اظهار نظر درباره speaking و writtig

8 پسندیده

سلام… چون گفته بودین حتما مسلط باشین شک داشتم که جواب بدم یا نه… اما شاید ضرری نداشته باشه :blush:
مقاله جالبه، خصوصا قسمتی که مربوط به تفاوت رفتاری بچه ها میشه. صداتون و لهجه تون خوبه… کمی بهتر بیان کنین کلمات رو، خیلی بهتر هم میشه… حالت خاصی میدین تو بیان که ممکنه کلمه رو نامفهوم کنه.
اگر فقط برای تست وویس گذاشتین که بسیار عالیه… اگر هدف کاری و ارائه رو دارین کمی بیشتر روی تلفظتون کار کنین
موفق باشید :cherry_blossom:

8 پسندیده

کتابی که ازش مقاله رو نوشتین لهجه آمریکایی کار میکنه
بنابراین با توجه به علاقه تون به لهجه بریتیش نمیتونم فایل های صوتی کتاب رو پیشنهاد کنم وگرنه خیلی مفید میتونه باشه. تلاشتون قابل ستایشه و برای بریتیش دوره های تلفظ داخل نرم افزار رو حتما بررسی کنین. موفق باشین :tulip:

6 پسندیده

ممنون از وقتی که گذاشتید و گوش کردید حتما به توصیه ها تون عمل میکنم

6 پسندیده

خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید
حتما از اون قسمت بهره می برم

6 پسندیده

سلام دوست عزیزم؛ بانوی بریتیشین :rose:

خیلی عالی بود اما من با توجه به عنوان تاپیک تون انتظار دو مورد دو داشتم writing و speaking ولی هیچ کدوم رو شاهد نبودم.
اما خود کار روخوانی با صدای بلند : اگه مقاله آخر تالار در خصوص یادگیری بدون پارتنر رو مطالعه کرده باشید این مرحله و انجام این کار خیلی خیلی شما رو برای سلیس شدن نزدیک می کنه بخصوص که تاکید بر لهجه گویا دارید.
نظر در خصوص ویس: تلفظ تون قوی هست :clap: امیدوارم بداهه گویی تون هم با همین قدرت شاهد باشم

5 پسندیده