دوستان چه زمانی از be استفاده میکنیم؟؟ کلا کاربردش چی هست؟؟ خود be رو میگم…
فعل be یا در واقع to be مصدر به معنای «بودن» هست، شکلهای تغییر یافته ش am /is/are یا was و were هستند. جاهایی که گرامر حکم میکنه از مصدر استفاده کنین و معنای بودن و هستن منظورتونه از be استفاده میشه. اما این تعریف که من گفتم خیلی خیلی خیلی کلی هست، چون سوال شما هم خیلی کلیه، و اینجوری اصولاً نمیشه جواب علمی و درست داد. چون در جایگاههای مختلف و شرایط محتلف ممکنه فرق کنه.
درست. ـ. چطور میشه جزییاتشم فهمید؟؟؟
با خوندن گرامر گسترده، و با شنیدن و خوندن و تمرین زیاد عجول نباید بود توی زبان یاد گرفتن. اگه بخواین فوری همممممه ی قوانین موجود در مورد یه مطلب رو بفهمین و میون بر بزنین و سریع برین سر مطلب بعد، بعد از مدتی هم حجم گرامرهایی که بیخودی حفظ کردین بالا میره، هم دلسرد میشین چون میبینین به اون سرعت پیش نرفتین و استفاده هم خوب نمیتونین بکنین ازش.
اما اگه بذارین طبیعی تر جلو بره پروسه هم به خودتون بیشتر خوش میگذره هم نتیجه ش درخشان تره
این خلاصه ی گرامر هم درباره ی همه ی استفاده های to be خدمت شما. میبینین چقدر حوصله سر بره؟
http://guidetogrammar.org/grammar/to_be.htm
من بقیه افعال am و isو… رو بلدم مشکلم با خود be هست… بله درست میگید ممنون از شما بانو😍
خواهش میکنم نازنین منم منظورم استفاده از to be بود که شما پرسیدین و همونطور که میبینین یک کتاب گرامره برای خودش. am و is و are یک بخش خیلی خیلی کوچیکش هست.
موفق باشید خیلی زیاد