Do you believe that Nessie, the Loch Ness Monster, really exists?
تو اینجا exist چرا اخرش s گرفته؟؟؟
این تاپیک مربوط به درس« هیولای دریاچه لاخ نس » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی چهارم »
Do you believe that Nessie, the Loch Ness Monster, really exists?
تو اینجا exist چرا اخرش s گرفته؟؟؟
این تاپیک مربوط به درس« هیولای دریاچه لاخ نس » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی چهارم »
سلام
به خاطر اینکه شما بایستی عبارت اول و دوم رو جداگونه در نظر بگیرید…دو جمله ی مجزا
برا جمله ی دوم، فاعل/نهاد Loch Ness Monster هست که سوم شخص مفرده و فعل اصلی اون نیاز داره به s.es گرفتن
آیا باور داری
You believe
هیولای … وجود داره
the Loch Ness Monster exists
متوجه شدم چی گفتی ولی جمله سوالیه تو جمله های سوالی sسوم شخص نمیگرفت .
انتمالا چون جمله در اصل خبریه و ساختار سوالی نداره sمیگیره درست فهمیدم ؟؟؟
Does he exist!
Do you believe that he exists?
سلام.
راستش، متوجه نشدم چرا به توضیحی که بعد از پست من داده شد تیک “راه حل” رو دادید به پاسخ رسیدید؟
شاید به خاطر اون that ربطی بود که تو جمله شون گذاشتن و باعث شد با یه دید دیگه نگاه کنید.
در هر حال،
جمله ی اصلی پرسشیه
به ساختارهای دوجمله ای از این دست می گن indirect question ها (در مقابل direct question ها)
Indirect questions start with a phrase like ‘could you tell me…’ or ‘do you know…’. For example:
Direct question:
Did she pass her exam?
Indirect question:
Do you know if she passed her exam?
Direct question:
Does she study hard?
Indirect question:
Can you tell me if she studies hard?
Direct question:
Where is the bank?
Indirect question:
Could you tell me where the bank is?
از این تیپ پرسش ها وقتی استفاده می شه که بخوایم در مورد چیزی محترمانه تر سوال کنیم و یا درخواست انجام کاری رو داشته باشیم . این پرسش ها معمولا با?…can/could you tell me شروع می شن.
در سوالات غیر مستقیم ساختار جمله (عبارت دوم) به صورت زیر خواهد بود
توضیحات و نمونه های بیشتر رو می تونید در لینک منبع ببینید.
موفق باشید
به جای لایک دستم خورد به راه حل. ممنون بابت توضیح کاملتون
سلام…خواهش می کنم
خوشحالم که براتون مفید بوده
اگه “راه حلی” باشه باید به پستی تعلق بگیره که بهتون مناسب ترین/کامل ترین پاسخ رو داده…احتمالا این پست بوده…اگه نه، که باز مجبورید منتظر بمونید