با سلام. بنده عاشق زبان انگلیسی هستم و به دلیل نیازی که امروزه به زبان هست دارم دوباره تلاش میکنم اون رو یاد بگیرم البته این بار خیلی جدی تر. من با ساختار جمله آشنا هستم و گرامر رو هم تا حدودی بلدم. تنها مشکلم برای صحبت کردن اینه که دایره واژگان و اصطلاحاتم کمه. به نظرتون برای تقویت مکالمم نیاز هست دنبال پارتنر باشم یا نه. البته گاهی وقتا تو اینستا با یه نفر فرانسوی_لبنانی که مسلط به انگلیسی هست چت میکنم ولی نمیدونم آیا واقعا باید پارتنر بگیرم یا نه. گرچه به نظر خودم برای تکرار لغات و اصطلاحات جدیدی که یاد میگیرم بهتره با کسی تمرین کنم ولی بازم میخوام از تجربه شما دوستان استفاده کنم.
شبتون بخیر ![]()
من باتجربه نیستم اما چیزی که زیاد تو کامنتهای مربیان دیدم رو میگم خدمتتون… اینکه تا به سطح خاصی نرسیدین سراغ مکالمه و پارتنر نرین بهتره… یعنی اجازه بدین به اندازه کافی بشنوین و ساختارها براتون جا بیافته و همینطور دایره لغاتتون گسترده تر بشه، بعد به فکر پارتنر مکالمه باشین.
ناگفته نماند که همین تکرارهای مداوم هم میتونه به میزان زیادی قدرت مکالمه تون رو افزایش بده، طبق گفته مستر ای جی ![]()
امیدوارم دلگیر نشین که باتجربه نبودم و نظر دادم ![]()
جوابِ اول این موقع شب بهتر ازین نمیشه ![]()
خیلی ممنون از جواب اول وقتتون🙏
سلام دوست عزیز
من هم ک اول زبانشناس رو ریختم مثل شما بودم
ساختار ها رو بلد بودم ولی مکالمه و لغت نه
پس پیشنهاد من و کاری ک من کردم این که
کتاب کتاب کتاب
از کتاب های سطح بندی شده زیبوک شروع کنید
دروس قدرت رو بگذرونید، بعد از تموم کردن این دوره شما میتونید صحبت کنید ،
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام وقتتون بخیر ![]()
![]()
![]()
با دیدن سئوال شما ، به یاد این تاپیک افتادم ، مطالعه اش خالی از لطف نیست ، مسائل مربوط به صفر تا صد پارتنر رو توش بیان کرده ![]()
![]()
![]()
موفق باشید ![]()
![]()
![]()
سلام دوست عزیز امیدوارم موفق باشین
نظر من اینه که علاوه بر پارتنر نگاه کردن به فیلم ها و داستان ها خیلی له دایره لغات و اصطلاحات کمک میکنه💐