سلام ایا گوش کردن به انگلیسی بدون توجه فایده داره؟
ایا کسی در این مورد تجربه ای دارد؟
سلام
به نظر من فایده ای نداره مثل اینه که به یه زبان کاملا تازه که هیچ آشنایی باهاش ندارید گوش بدید مثلا عربی که هیچی ازش متوجه نمیشید خب فایده ای نداره.
اما اگه فیلم باشه تا حدودی با گوش دادن فرق داره چون در پی حرف هایی که گفته میشه، واکنش و عمل دیالوگ ها رو در پی داره.
این صفحه رو مطالعه کنید
ببینید اگه توی شروع و اون اوائل هستیم که خب یه base مدرسه ای و آکادمیکی بالاخره هممون داریم که شروع میکنیم، اولا طبیعی هست که متوجه نشیم اما فایده داشتنش زمانی هست به نظر من و طبق تجربه ای که داشتم وقتی شروع کردم و اونم اینه که دوره و درسهای انگلیسی بدون تقلای آلن هگ رو کار میکنیم، یه جای دیگه هم توضیح دادم مثلا درس روز مردگان از دوره پایه یاNew method در نظر بگیرید زمانی که شروع میکنیم و درس اصلی Main Article گوش میدیم ظاهرا هیچی متوجه نمیشیم (عین یه بچه و منظورم ۶ماه دوره سکوتی هست که میگه حمل بر جسارت نباشه) اما چندتا کلمه اذیت مون میکنه مثل سه مه تری! . انسسترز!.. و کنجکاو میشیم بعد میریم سراغ قسمت بعد درس توضیح کلمات و میتونیم بریم سراغ pdfدرس و به کمک دیکشنری معنیشو ببینیم و بعد که میریم سراغ داستان کوتاه درس و به سوالات ای جی در حد yes/noو اینها جواب میدیم و کار میکنیم بعد که سیرکوله میکنیم و بر میگردیم درس اصلی اون تصویر مبهم قطعا دیگه مثل بار اول مون گنگ و مبهم نیست و حداقل یه کمی شفاف تر شده و اینو حس میکنیم…(بدون که خودمون متوجه بشیم بطور غیر مستقیم گرامر هم یادمون میده منظورم pov story)
به این خاطر هست که میگم aj طراحی کرده و مثال هندل زدن برای روشن کردن ماشین یا موتور رو قبلا هم زدم…
خ ل ص:اگه اگه اوائل کار هستیم و به شرطی که سیستم دروس بدون تقلای ajکار میکنیم، درسته اشکالی هم نداره و ادامه بدیم… به قول ایشونCommit & Don’t quit
سلام ممنون از این همه حوصله و لطفی که مبذول داشتید:heart_eyes: