آقای کشاورز
هیچی دیگه باقی نزاشتی. فقط می شه گفت عالی بود.
تلفظ شما، اینقدر خوب و روان هست که با ویس تنها، کامل متوجه می شم شما چی می گی.
نمی شه برای بعداً، وِرژن خانم ها رو هم بری؟
در مورد شستشوی مغزی، یه درس تو دوره دکتری داشتم، اصلاً عنوان درس، هیچ ربطی به “شستشوی مغزی” نداشت. نمی دونم چرا استاد این درس، اینقدر رو این قضیه “شستشوی مغزی” تاکید ناجور داشت. الحق که ما رو ناجور آگاه کرد.
فقط یه نکته. شاید برات جالب باشه. من صدای گوشیم رو موقع دیدن ویدئوهای انگلیسی شما، تا آخر می کنم و با خیال راحت گوش می دم. چون هیچ کس متوجه نمی شه که شما داری چی می گی. همچین امنیتی تو زبان انگلیسی دارم. اصلاً به ذهنشون هم خطور نمی کنه که شما ایرانی هستی. فکر می کنن طبق معمول، ویس یه فرد انگلیسی زبانه یا یکی از درس های زبانشناسه.
سلام آقا کامبیز امید وارم حال دلتون عالییی باشه
واقعا عالییی بود مرد خیلی عالییی بود
واوووو با دیدن این ویدیو کلا یه جوره دیگه شدم
رو مغز و قلب ام تاثیر گذاشت
اگه در طول روز هیچ کاری نکنم این ۴ مورد رو هر روز چند بار با خودم مرور میکنم هر روز تکرار و تکرارش میکنم تا بخشی از وجودم بشه
دمت گرم آقای کشاورز
انشاالله همیشه موفق و پیروز باشید
سلام آقای کشاورز نکات خوبی رو به هممون یاد دادید
اونجایی که گفتین میخوان مغز زنا رو بشورن که مردها یه
شکارچی هستن یاد یه فیلم از لئوناردو دی کاپریو افتادم به اسم هوانورد که هنر پیشه زن یکی از صفات خوبه مردا رو اتفاقا شکارچی بودنش میدونست و خیلی با اعتماد به نفس هم اینو میگفت و دوست داشت با پسره یعنی
لوناردو رابطه داشته باشه خلاصه با هم ازدواج کردنو بعد
تا اینکه لوناردو به زنش خیانت کرد و زنش گفت چرا با من این کارو کردی لئوناردو به زنش گفت مگه تو نگفتی
مردا شکارچی هستن
جالب بود
البته بگم اینکه لئوناردو تو فیلم به زنش خیانت کرد دردناک بود نه خندهدار اما جالب اونجا بود که اون همون حرفی رو به زنش زد که خودش موقع آشنایی به اون معتقد بود
خوب کسی نیست بهش بگه برادر من یه بار شکار کردی دیگه بسته نه که از اول فیلم تا آخر فیلم هی شکار کنی خوش تیپ بعدشم در مورد جانی دپ باید دید اون چیکار کرده که زنش انگشتشو بریده مریض نیست که آخه
خداوندا شکرت بازم با تشکر از مربی آقای کشاورز
اگه حرفتون شوخیه، باید بگم بی مزست. اگه مسخره کردنه، باید بگم از شما که دکتر هستید بعیده. اگه جدیه جای بحث داره.
وقتی یه نفر یه فیلم رمانتیک میبینه، رو زندگیش . دیدگاهش نسبت به عشق تاثیر داره، وقتی فعالیتش تو شبکه اجتماعی زیاد میشه رو زندگیش و مقایسه زندگیش با دیگران تاثیر داره. هر چیزی که شما دنبال کنید در زندگی شما تاثیر گذار خواهد بود.
در حال حاضر گروه های فمینیستی وجود دارند که بر علیه مردان دارن محتوا تولید میکنن. در ابتدا این گروه ها برای گرفتن حق و حقوق بوده که کاملا قابل درکه و محترمه. اما به مرور تبدیل به تنفر از مردان شد. الان یه مرد یکم صداشو واسه زن بالا ببره پوستش کندست ( حتی اگه حق داشته باشه). یه پست بزاری بگی زنا چاقن ریپورت میشی. بگی لاغرن حمله میشه بهت. ( اینو خودم لمسش کردم. تو یه کلیپم یه دختر گریه کرد، گفتن داری زن رو ضعیف جلوه میدی…فکر نمیکنم این عقاید و طرز فکر همینجوری اومده باشه) وقتی تو پست های محتوایی این گروه ها به جای کلمه مرد از کلمه نر استفاده میشه پس لابد چیزی در ذهن این افراد کاشته شده که تا این حد از مردا متنفر هستند. حالا شما میخواید برای من از لحاظ علمی فعل شستشوی مغزی رو صرف کن، اینا از نظر من شست و شو مغزیه.
همه این عقاید هم از یه سمتی میاد. یا از آهنگه، یا از شبکه اجتماعی، تلویزیون، فیلمها و سریال ها و… هست. شاید مستقیماً رو ذهن تاثیر نزاره. همه در ضمیر ناخودآگاه یه شخص اینا میشینه.
تمامی این ارزش ها که گفته شد در حال حاضر داره محو میشه. شاید ده سال دیگه کمتر مردی باشه که از اینا پیروی کنه. به شخصه تو نسل دختر و پسرای همسن خودم دارم اینو لمس میکنم. دهه هشتاد و نود بیشتر…
میشه ساعت ها در این باره بحث کرد. البته منظور من این نیست که مردا خوبن. همونطور که همچین گروه هایی برای خانومها در حال افزایشه برای آقایون هم همینطور خواهد بود ودلیلش هم چیزی جز سردرگرمی و نبود راهنما نیست.
هدف من هم از ساختن این ویدئو و سایر ویدئو ها اینه که یه گام کوچیکی تو آگاهی مردم بر دارم. چه خانوما چه آقایون.
سلام شبتون به خیر
ببخشید دوش آب سرد خیلی میتونه برای اعصاب عالی و کمک کننده باشه حتما امتحان کنید من هر موقع عصبی
میشم یا فشار کار رومه این گزینه رو امتحان میکنم