سلام
دقیقا سر این صحنه و اعتماد بیجایی که بهش کرده بودن حرص خوردم
Me too
سلام
دقیقا سر این صحنه و اعتماد بیجایی که بهش کرده بودن حرص خوردم
Me too
حرص و اعصاب خرد کن!..
چه تنها باشیم چه نباشیم، هردوش ترسناکه!!
من که نمی ترسم آقا محسن ، اگه بیان خیلی هم ازشون استقبال میکنم
Hi Mr Mohsen
Wow, Great Weblog
I’m also interested in astronomy .
امکان این هست منم فضانورد بشم
خوبه
Hi hasan thank you, … Thats gr8…
پتانسیل فضانورد شدنِ خیلی از ایرانیا وجود داره!
مثل من میگید gr8 عالیه
سلام
وقت تون به خیر و پر از حس خوب
یه خواهش یه پیشنهاد براتون داشتم
حالا که هم زبان آموز هستیدو هم به نجوم علاقه مند
چرا مطالبی رو که لطف می کنیدو اینجا به اشتراک می ذارید، به انگلیسی نمی ذارید
صرفا کلیدواژه ها رو به صورت انگلیسی هم تو پرانتز بذارید، عالی میشه…لابه لای مطالب فارسی تون
مثلا:
کنار سیاه چاله ها، جرم، فضاپیما و واژه هایی از این دست…یه پرانتز باز کنیدو معادل انگلیسی شون رو هم بذارید
بازم ممنونم ازتون بابت ارایه ی چنین مطالبی
پیشنهاد خوبیه ،چرا که نه! حتما اینکارو انجام میدم…البته اگه متن بهم نریزه…تلاشم این بود یه متن از خودم بنویسم(برگرفته از یک کتاب) ،هنوز کامل نشده(کی کامل بشه ،خودمم نمیدونم!)…حتما واژه گان معادلِ انگلیسی هم میذارم…
سلام. متشکرم …ظاهر و چینش متن با وارد کردن متن انگلیسی به هم نمی ریزه…چه برسه به یه پرانتز حاوی یه واژه یانگلیسی
پ.ن: منم هنوز که هنوزه،موندم که با پای چپ برم توالت یا پای راست!!!
it’s very very amazing
کمی هم متوجه انگلیسی حرف زدنش شدم.
لطفا آقا محسن اگه راجع به سیاره ها هم چیزی داشتید به اشتراک بزارید .
حتما، بزودی مطالب بیشتری پست میکنم که شامل واژگان معادل انگلیسیش هم باشه…
سلام تبریک میگم برای افتتاح وبلاگتون
یه چیزی میخواستم بگم آقا من با یه فیلمی از برد پیت بود اسمش اگه اشتباه نکنم در میان ستارگان بود اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم حالا همه خانواده شاکی شده بودند میگفتن فیلمش به درد نمیخوره اما من به خاطر بازی برد پیت الکی میگفتم نه قشنگه😂 ولی در حقیقت
اصلا از فیلم لذت نمیبردم بالاخره باعث شد دیگه فیلمو تا آخر نبینم با اینکه به فضا و اجرام آسمانی فوقالعاده علاقه
دارم
بعد من تصور میکنم اگه تنها برم فضا، به خاطر قدرت و عظمت خداوند بترسم و اونجا میدونم به خدا خیلی نزدیکتر میشم فکرشم تن آدمو میلرزونه
یه فیلمی آمریکایی از فضا نشون میداد که خانومه به خدا اعتقادی نداشت ولی وقتی تنها به فضا رفت شوک شد و به خدا و قدرت لایتناهی خداوند پی برد وبه وجود خداوند ایمان آورد من اون فیلمو خیلی دوست داشتم و دارم متاسفانه اسم فیلمشو نمیدونم چی بود
ممنونم…فیلم “بسوی ستارگان” ،برای نجات زمین رهسپا سیاره نپتون شد تا منشا امواج رو پیدا کنه ،اونجا سه تا منشا شو پیدا میکنه و داخل سفینه آورد، بعد از تماس به اون گلوله ها دچار تغییراتی شد و فهمید خود اینها هم یک کانونی دارن، و تصمیم میگیره برای پیدا کردنشون رهسپار یه راه دور بشه…فیلم قشنگی بود…
کلا راجع به این متن حرفی نمیزنم، چون مشابه اینو قبلا ج گفتم،متاسفانه پرچم و حذف شد!!!
سلام شب همه دوستان ستاره باران
شیرجه به اعماق سحابی حباب با تلسکوپ هابل
این سحابی در فاصله بین 7100 تا 11000 سال نوری از زمین و در محدوده صورت فلکی ذات الکرسی قرار داشته و با نام NGC 7635 نیز شناخته میشود.
اولین بار در سال 1787م توسط ویلیام هرشل دیده شد. در شرایط نوری مناسب، با یک تلسکوپ 8 تا 10 اینچی نیز قابل مشاهده میباشد.
بر گرفته شده از کانال
@njoom2070
امید وارم از دیدن این منظره زیبا لذت ببرید
برگرفته از کانال
@njoom2070
سلام وبلاگ جالبی هست من خودم به فضا و نجوم علاقه مند هستم .
آسانسور فضایی
ژاپن قرار است که تا سال ۲۰۵۰ یک آسانسور فضایی به ارتفاع ۳۶٫۰۰۰ کیلومتر را جهت انتقال فضانوردان به مدار چرخش به زمین بسازد .
کابل این آسانسور از نانو لولههای کربن که ده برابر فولاد قدرت دارد ، ساخته میشود .
اگر این آسانسور با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت به بالا حرکت کند ۷۲۰ ساعت طول میکشد تا به بالای آسانسور برسد . در طول این ۳۰ روز غذا و خواب برای شما فراهم میشود .