توضیح گرامری be back

She planned to finish the run and be back by lunch but she was wrong
این مبحثو هنوز آموزش ندیدم … برگشته باشد
= be back…
زمانش، کاربردش، طرز ساختش و یا اسم مبحثش رو اگه لطف کنید تا گوگل کنم ممنونت ن میشم

این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی تز، به سوی نجات » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان های واقعی » فصل: « تز، به سوی نجات »

1 پسندیده

در ادامه to فرم مصدر یا infinitive فعل اومده : be
و معنی ش میشه:
تا ناهار برگشته باشد

3 پسندیده

متشکرم من تا حالا با ترکیب to be وفعل ساده مواجه نشده بودم آیا اسم خاصی داره یا زمان خاصی
مثلاً مثل فعل مجهول که از ترکیب افعال to be و فعل گذشته ساده است؟ :pray::pray::pray:

1 پسندیده

نه اینجا back فعل نیست و با ترکیب مجهول اشتباه نگیرید.

3 پسندیده

در واقع گرامر اصلی to+ infinitive هست.
این جمله رو هم ببینید که استفاده زیاد میشه، مثلا میگن I am back. یعنی من برگشتم. اگه آینده باشه میشه I will be back
حالا اگه بخوایم بگیم برنامه ش این بود که برگرده، plan +inf استفاده میشه که میشه این جمله : She planned to be back ، چون شکل ساده یا inf فعلمون be هست.
حالا اینجا گفته برنامه ش این بود که شیفتش یا کارش رو تموم کنه، و تا موقع ناهار برگرده. و خب دیگه برای جمله دوم plan رو تکرار نمیکنیم چون گرامر هردو یکیه

4 پسندیده

متشکرم، بعد از توضیح دوست عزیزمون ک back فعل نیست، استفاده از شکل be بود ک برام مبهم بود، میدونم ک برای آینده وقتی will همراه با افعال am, is, are بیاد اونها بشکل مصدر be بصورت will be استفاده میشن ، خب در اینجا will نداریم!! این برام عجیب بود ولی اونطورکه از توضیح شما متوجه شدم واژه plan هم همونکار میکنه و در مفهوم هم آینده داشته باشیم فعل tobe بشکل مصدر یا همون Infinitive یعنی be استفاده میشه.
درست متوجه شدم؟

بله خیلی فعل‌ها هستن مثل plan, که بعد از اونها شکل ساده با to میاد، یا ing, یا هردو، که بسته به زمان و مفهوم اینا ممکنه تغییر کنه. اگه مبحث verb+infinitive یا verb+ gerund/ ing رو یه نگاهی بکنین خیلی کمک میکنه.

2 پسندیده