سرعت بازگویی

این تاپیک مربوط به فصل« بسته ی پنجم » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان‌های بچگانه »

2 پسندیده

سلام
سوالتون رو دقیق تر بفرمایید

2 پسندیده

سلام دوست گرامی
وقتتون بخیر
اگر مشکلتون سرعت بالای گوینده است، در نوار پخش سمت راست 1x رو بزنید چند تا سرعت میاره که زیر یک سرعت های آهسته تره

2 پسندیده

سلام. نه میخواستم بپرسم من نمیتونم با سرعتی که راوی حرف میزنه بازگو کنم داستانارو. این به یادگیری زبانم لطمه ای میزنه. ؟ میدونم که سریع حرف زدن یه مهارته ولی اگه واقعا نتونیم چی؟؟

2 پسندیده

اوایل اشکال نداره با سرعت کم گوش بدین، یکم به متن مسلط شدین روی حالت نرمال بزارین تا گوشتون به سرعت نرمال عادت کنه

2 پسندیده

سلام. بازگو کردن داستانا با سرعت خیلی سخته فک میکنم نتونم سریع بازگو کنم. الان یه داستان رو ۷۰ بار گوش دادم ولی نتونستم سریع تکرارش کنم:grin::grin::grin:فک کنم رد دادم

2 پسندیده

سلام
اصلا هیچ اشکالی نداره
یادگیری زبان اصلا اینجوری نیست
خیلی ریلکس به صوت گوش بدید و اصلا به خودتون فشار نیارید

2 پسندیده

سلام. ببخشید باز سوال؟ مهندس رحیمی اگه اشتباه نکنم تو راهنماییاشون گفتن که باید بتونیم بدون نگاه کردن به متن همزمان با راوی بازگو کنیم و شما تو کامنتای قبل گفتین که یادگیری زبان اینجوری نیس که بخوای واسه سرعت بازگویی به خودمون سخت بگیریم. خب من حالا بین این دوتا نظر موندم؟!!!

1 پسندیده

سلام
من ایشون رو نمیشناسم

1 پسندیده

از تیم پشتیبانی زبانشناسان سوالارو جواب میدن

1 پسندیده

هدف من از پرسیدن این سوالا پیدا کردن راه درست یادگیری زبانه. چون واقعا میخوام یاد بگیرم و بتونم صحبت کنم

1 پسندیده

توصیه ی من اینه که شنیدن اولویت داره
نه بازگو کردن
بازگو کردن برای افرادی که به تسلط نسبی از درس رسیده باشن

1 پسندیده

Ok.
ممنون از راهنماییتون

2 پسندیده