««شاهنشین چشم من تکیه گه خیال توست
جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو»»
با سلام خدمت همه دوستان و همراهان گرامی:revolving_hearts:![]()
![]()
این وبلاگ رو برای تبادل افکار و ارتباط با دوستان.برگزاری چله ها و … ایجاد کردم.امید هست که
: «بی تو مباد جای تو» و حضور دوستان تو وبلاگ بنده همیشه وبلاگ بنده رو مزین کنه.![]()
![]()
.
امید هست که با بالا رفتن سطح زبان و ارتقا اعتماد به نفس کم کم اینجا رایتینگ و اسپیکنیگ های خودمو بذارم و بتونم از لطف دوستان در جهت راهنمایی و اصلاح کمک بگیرم.
[دوستان منو میتونید همون هلن صدا کنین.
من قصدم برای یادگیری زبان شرکت در آزمون تافل هست.دوره یادگیری زبانم هم شامل دو بخش هست:
بخش اول: که با حالت فان و تفریح به دوره مطالب اولیه میپردازم.که هنوز نمیدونم این بخش از نظر زمانی چقدر طول میکشه.
بخش دوم: کار کردن بر روی منابع اصلی تافل و مطالب اپ زوم قسمت مربوطه هستش.]
حقیقتش خیلی فکر کردم که چه موضوعی برای وبلاگ در نظر بگیرم.یه چرخی تو تالار زدم.که دیدم هم نمیتونم خلاقیت دوستان رو برای موضوع داشته باشم و هم متاسفانه از نظر فرصت هم فعلا با محدودیت مواجه هستم.دیدم دارم باز به دام کمال پرستی میفتم و ترجیح دادم که با هر میزان کاستی وبلاگ رو استارت بزنم.![]()
با توجه به اینکه دوستان اطلاع دارین الان چالش شدت برگزار میشه.در نتیجه ایجاد چالش شخصی رو باعث شلوغی تاپیک دیدم.نتیجتا تصمیم گرفتم فعلا گزارشی از چله شخصی خودم و کم کم .نکات مهمی که یاد گرفتم رو در تاپیک قرار بدم.تا همانجور که من از مطالب دوستان استفاده میکنم فقط مصرف کننده نباشم و خودم هم مطالبی در اختیار دوستان قرار بدم.امید هست که بتونم موفق بشم.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان تالار زبانشناس.
چالش : چله اول هلن با زبان ![]()
زمان : پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۹ تا ۲ تیر ۹۹
موضوع :
۱.یادگیری روزانه یک درس لیسنینگ Tpo تافل (به توصیه یکی از دوستان تاپیک که هنوز اسمشون رو نمیدونم)
۲.ادامه روخوانی و شنیدن نیمچه داستان ها (روزانه ۱۰ داستان)/بعد از اتمام نیمچه داستان ها شروع داستانهای واقعی
۳.دروس پایه A.j روزانه به مدت یک ساعت
۴.خواندن یک نمایشنامه روزانه/بعد از اتمام نمایشنامه ها کار کردن دوره انگلیسی با تلویزیون
۴.گوش دادن به پادکست های ESL روزانه به مدت ۲ساعت
۵.مرور روزانه لغات لایتنر
پ.ن: دوستان بخش نمایشنامه ها از نظر من مورد کم لطفی قرار گرفته و من خیلی لذت بردم از گوش دادن به نمایشنامه آلیس در سرزمین عجایب و کریسمس.
.خلاصه که نمایشنامه ها هم چون حالت اجرا و بازی دارن میتونن بهتر به خاطر سپرده بشن و خلاصه که خیلی باحالن:joy:![]()
![]()
ببخشید خیلی طولانی شد.با آرزوی موفقیت روز افزون.![]()
![]()
![]()
هلن
۲۴ اردیبشهت ۹۹