چرا little به همراه egg

دقت داشته باشید اینجا little صفت هست.
به معنی کوچک

29 پسندیده

Little با اسامی قابل شمارش میاد به معنی کوچیک

22 پسندیده

منظورش همون تخم مرغ کوچک هست

13 پسندیده

Little صفت
Egg اسم
Little egg تخ

15 پسندیده

ببخشید من ترتیب جمله بندی و میخام بدونم تو زبان انگلیسی مثلا اول اسم میاد بد فعل میاد گرامر جمله بندیشو، امکانش هست کمک کنید و بگید

17 پسندیده

سلام little اگر صفت باشد از bit رسمی تر است به معنی کوچک است ولی اگر با اسم بیاید حتما ان اسم غیر قابل شمارش است و به معنی مقدار کمی است که معنی منفی میدهد و در نهایت اون مقدار کم ناکافی است .
I drink little water every day
من مقدار کمی اب مینوشم هرروز( این مقدار کافی نیست )
ولی اگر a little استفاده شود به معنی مقدارکم ولی کافیست برای غیر قابل شمارش
I drink a little water every morning
من مینوشم مقدار کمی اب هرصبح (این مقدار برای من کافیه)

59 پسندیده

Little hand
Little pencil
Little glass
Little car
Little star
همشون قابل شمارشن
اینجا صفت هست نه قید

17 پسندیده

چون little اینحا ب عنوان صفت ب کار برده شده .

7 پسندیده

سلام و خداقوت
شما برای اینکه بتونید خوب معنی یک جمله رو متوجه بشید، اول باید ببنید هر کلمه در چه نقشی ظاهر شده

1. Little اگر کمیت نما باشه ، باید با اسامی غیر قابل شمارش بیاد و به معنای مقدار بسیار کمی ترجمه میشه
  2. little اگر صفت باشد که براش هیچ محدودیتی وجود ندارد و هم با ق ش میاد و هم غ ق ش و معناش میشه کوچک
    حالا بر میگردیم به جمله…آیا little میتونه کمیت نما باشه؟؟ پاسخ: خیر چون بعد اون اسم قابل شمارش اومده
    پس حالت دوم انتخاب میشه…یعنی little در اینجا به حالت صفت اومده و ترجمش میشه کوچک
16 پسندیده

سوال من اینه little eggs این دو حرف کنار هم خیلی سخت تلفظ میشن باید چیکار کنم راحتر بشه جدا جدا بگم یا حتما باید سرهم تلفظ بشه؟!

5 پسندیده

چرا بجای little از لغت small استفاده نشد؟

7 پسندیده

little یعنی کوچک eggهم یعنی تخم.تخم مرغ پس میشه تخم کوچک یه همون تخم مرغ کوچک

4 پسندیده

ب اين ترتيب
فاعل
فعل
مفعول
قيد حالت
قيد مكان
قيد زمان

12 پسندیده

سلام میشه کمکم کنید ممنون میشم دوست عزیز چند تا مشکل دارم چطوری میتونم با شما صحبت کنم

4 پسندیده

Instagram.me/Amirxoyluu

2 پسندیده