این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کتاب « صورتت رو بشور دختر جان » نرم افزار «زیبوک» است.
توضیح مختصری از این دوره:
تا حالا شده فکر کنید که زندگیتان اصلا خوب نیست؟ شما به اندازه کافی خوب نیستید؟ لاغر و جذاب نیستید؟ همسر مزخرفی بوده و اصلا چیزی از مادر بودن سرتان نمیشود؟ تا حالا شده فکر کنید که هر بلایی به سرتان بیاد حقش شماست و لایق بسیاری از اتفاقات خوب نیستید؟ … ریچل هالیس اینجاست تا به شما بگوید همه این ها دروغ ها و مزخرفاتی بیش نیستند!
سطح: 5
سلام. امروز, دو یا سومین روزیه که خوندن این کتاب رو شروع کردم…یه self-help book…سه فصل اول…یکی از best-seller های ۲۰۱۸…نویسنده و خواننده هر دو, زن هستن…خاطرات, خطاها, مطالب انگیزشی و کوتیشن های کتاب مقدس…بعضی پاراگراف هاش سنگینن …ازدید واژه و فریزال ورب و …ولی تعداد این پاراگراف ها زیاد نیست…نگران نباشید…شروع به خوندن کنیدو نوشتار متفاوتی رو این بار همراه با تجربیات و دستاوردای زندگی؛ از زبان یک زن 35 ساله ببینیدو بشنوید.
روان ، واژگان پرکاربرد و محاوره ای ، عالی برای لسنینگ،، من قبلش کتاب فارسی رو خوندم چون اولین کتاب زبان اصلی بود که مطالعه کردم و به نظرم خوب بود و کمکم کرد گیج نشم و مفاهیم بطن کتاب رو بدونم…
و … این کتاب ، به همراه شرمنده نباش دختر ، متاسفانه بین این همه کتاب خوب هنوز واسم معماس چرا کتابهایی مثل این کتاب پرطرفدار میشن ، کتابی که ذهن رو مسموم میکنه من هر وقت این کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین بیداری ، انسان خردمند( با وجود کیفیت نسبتا خوب این کتاب آخری ولی غرض ورزانه نوشته شده اون هم و هدفمندانه روانه بازار خیلی از کشورهاشده) و از این دست رو میبینم و نفوذی که بر ذهن و ضمیر ایرانیان پیدا کردن متاسف میشم واقعا ، نفوذ این کتاب های تجاری ضایعه ای اسف بار بر پیکره فرهنگ و جامعه ایرانه . آدم باید کتاب هایی مثل جناب مستطاب حضور در لحظه یا محکم بایست سوند برینکمن رو بخونه تا تحت لوای روشنفکری و مدرنیته اسیر چنین کتابهایی نشه
همینکه صدای واپسگراها رو درآورده یعنی کتاب خوبیه
سلام توی قسمت کاوش هم ترجمه فارسی نداره. آیا ترجمه فارسی اش رو ارایه نکردید؟
سلام وقت بخیر کتاب های رمان اصلی و سطوح پیشرفته ترجمه انجام نمیشه. برای دسترسی به دوره های ترجمه شده از قسمت کاوش به بخش دروس ترجمه شده برید.
این بهترین کتابه محتواش واقعا عالیه