدم که ارزش اشتراک این برنامه خیلی بیشتر از اینهاست…
عزیزان منابع خیلی زیادی رو داخل برنامه جمع آوری کردن و مدام درحال پیشرفته…
فقط تصور کنید که اگه خودمون میخواستیم در وبسایتهای خارجی دنبال این منابع میگشتیم…
۱. دسترسی به این منابع خیلی سخت بود
۲. در صورت دسترسی به این منابع هزینه زیادی اعم از وقت و اینترنت صرف شده بود…
۳. نبود یک راهنما باعث عدم ایجاد انگیزه و ترس از عدم پیشرفت میشد منظورم اینه که نمیدونستیم از کجا باید برای مطالعه شروع کنیم و جگونه مسیر رو ادامه بدیم…
۴.نبود ترجمه فارسی برای این منابع بسیار ملالت آور و خسته کننده بود…
۵.نبود دسترسی در هر مکان و زمانی باعث هدر رفت وقت میشد…
۶.نبود مشاوران حرفه ای باعث مخدوش ماندن سوالات ایجاد شده میشد…
۷. دسترسی به افرادی که همزمان از این منابع استفاده میکردن به عنوان پارتنر کاملا بعید بود
وغیره…
برای آخرین بار از مدیران وبسایت زبانشناس تقدیر و تشکر میکنم که ما رو معتاد به این برنامه کردند… :smile:

“که البته چه اعتیاد قشنگی”

خانم الهه ولایتی شما محصول همین برنامه هستید
که نشون دادید یادگیری زبان سن و سال نمیشناسه

12 پسندیده

:rose:@afshinshiba :rose: :clap::+1:

♚ زَبانشِناس بِـــــهـــتَــــریـــنــــه ♚

10 پسندیده

سلام آقا اَفشین :hibiscus::hibiscus::rosette::rosette::sunflower::sunflower::rose::rose:

خیلی ممنون. وظیفه است. من خوشحال می شم بتونم به دوستام تو تالار کمک کنم. :blue_heart::green_heart:

بخدا من هم کل منابع بخش “زبانشناس” رو هنوز نخوندم. ولی چون قبل خرید اشتراک برنامه، می دونستم که “زوم” و “زیبوک” چی هستند، تصمیم گرفتم از این بخش های برنامه هم استفاده کنم. مثلاً امروز فقط دو ساعت کتاب :books: خوندم.

خدا وکیلی اگه اشتراک زبانشناس دو برابر هم بشه، باز من دوباره می خرمش. حالا خیلی ها هستند که می گن “ما وقتی زبان رو یاد گرفتیم، دیگه اشتراک زبانشناس رو نمی خریم!” در صورتی که به نظر من کسی اگه عاشق انگلیسی باشه و بخواد همیشه خودش رو درگیر انگلیسی کنه، نباید از انگلیسی فاصله بگیره. من که خودم دیگه مشتری ثابت زبانشناس شدم. :joy::joy:

همین هم خیلی ها می گن تخفیف بدید …!! بخدا هشت هزار تومن، پول دو تا پفک هست! :joy::joy:

قیمت ها که خیلی گرونه. ولی من خودم تا حالا رنگ کلاس زبان رو ندیدم.

من همون دو سه روز اول نصب برنامه، بهش شدید معتاد شدم!! :joy::joy::heart_eyes::heart_eyes:

:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:

:ok_hand::ok_hand::ok_hand::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::sparkling_heart::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::two_hearts:

9 پسندیده

سلام دوستان من امید وارم پر انرژی و سرحال باشین چون من الان خیلی سره حالم صبحی گیج بودم الان خیلی خیلی اوکی هستم خب بگذریم سرحال بودن من چه اهمیتی داره :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
زبانشناس در یک کلمه بهترینهههههه خیلی خیلی بهترینهههههه
راست میگی اقا افشین ۹۶ تقسیم بر ۱۲ ماه میشه ۸ تومن
و اینجا یه مشت فرمول و گرامر مزخرف یاد نمیدن مثل کلاس زبان ها
انگلیسی واقعی اینجاست فقط مارو میخواد تا یادش بگیریم
و اینکه اینجا خیلی عالیهههه تالاری داره که خیلی خیلی به ادم کمک میکنه
و مربی های عالیییی داره و کاربران عالیییی داره
واقعا اگه من با زبانشناس اشنا نمیشدم نصف عمرم الکی تو کلاس زبان و به امید ۲ جلسه در هفته اونم یک و نیم ساعت هدر میرفت
موفق و پیروز باشین دوستان گرامی
:iran::heart::afghanistan:
@afshinshiba

9 پسندیده