everyone sharpen your teeth, and let’s pile up.
این تاپیک مربوط به فصل« بخش 02 » در نرمافزار «زوم» است. : « غارنشینان »
everyone sharpen your teeth, and let’s pile up.
این تاپیک مربوط به فصل« بخش 02 » در نرمافزار «زوم» است. : « غارنشینان »
سلام دوستان کسی معنی این جمله👆 رو نمیدونه؟
اگه میدونستیم کجای انیمیشنه بهتر بود چون من خیلی وقته ندیدم انیمیشن رو.
ولی pile up به معنای تلنبار کردن و انباشته کردنه.
مرسی دوست خوبم ولی میشه این تیکه رو نگاه کنید دقیق تر بهم بگید درس غارنشینان قسمت دوم اوایلش همونجا که پدره داستان داره تعریف میکنه تا داستانش تموم میشه مادر بچه ها این جمله رو میگه
شما که دیدین خودتون، با توجه به توضیحات من، فکر میکنین چی باشه معنیش؟ سعی کنین حدس بزنین کمک میکنه به قوی شدنتون. من ندارم انیمیشن رو و برای من نشون نمیده. اما اگر بعد از این جمله ی مادر میرن غذا میخورن یا هرکاری میکنن، اون معنی رو روشن میکنه
خب من این تیکه رو پیدا کردم و نگاه کردم، و همونطور که دقیقا توی صحنه ی بعدش میبینین اعضای خونواده رو هم تلنبار میشن و میخوابن ، احتمالا چون میخوان گرم شن. پس منظور اینه که رو هم رو هم بخوابین، یا یه تپه تشکیل بدین و تلنبار شین. جواب قبلیم رو هم ادیت میکنم که بچه هایی که بعدا میان گیج نشن.
موفق باشین
مرسی خیلی لطف کردین چون گفتین حدس بزن شاید به این معنی هم بشه که مثلا پاشید جمع و جور کنید برای خوابیدن. تیز کردن دندان هم شاید چون مسواک ندارن اینجوری تمیز میکنن؟ نظر شما چیه؟
خواهش میکنم عزیزم. میبینین چقدر حدساتون خوب و نزدیکه؟
فقط به نظر من میاد که پیش اسکلت یا دندونهای بزرگ میخوابن شبها، پس ممکنه این sharpen your teeth کنایه به اون و شوخی و بازی با کلمات باشه.باز مطمئن نیستم چون کارتون رو ندیدم. حدس شما که دیدین دقیق تر از منه و احتمالا اونی که شما میگین درست میتونه باشه.
اینکه به تصاویر دقت کنین و ربط بدین به جملات هم خیلی خوبه، مثل همینکاری که کردین. بله pile up میشه روی هم انباشته شدن و اینا اینجا روی هم جمع میشن که بخوابن تا گرم شن.
خیلی این حدس زدن پروسه ی لذت بخشیه تو زبان. امیدوارم برای شمام سودمند باشه.
موفق باشین
بله خیلی عالیه ممنونم از شما و خوشحالم که اینجا دوستای خوبی داریم که مارو راهنمایی میکنن:rose: